*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*
Raspunsuri - Pagina 18
anca_27 spune:
Olivia, da, eu
. Adica inot, dar sa stiu ca atunci cand pun piciorul jos e nisip sau fundul piscinei sau ce-o fi.
Deci, nu cred ca se cheama `stiut`.
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
monicus spune:
Te pup
dulce draga mamica. Am vazut poze superbe. Atat tu cat si cozanacelul aratati super. Esti o mamica puternica si tare sunt mandra de tine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Multi ani inainte fericiti alaturi de printesa voastra! ![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Bertha
imi pare rau de alergia fetei.
Leeloo sper sa iasa bine analizele. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Anca, pai cred ca trece dupa bb3, cel putin asa sper eu ![]()

Olivia, nici eu nu stiu sa inot. Ar fi cam urmatorul pe lista de provocari. In 2007 a fost cndusul masinii, in 2008 nascutul natural. Am cateva intrari la bazin platite deja si cred ca o dau si pe Ana la inot. Mda, o sa invat odata cu fimea, asta in cel mai fericit caz. Acum cativa ani stiam sa fac pluta si sa inot pe spate, acum ma simt ca o iau de la zero barat.
Trebuie sa-mi gasesc o provocare si o preocupare ca altfel as face la copii...
Edit: Evident ca am uitat de cura de slabire, invatat norvegiana
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
lauramiron spune:
Deci mai sunt kkciosi![]()
Rebeca era la polul opus, mereu constipata si cu mare atentie la ce-i dadeam sa pape, era musai pere/prune/portocale aproape zilnic. Asa ca n-am experienta cu kkaciosi, Cati asa a fost de mica, dar am crezut ca trece....Otilia, parca Elisa facea kk foarte des cand era mai mica, era la intrece cu Cati de cate 12-14 ori pe zi. Cum e acuma??
Olivia, mama mea a invatat sa inoate la 37 de ani, singura, in apa foarte sarata (la Sovata). Oricat s-a chinuit tata cu ea ani de zile, n-a reusit decat cand i-a venit timpul![]()
Deci nu e timpul pierdut, spor la treaba!!
bertha spune:
Anca, Babyzapi, Otilia, Ginye, Olivia, Miki01,
Daca am uitat pe cineva, trimit un puoic special:
Anca, te-am inteles perfect!
Numai ca mi-am dat eu seama ca am cam acaparat discutia si n-am intentionat asta, a venit de la sine, mesaj dupa mesaj. Asa-s si-n viata reala, vb muuuult si repede si zapacesc oamenii.
Olteanca!
Olivia, chiar nu-s slaba, 56 kg la 1,57m.
Si cred ca o sa ma ingras ca bag paine cu tot ce se poate, lactatele reprezentau un procent mare in alimentatia mea. Ce bine de voi cu plaja!
Babyzapi, da, inca o alaptez.
Ginye, sa-ti fie de bine!
Sie eu vreau poze!
Leeloo, hai ca o iei tu cu anlizele. Tin pumnii sa fie totul bine. Cand sunt gata?
Corina, cum mai esti?
Ioana a dormit 3 ore si eu cu Darius 2.
Altfel vede muncitorul viata.![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Pentru cine are chef si timp, am gasit pe net un filmulet Natura, Educatia si Puterea Iubirii: Biologia "Parintitului" Constient
Filmuletul are 2 ore si doar ultimele 20 de minute sunt despre "Parintit"
Trebuie insa sa fii cu creierul odihnit ca sa percutezi ce zice nenea Bruce Lipton.
Iar am editat ca nu se intelegeau diacriticele, am uitat de ele.
Laura, azi a facut de 4 ori, normal dupa fiesta de ieri. Elisa insa fiind alaptata nu intru la idei.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
monicus spune:

multumesc frumos.
| citat din mesajul lui Otiliav Am intrat special asa pe ultimasuta de metri! Casa de piatra Monicus! |
multumesc din toata inima manumanu Niciodata nu este prea tarziu. Ai avut, observ foarte multe da facut. Ce vrei sa incepi serviciul? Sper din toata inima ca toate s-au finalizat cu succes. Doamne ajuta!
Ce mai fac cozanaceii?
ginye55 Succes la tuns. Sa iasa asa cum iti doresti.
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Sanatate multa... si cat mai multa dispozitie pentru printesa ta, care este o scumpa. Nu esti.. ai si tu momentele tale, este normal sa nu mai ai putere la un moment dat.
| citat din mesajul lui Ramo2007 Sara s-a trezit la 8:30, a facut kk, am schimbat-o si i-am pus jucariile langa mine in pat.Eu am mai dormit pana la 9:45.Ma simt cam prost fata de ea, ca ea se joaca si eu dorm, dar efectiv nu sunt in stare nici sa ma joc cu ea si nici sa ma ridic din pat...uneori, cand ma trezesc am impresia ca e cam trista si ma simt vinovata...O fi asa din cauza ca nu o bag in seama si dorm ca nesimtita? ![]() |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica.
| citat din mesajul lui Olivia26 Monicus[/purple], la multi ani fericiti! |
pozele mele
Povestea nasterii