*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Multumesc fetelor pt sfaturi cu privire la batista bebelusului. Am folosit-o inca de dimineata de la ora 5.Edi nu mai putea dormi din cauza mucilor. Oricum s-a foit toata noaptea si s-a sfarcait. Pana la urma am trecut la fapte si nu a fost atat de rau. Am scos o gramada de mucisori, urla de mi se rupea sufletul. Acum l-am aspirat iar, dar a inceput urlatu, asa ca a adormit suspinand si probabil ca din cauza plansului tot are nasul infundat.Oricum chiar si dupa ce il aspir tot se aude sfarcaind, oare nu procedez bine? Am folosit si picaturi inaite de aspirare. Sper sa doarma mai bine in noaptea asta.

Alra esti foarte haioasa in mesajele tale, cum mai stai cu moralul, ca din mesaje nu intelegem decat ca esti in forma maxima.

Malinas drum bun si distractie placuta la ai tai. Oricum ai experienta celuilalt drum, deci stii ce sa iei. Si Davidut e un copil atat de cuminte. Spor la impachetat.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Isa, sa fii mereu voioasa, sanatoasa si iubita!

Am intrat special asa pe ultimasuta de metri!

Casa de piatra Monicus!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Of, ce rau imi pare ca nu am intrat ieri... am fost "pe drumuri" - serviciu, dentist (brrr...)... am ratat doua aniversari... dar nu e prea tarsiu, sper
La multi ani, BAbyzapi si multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta! Pupam Raphaelu' ochios!
Monicus, la cat mai multi ani impreuna cu sotul tau, sa va bucurati de printesa Ana si, cine stie...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu va astept, ca la mine e vara si apa e numai buna Si promit ca cutu e cuminte si nu sare pe voi

Citat:
citat din mesajul lui alra
Alra, pai hai sa stabilim cd ne infiintam la poarta la Laura . Eu vin fara catel. Iau doar pisica si un papagal

auzi, intram precum tigancile alea, ne ducem direct la piscina

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Da, dar jucarii nu sunt niciodata prea multe

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ne tinem de prostii si maine ne dam obosite

Corina, lasa papagalul si pisicuta acasa, ca Boris mananca numai boabe de-alea si conserve.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Corina, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat! Sper sa nu ramana urma (sotul meu a patit ceva asemanator anul trecut, cu capacul lazii de haine, si nu are nicio urma, desi i s-a dus pielea atunci, se vedea osul ).

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza fetele! Sper ca ati dormit bine azi-noapte!

Bravegirl ce face nasul? Esti mai bine?

Eu azi ma duc sa ma tund. Nu-mi mai suport parul. Nu se mai asaza in niciun fel.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Manumanu, Otilia, Andy, Alra(un pupic maaare pt tine), Darling (petrecerea e maine ca sa poata veni toti invitatii) Diamisha(daca mai vine barza o data, e binevenita, dar ma protejez nu stiu cum m-as descurca cu 2) va multumesc din suflet

Bertha ce analiza ai facut pt alergie? Daca ai facut IgG specific la"..." o poti vedea pe net, dar daca ai facut panel 4 alergen aceea nu apare pe net, trebuie ridicata de la clinica
Anca ma bucur mult ca scapa Sara car de curand de orteza ziua. Felicitari pt kg pierdute .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, am facut IgE, se vede pe net cand e gata. Voi ce ati facut si cat a durat?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha initial am facut 2 analize de IgG specifice la lapte si au iesit negative. Si atunci am decis sa fac panel 4 alergen care depisteaza alergiile de orice fel : alimentare, de mediu, animale... Si rezultatul la lapte a fost un pic mai mare decat normal, dupa spusele dr fiind vorba de o sensibilitate si nu o alergie, de aceea a iesit IgG-ul negativ prima oara. Si panel 4 alergen dureaza tot 7 zile , dar e mai scumpa costa 240 sau 280 ron

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput