Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Zuzici , Poate cineva sa-mi dea si mie linkul catre blogul Lalei ? Il aveam salvat pe PC-ul de acasa iar aici , la C-lung am laptopul si ea nu-l are la semnatura. Multam anticipat ! Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
http://avlaudum.blogspot.com/
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
!
azi am reinceput serviciul .. ce ciudat mi se pare .. dar in acelasi timp, abia asteptam sa mai ma odihnesc si eu ..
eva o da inainte cu febra, 38,5 aseara si azi-dimineata 37,7 .. tuseste rau, i se infunda nasul, nu poate sa respire noaptea .. azi-noapte s-a vaitat .. uff .. imi pare rau ca va dau vesti din astea asa dimineata dar sunt cu nervii la pamant. nici eu nu sunt prea ok .. mi se intareste burta si ma doare in zona operatiei ... eu zic ca sunt niste contractii .. maine merg la eco sa vedem ce si cum ...
grati cred ca voi cumpara si eu aparat de aerosoli .. mi-a mai spus o colega ca e tare bun. multumesc de sfat! concediu placut si vreme frumoasa!
cristina sa va iasa repede dintocul si sa nu va mai chinuiti.
gatta si eu ii pun alternativ sup nurofen / paracetamol .. i-am pus o singura data diclogesic. picaturi de algocalmin nu i-am dat ca nu le ia ...
emma
m-am topit toata dupa gogosica ta! Doamne cat e de scump si de frumos! i-as papa bulanasele alea grasunele .. ma bucur ca milan e topit si ca-l iubeste! am vazut-o si pe mami in pozute .. radiezi de fericire! FELICITARI inca o data! 
lala bafta la noul job!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
lauriciiiiiiiiiiiiiiii, roxaniciiiiiiiiiiiiiiiiii ce faceti? 
Elena, mami de
32+ Anna Sophia
Eva
papa bun
Ven spune:
'neata,
si de la mine!
Stancutz, si eu stiu la fel ca Gatta, orice balaur iese 'steril' cand esti sub tratament antibiotic.
La 7 zile DUPA terminarea tratamentului se repeta analiza. La noi azi e ziua aceea, am reusit sa ii recoltez lui Mathias in recipientul steril, si mie, imediat le duc la lab. Doamne ajuta, tineti pumnii sa iasa sterile amandoua!
Mie mi-a fost rau aseara. Am avut toata dupa masa senzatia usoara de greata si durere de cap, seara am luat ceva de cap, mi-a trecut, dar pe la 23 ma apucat o greata nasoala, pana la 01 m-am chinuit sa vomez, pana la urma mi-am bagat degetele pe gat. Numai asa reusesc, tare greu vomit, si e rau, ca pana nu vomit nu ma linistesc. In fine, scuzati detaliile, m-am culcat tot cu stomacul in gat, m-am trezit la fel, nasoala treaba.
Ieri am mancat de amiaza in oras (ca nu mai aveam nimic in casa
), pulpa dezosata la grata si cartofi prajiti
, cu salata de varza cruda. Nu stiu daca de la asta sa fi fost......
gata, ca trage Mathias de mine.
Pupici si o sapt. excelenta!
Ellenuta spune:
deci eu fac cu capul ..... 
a ascultat-o la plamani si se aude "ceva" .. a trimis-o sa faca radiografie la plamani .... 

va rog sa va rugati ptr noi ...
imi vine sa plang ... eu nu mai pot!
Elena, mami de
32+ Anna Sophia
Eva
papa bun
eladea2005 spune:
neata!
am vazut si eu pozicile cu Sasha...e un dulce...asta e mortala poza:
http://family.webshots.com/photo/2904764400103950812bcLneK
ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta deci eu fac cu capul ..... ![]() a ascultat-o la plamani si se aude "ceva" .. a trimis-o sa faca radiografie la plamani .... ![]() ![]() ![]() va rog sa va rugati ptr noi ... imi vine sa plang ... eu nu mai pot! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
off..elenuta...ce rau imi pare de Evita...sper sa iesiti cu bine din situatia asta...sanatate multa...tinem pumnii sa fie bine la radiografie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
danonique spune:
Buna dimineata!EMA am vazut pozele cu SASHA.E un scump!Sunteti o familie foarte frumoasa!Ma bucur ca MILAN isi adora fratiorul.
VEN tin pumnii sa iasa bine analizele!ELLE ma rog la DD sa fie totul ok cu Eva.
NataliaS spune:
'Neata!
Noi suntem mai bine slava Domnului!
Ema - Doamneee ce scump e Sacha si tu mami ce radiezi de fericire...Sa fie sanatosi printisorii si voi alaturi de ei!
Roli - sa stapaniti sanatosi casuta...las' ca incet incet o pui tu la punct. E a voastra! asta e cel mai important!
Elle - parerea mea e sa mergi la un pneumolog pt copii. El stie ce sa spuna rapid...la Ana a ajuns la concluzia ca face un soi de pneumonie atipica care e de fapt o criza alergica suprainfectata si nu pneumonia tipica. Va pup si sper sa aveti vesti mai bune!Sanatate !
Ven - tin pumnii sa fie STERILE!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ellenuta spune:
mda ... bronsita acuta!! tinem branula pana miercuri si apoi mai vedem .. i-a dat sumetrolim dar cate 1 ml la 8 h apoi 1 ml la 12 h .. si niste pliculete ce se dizolva in ceai singulair ..
Doamne ca nu mai scapam odata de belele .. 
eu zic ca aerosolii ar merge tare bine la ce are eva, nu? dr nu i-a spus sotului ca e cazul si el zice ca nu vrea sa cumparam aparatul ... cum il conving??? 
uff .. ma scuzati ca va bat la cap dar sunt tare amarata si suparata ..
Elena, mami de
32+ Anna Sophia
Eva
papa bun

de Sara Eliza