*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bravegirl nu poti lua nica de durere? Stiu ca alaptezi, dar zic si eu...nush.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

M-am tuns!!!!!!!!Am pastrat forma, ca sa-i zic asa, dar m-am tuns mai scurt.
Anca_27 periuta? Si mie imi mai vin idei din astea, dar nu am curaj sa le pun in practica.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Gynie, sa-ti fie d ebine! Asteptam poze. Am luat algocalmin...si o gura de bere (aseara, nu azi)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

BraveGirl multumim frumos. Si tu ai mare grija de tine. Sa te faci bine scumpa mamica. Ce mai esti o curajoasa.

lauramironmultumim frumos... esti o dragutza.. are cozanacica cu cine sa semene.. de fapt... sunt asa de frumaose amandoua.. ca iti vine sa le iei la smotocit. Feliciari pentru printesele tale.

Anca Felicitari pentru printsesa ta care face progrese frumoase. II place si ei ff mult miscarea.

Amalia. Multumim din tot sufletul pentru civintele frumoase. Sa dea Domnul la toata lumea. Toti cozanaceii sa fie sanatosi si voiosi si sa va umple inimile de bucurie la toata mamicile. Si ne parebine ca v-ati incarcat bateriile cat de cat. Bravo.

babyzapi multumimf rumos. Cred ca abia astepti sa o iei din loc. Ma refer la plecare. Cu un cozanacel gingas.. o sa faceti furori pe acolo. Promiti sa vii cu poze multe?

miki01 felicitari pentru performanta. o sa reusiti in final. Vointa sa ai.,

berthamultumim frumos pentru gandurile de bine. Fe;icitari pentru puiutzul Daius care le doarme. Poate molipseste pe mai multi cozanacei.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

multumim frumos. Imi place cum ai scris. Ce mai .. cu o printesa frumoasa.. acum altfel vor trece.. Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui alra
monicus, felicitari si voua pentru cei 4 ani de "stres"

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Olivia ,n-am disparut din peisaj, doar ca nu reusesc sa ajung la zi cu cititul si atunci cand am putin timp liber prefer sa citesc.Acum fac o exceptie (sunt la cap trecut) sa-ti spun ca David este foarte norocos ca are o mamica atat de iubitoare.Tu-i oferi climatul optim pt ca el sa creasca si sa infloreasca.Te descurci minunat.
Felicitari pentru dintisori,si gagica are 2, de vreo saptamana.Inca nu merge dar face un pas atunci cand se desprinde de pat si se agata de scaun de exemplu.Ii place muzica, se batzaie pe genunchi de fiecare data cand aude o melodie.Se ridica din patru labe si sta doar pe genunchi, cat doreste.a isi mai ridica si fundul in sus dupa calcaie intr-un fel de dans.Am sa incerc s-o pozez/filmez.Isi tine echilibru doar pe picioruse cam 30 sec daca are un obiect in mana.Mananca borcanase , piureuri facute de mine,fructe cu branzica, iaurt, cereale,dar nu depaseste 100g la o masa, tot tzitzi e de baza.Eu sunt odihnita si multumita.Mai are treziri nocturne dar acum e mult mult mai bine pentru ca dormim impreuna.Oricum eu dormeam sigura cu ele in camera :eu pe canapea, Julia pe un fel fotoliu pat, si Bria in patut.Acum am extins canapeaua si toata lumea-i multumita si odihnita.In rest , avem program in fiecare seara sa mergem cu Julia la inot.
Va pupic pe toate dulce si fug sa-mi reiau cititul.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Andy08multumim tare mult pentru cuvintele frumoase.

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Monicus, multi ani fericiti impreuna si sa va cresteti frumos printesa cea delicata.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Flory, esti tare dulce ca de obicei si simt asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda Imi place mult de tine ca ai si un simt al umorului dezvoltat si esti naturala. Ma bucur ca toata gashca e fericita si odihnita, si la noi e asa o veselie dimineata cand ne trezim cu totii gramada, ba un cot de davidut in nas, ba un genunchi in coaste dar zau ca ma trezesc cu gura la urechi si fericita. Ce frumos ca mergeti cu Julia la inot, si eu as vrea sa-l dau pe gras mai incolo la cursuri de inot, daca n-o invata singur ca aproape in fiecare seara mergem la balaceala in mare, e asa caldaaa apa. Mi-e draga tare Julia ta, pare asa inteleapta ca si Maria Juliei16, care mi-e tot asa de draga. Cred ca amandoua sunt niste fetite pe care te poti baza. Iar Briaaaa este din ce in ce mai frumoasa. Inimioara e pt Dav? Se face din ce in ce mai frumoasaaaa in unele poze mi se pare ca seamana cu zibelina Ancai.
Aaa, sa nu uit, se potrivesc...si gagicu' e dansator

Chiar asa, Julia mai esti in deplasare sau te-ai intors acasica? Si eu am dat atac la H&M cand am fost in Finlanda ca erau reduceri. Te pup dulce, esti de admirat ca reusesti sa ai si cariera si sa fii si o mamica minunata pt puiutii tai, se simte ca esti tare iubitoare si apropiata de ei

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, pai tu esti chiar aproape, deci ajungi prima Te astept cu drag

Maine voi avea o gasca de 3 copilasi (9, 4 si 2 ani) plus ale mele 2, va fi gradinita la mine in curte si piscina Bine ca vom fi si vreo 6 adulti pe langa ei, sper sa le facem fata

Otilia, incepe sa pape bine Elisa, ii place neneea Nestle Si Caterinei ii place nenea Nestle si tanti Humana, si nenea Hipp

Ramo, nu vad de ce sa te simti vinovata ca dormi; atata timp cat bebe nu plange inseamna ca e fericita langa tine cu jucariile ei, altfel ma gandesc ca ar protesta. Eu n-as putea cu siguranta dormi cu ea langa mine, ca m-ar escalada si ar cadea din pat sta cu jucariile 5 minute, dupa care incepe sa misune, sa se urce pe mine, se arunca pe burta, se arunca in cap, deci no way sa pot dormi!

Intrebare
: de cate ori fac kk copilasii vostri intr-o zi?
A mea e kkcioasa rau si deja incep sa ma intreb daca e ok. Face cam de 4-5 ori pe zi, iar in ultimele zile face si cam moale....or fi dintii de vina??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Le-am facut la amandoua pilaf de orez cu carnita de pui Rebeca a infulecat tot din farfurie, Cati a parut mai reticenta, probabil din cauza consistentei, ca n-am blenduit nimik, ci am pasat cu furculita si a avut de mestecat A papat, mai incetuc, dar a papat

Mergi la inceput