*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, scuze pt tonul mesajului anterior, am fost laconica, dar eram cu plangacioasa in brate. Ioanei i-a recoltat sambata si ni s-a spus ca dureaza max 7 zile, cel mai probabil 4. Daca exclud sambata si duminica, azi e a 5-a zi si nu mai am rabadare. Din ora-n ora, mai bag cate un ochi pe site.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am parcat-o pe zibe in carucior pe balcon, am pus o paine la facut, casa striga la mine dar o ignor, prefer sa-mi iau cafeaua sa vin la povesti

Diamisha, da, si eu cred ca 3 e nr magic, acu 10 min vorbeam cu soatza de o cunostinta care are 3 copii, frumosi, dulci. Tre sa fie taaaare frumos, insa tb sa fii caldutz si financiar... parerea mea, sa poti sa le oferi pe langa iubire multa si altele... Cum mai stati cu somnul? A acceptat jucaria? Zibe n-are nimic preferat, parca ieri si-a manifestat mai tare interesul pt o ratusca de plus pe care-o duce direct la gura si-o musca de cioc... sa vedem

Bertha, si eu astept rezultatele alea, d-apai tu.

Vin si eu la Laura la piscinaaaaaaa, dar n-aduc nimic decat costumul de baie, vin direct imbracata si-ncep sa fug de pe la poarta sa sar, sa nu ma opreasca careva. Daca vedeti una dungata de vergeturi, cu o forma de burta ca ala din Ice Age, eu sunt!

Alra, da, mersic de idee... am mai incercat si borcanase da ultimele dati le-a scuipat. Poate mai incerc, azi mai incerc cu ce am, ca ieri am gatit mai multe feluri.

Ginye, gand la gand, mai `nainte ma vaicaream ca vreau ceva la par, altceva, imi tot pica, e tot mai rar, n-are rost sa-l tin lung. Si ca sa nu mi-l vaneze zibe tot timpul, tot prins il port. Asa, la o nebuneala, l-as tunde periutza.... Oare sa ma bag?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc fetelor pt gandurile voastre!
A fost nasol azi noapte ca ma durea f tare cd stateam la orizontala. am adormit greu. Nu sunt vanata...am doar niste cearcane mai mari . Dar ma doare mai tare ca ieri . Ma doare toata fata. Parca m-a lovit cineva in cap, asa simt capul. Am senzatia aia de greu...dc ma aplec, simt ca niste cutite.
Cel mai rau imi pare ca, din cauza durerii, nu prea ma pot ocupa de zanica. Dc ma aplec sa o iau de jos, mor de durere. si sunt si irascibila. Am dus-o la socrii, sa se ocupe ei de ea si o aud cum mai plange din cand in cand. Mi se rupe sufletul Azi iar n-a vrut sa manace. A bagat 20ml de iaurt cu nectarina, a molfait la o jumatate de nectarina si putina banana. Vroia tzitzi, dar nu i-am dat. Plange

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anca, imi dau seama ca v-am zapacit cu subiectul asta, imi cer scuze, dar s-a nimerit sa fie si Andy in situatia asta, sa mai stie si Babyzapi multe despre asta si asa m-am intins mai mult decat vroiam.

In fine, sunt gata rezultatele, valoarea IgE este de 2,5 ori mai mare decat cea normala. Am vb cu dr, regim un an si eu si ea, apoi repetam analizele. Trebuie sa fac si eu analize pt a vedea daca e nevoie de supliment de calciu.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Anca, imi dau seama ca v-am zapacit cu subiectul asta, imi cer scuze, dar s-a nimerit sa fie si Andy in situatia asta, sa mai stie si Babyzapi multe despre asta si asa m-am intins mai mult decat vroiam.

In fine, sunt gata rezultatele, valoarea IgE este de 2,5 ori mai mare decat cea normala. Am vb cu dr, regim un an si eu si ea, apoi repetam analizele. Trebuie sa fac si eu analize pt a vedea daca e nevoie de supliment de calciu.

