*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*
Raspunsuri - Pagina 17
Olivia26 spune:
Bertha, imi pare tare rau de analiza, la cat esti de slaba regim iti trebuia, cred ca e tare greu, mereu ma gandeam la Andy cat se chinuie, uf 
Leeloo
, cum mai sunteti? E ingrozitor de frustrant sa nu manance, am inteles intr-adevar cat e de greu abia cand am trecut si noi prin asta altfel nu mi-as fi inchipuit ca poate fi chiar asa de stresant. Oricum, e supeeer ca a luat 3 cm in inaltime
Monicus, la multi ani fericiti!
Ginye, sa-ti fie de bine tunsoarea
. Poze?![]()
Miki, cum mai esti cu
De ce nu incerci sa-l mai pui pe albastrel si ziua sa tzocaie, probabil va manca mai putina mancare solida dar macar o vreme pana maresti productia de laptic.
Ancule, felicitari pt silueta
Ce draga imi e zibe, cred ca at. cand scapa de orteza n-o sa mai stea locului nicio secunda, daca n-o mai opreste nimic. Eu m-as baga la o periuta in locul tau, oricum creste. Eu cand vine vb de par, incerc toate nebuniile ca stiu ca nu e definitiv, mai bine zis incercam cand aveam timp
, am fost verde, mov, blonda, bruneta, roscata, cacaniu in dungi
tunsa scurt etc
Corina, hai ca te simt ca esti mai bine...o fi de la
de aseara 

Ramo, stai lini ca e mai bine asa ca esti odihnita si ai toata ziua la dispozitie sa va jucati impreuna.
Laura, ce frumoooos e la voi, pot sa vin si eu la o balacealaaa? Sper sa nu ma haleasca Boris. Ieri al meu a facut kk tot de 4 ori![]()
Oti, ce bine a papat grasuna, bravo Elisaa, si la mai maree
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
miki01 spune:
Laura si Andrei al meu face kk cam de 3 ori pe zi (uneori chiar 4), asta cam de o luna si ceva odata cu cele 3 mese consistente. Eu cred ca este normal la cat mananca. Scaunul este normal, in functie de ce mananca.
Fug ca s-a trezit la masa de pranz...
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Intrebare: de cate ori fac kk copilasii vostri intr-o zi? A mea e kkcioasa rau si deja incep sa ma intreb daca e ok. Face cam de 4-5 ori pe zi, iar in ultimele zile face si cam moale....or fi dintii de vina??!! Laura[/b], mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca[/red] (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:

Am incercat, dar nici nu vrea sa vada tzitzi ziua! Mai incerc acum inaite de masa de pranz sa vad, ieri am incercat mai pe seara, inainte de gustare...
Edit: acum suge masa de seara, cred ca bine, ii ajunge pana la 2-3 cand ne trezim pt lapte praf (cam 120 ml) + dimineata tot lapte praf (cam 200 ml) Oricum i-au in continuare pastile+ceaiuri pt stimulare ca altfel cred ca nu as avea nici pentru masa de seara, sper sa mai am asa o vreme. Oricum eu nici nu-mi imaginam inainte de a naste ca o sa am asa mult lapte, asa ca sunt f multumita la cat DD m-a ajutat.
| citat din mesajul lui Olivia26 Miki, cum mai esti cu De ce nu incerci sa-l mai pui pe albastrel si ziua sa tzocaie, probabil va manca mai putina mancare solida dar macar o vreme pana maresti productia de laptic.![]() Sebi are nevoie de noi ![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Ginye, sa-ti fie de bine noua freza si asteptam poze!
Bertha, imi pare rau pentru rezultat! Bine ca este tzitzi pe pozitii ca altfel era mult mai rau!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
anca_27 spune:
Sa va fie de bine, Laura! Nush ce sa zic cu kk, noi suntem la poli opusi
, ieri iar supozitor cu glicerina, era a 4-a zi. Azi a facut din nou.
Oti, ma gandesc la tine! Deci de maine doar tu si fetele... mi-e si rusine sa ma mai plang de ceva.
Olivia, ce va invidiez ca aveti marea langa voi, zilnic. Gata? E si daddy in concediu? O mai taiati pe undeva sau ramaneti acolo si traiti clipa?... Hm, tot mai mult ma gandesc sa-mi sun coafeza...
Cred ca sunt bebeland addicted.
Mi-am dat unei prietene laptop-ul imprumut sapt asta, si tot vanez soatza sau ii fac ochi dulci sa ma lase pe al lui. Pana acum nu mi-am dat seama cata nevoie am de el, ca era vesnic deschis al meu, si-ntr-o pauza mica, eram calare, era available 24 din 24. Deschid DC-ul, si da-i si vaneaza tot ce e legat de bebei, mai gasesc link-uri, da-i si pe alte site-uri. Inghit tot ce tine de diversificare, joc cu bebeii, dezvoltare s.a. si uneori blog-uri cu retete sa vad ce sa mai gatesc; link-uri ca cel ce ni l-a dat Iza, de machiaj si alte chestii femeiesti, le salvez si le pun in bookmarks sau favorites. Nimic altceva nu ma mai pasioneaza. Inainte mai bagam cate-un remy online de relach, acum, chiar daca as mai gasi ceva timp si pt asta, n-o mai fac. Imi doresc, dar tot mai important e tot ce tine de bebei.
Mai e cineva cu aceleasi simptome?
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
ginye55 spune:
Lauramiron al meu e un mare kkcios.
Face de 4- 6 ori pe zi, consistenta normala, dar la cat baga in el nu ma mira. ![]()
Cand i-au ieist dintisorii si el a avut un scaun mai moale. Am pus pe seama eruptiei. 
O sa pun poze cu noua tunsoare, dar probabil ca abia luni.Acum tbsa ma apuc sa strang toata casa ca plecam pe munte. Nici nu stiu ce sa iau, ce sa las. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Miki, cu pompa sa te mai joci asa in timpul zilei nu merge? Zic si eu, oricum, vb ta, este excelent ca ai alaptat asa mult, cand ma gandesc ca si eu mi-am propus initial pana la 6 luni si asa mi se parea muuult
Edit: Eu am fost alaptata pana la 18 luni si mereu mi s-a parut cam exagerat...cum??!! mergeam in picioare si sugeam tz, moamaaa![]()
Anca, marti mergem in Romania
numai ca o sa stam foarte putin in Otopeni dupa care schimbam avionul spre casa. Si cand ma gandesc la avionul pt zborurile interne, parca e caruta hodorogita brr
Cat despre obsesia pt chestiile bebelusesti ma regasesc totaaaal. Exact asa fac si eu, tot ce e interesant dar nu e legat de bebei, ajunge la Favotites...ce e legat de bebei, citesc cu nesat imediat
Mai rau e ca si cand ma intalnesc cu cineva tot numai despre asta vb, e cam jenant dar mereu imi dau seama dupa ce e deja consumat faptul
...am fost intr-o seara la un gratar cu mai multi prieteni, ei au piscina pe bloc si au facut acolo...jumate de seara toata lumea s-a jucat cu Dav iar cealalata jumatate el a adormit si am turuit eu despre nastere, alaptat, dive, pampersi, implicarea taticilor...faza e ca nimeni nu are copii din cei prezenti, noroc ca-si doresc totusi in viitorul apropiat...asa ca a fost o discutie interactiva in sensul ca ei imi puneau fel de fel de intrebari, tot ce le trecea prin cap si eu raspundeam![]()
![]()
(ei sunt exact cum eram si eu acum ceva timp, adica nu au idee de nimic legat de bebei asa ca eu sunt un soi de guru pe langa ei, ma dau si eu interesanta
)
Sebi are nevoie de noi

de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
leeloo5979 spune:
Olivia26 sa vedem ce o mai fi la controlul de 10 luni. Azi dimineata pe stomacul gol a fost la intepat, la facut analize. Astept cu nerabdare rezultatele...dr vad ca incearca sa elimine toate cauzele posibile, sa speram ca nu sunt decat mofturi "a la Damian".
A urlat ceva, nu ca il durea ci ca il tineam, si el nu suporta sa fie tinut. Bine oricum ca a mers repede, ca la un moment dat se inecase de atata urlat, era si vanat, le-am zis sa se opreasca, dar deja terminasera. Cred ca mai greu a fost pentru mine, ca din momentul in care m-am ridicat cu el din scaun, a tacut.
Olivia26 spune:
Leeloo, tin pumnii sa iasa bine analizele. Damian pare a avea o personalitate f puternica asa ca sunt sanse sa fie mofturi a la Damian![]()
Aa, am uitat sa ma "laud" cat sunt de lasa si fricoasa, nu stiu sa inot
si mi-e teama sa invat chiar si aici unde marea e fff sarata si mai ca plutesti fara sa faci nimic. Oare ce sa fac sa-mi inving teama, de mers la instructor nu-mi permit ca nu am cu cine lasa grasul. Sotul a incercat de muuulte ori sa ma invete dar nu-s dispusa sa inghit apa asa ca nici nu incerc
Ooof, mai e cineva care sa nu stie sa inoate sau care a invatat mai tarziu...noroc ca s-au inventat saltelele si cand vezi una cocotata pe saltea, eu is
Sebi are nevoie de noi

de

miki01 spune:
ce scumpa esti! Tare bine a mai facut mami a ta!
O sa incerc si cu pompa, bine zici! (Bineinteles ca nu vrut sa suga deloc inainte de masa de pranz). 
| citat din mesajul lui Olivia26 Miki, cu pompa sa te mai joci asa in timpul zilei nu merge? Zic si eu, oricum, vb ta, este excelent ca ai alaptat asa mult, cand ma gandesc ca si eu mi-am propus initial pana la 6 luni si asa mi se parea muuult Edit: Eu am fost alaptata pana la 18 luni si mereu mi s-a parut cam exagerat...cum??!! mergeam in picioare si sugeam tz, moamaaa Sebi are nevoie de noi ![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Miki,
Povestea puiului nostru