Mai Berthule, m-ai inteles gresit. Nu ne-ai zapacit deloc. Efectiv asteptam rezultatele din... cum sa-i spun, empatie?edit Pai nu suntem noi o gasca si la bine si la greu?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha stai linistita nu ai de ce sa-ti ceri scuze . Imi pare tare rau ca si Ioana are probleme cu lapticul. Din pacate, nu va mai fi asa variat meniul, eu una nici nu stiu ce sa-i mai dau la masa de seara ca m-am saturat de cereale simple sau cu fructe. Inca mai alaptezi de trebuie sa tii si tu regim?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
La mine e ultima dimineata de rasfat. Maine pleaca sotul, nu mai are cine sa-mi faca si mie cafeaua.

Bertha, imi par rau ca trebuie sa aveti regim. Poate odata cu varsta trece si alergia sau macar sa fie mai usoara.
Andy, eu i-am facut Anei analize de sange in Norvegia. Au bifat toate alergiile posibile care se fac aici si desinu i-a iesit nimic a continuat sa faca din cand in cand urticarii. E bine insa ca in ultima vreme nu a facut decat la intepaturi de insecte.
Tu iei Calciu? ai facut analize? Stiu ca organismul trage calciu si din patrunjel dar tu alaptezi deci ai nevoie mare.
Corina, nu iei nimic pentru durere?
Am citit ce ti-a zic doctorul si ma asteptam ca am auzit varianta asta incazuri mult mai usoare. Nu stiu cum le vin idei cu intarcatul cand copilul suge intensiv si zi si noapte. La mine intarcatul s-a produs cand bb mai avea doua mese de lapte, seara si dimineata.
Babyzapi dar pan' la 30de anisori ai in plan bb2? Hai ca faci copii frumosi si ochiosi.

Sa va zic si despre pitic. Alaltaieri dupa cele 10 lingurite de cereale de dimineata a mai binevoit sa pape la 10 seara, vreo 80 de ml din cele doua variante pregatite de mine si niste iaurt. Intre timp a refuzat papa desi nici titi nu a bagat decat ca sa atipeasca. Si pe afara am fost cu ea de doua ori. De abia dupa a doua iesire de 1 ora in frig si vant i s-a facut fomita.
Asa ca ieri i-am dat papa de la nenea Nestle. A mancat cereale cu pruna, vreo 50 de ml dimineata. La pranz aproape o casoleta (ii iau Naturnes, la Bucuresti nu le-am vazut)deci 180 de ml, la 7 seara iaurt cu para/banana vreo 180 deml si inca 120 de ml cereale cu lapte seara si doua tate pline. Deci enorm de multa papica fata de ziua anterioara. Si totusi s-a trezit la 3.30 sa pape si la 7 dimineata a trebuit sa o schimb ca a datpe afara dupa atata mancare.
Bine cand citesc de copii care papa 700 de ml mancare si 800 de ml de lapte praf nu ma mai mir.

Lamuriti-ma si pe mine cu un aspect. Daca-i dau la borcanel legume printre care si mazare se considera ca am diversificat-o cu mazare?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia, am luat algocalmin. Daca a mancat mazare, indiferent cum/cata, inseamna ca ai diversificat-o si cu mazare
Azi incerc sa-i dau borcanas d ela Humana cu paiul. Il diluez cu supa de gaina. Sa vedem dc am succes. Acum cred ca doarme, ca nu o mai aud.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina , sa treaca durerea...nu ar fi bine sa te vada totui si un medic?Ai luat ceva pt durere?
Sara s-a trezit la 8:30, a facut kk, am schimbat-o si i-am pus jucariile langa mine in pat.Eu am mai dormit pana la 9:45.Ma simt cam prost fata de ea, ca ea se joaca si eu dorm, dar efectiv nu sunt in stare nici sa ma joc cu ea si nici sa ma ridic din pat...uneori, cand ma trezesc am impresia ca e cam trista si ma simt vinovata...O fi asa din cauza ca nu o bag in seama si dorm ca nesimtita?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha

Otilia profita la maxim de ziua de azi.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput