*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Astazi este o zi speciala pentru ca facem 4 ani de la nunta. Doamne ce trece timpul, extraordinar de repede. Si este si mai speciala pentru ca este si printesa noastra.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Multi ani inainte fericiti alaturi de printesa voastra!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am facut-o de oaie...s-a apucat deteapta de mine sa schimbe un colac de wc. Si in timp ce mesteruiam eu pe acolo, cu capacul ridicat, aplecata pe acolo...poc colacu in...NASUL meu. Am dureri de-mi vine s amor mi-au curs litri de sange. Si arat ca naiba. Dupa ce ca am nasul mare, asta imi mai lipsea. Asa ca adio munte, eu ma ascund urmatoarele 2 saptamani

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Off... totusi iesirea la muntea te-ar ajuta sa te relaxezi.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Andy, scuze, da' m-am topit de ras cu orezul tau, si cu gemul si cu tot ce ai povestit. Vezi, eu inca mai rad, am doar o sapt de regim si inca imi place gemul. Sange i-a luat din vena, din zona de unde se recolteaza si adultilor. I-au luat si pt hemograma si pt a 2-a analiza care se numeste "imunoglubulina E la proteina laptelui de vaca". Poti citi multe info pe net despre analiza asta, se poate face la o gramada de alergeni, uite poti gasi www.medlife.ro/index.php?show=tip_analize" target="_blank">aici diferite tipuri de IgE care se analizeaza la Medlife.

Gata, fug.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Eu sunt vai de capul meu...ma doare tot nasul (si e amre, deci are ce sa ma doara), capul, incisivii pana in cerul gurii. Ma doare si cd mestec.

Alra, pai hai sa stabilim cd ne infiintam la poarta la Laura . Eu vin fara catel. Iau doar pisica si un papagal

deci ieri te dadeai mare cu instinctele tale de conservare si azi dadusi cu nasu in capacu de wc. vezi ca stiam eu ce stiam!

auzi, intram precum tigancile alea, ne ducem direct la piscina

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Ami te ti numai de plecari. Ce frumos! Relaxare placuta in continuare.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Gynie, momentan am niste dureri . Ideea e ca acolo nu are cine sa ma ajute cu fata. Aici o duc la socri si mi-o aduce sotul cd nu se mai inteleg cu ea si ii dau sa suga. Nu pot nici sa ma aplec sa o ridic pe aia mica, ca simt ca lesin de durere. Sa vedem maine. Dc ma simt ok, plecam seara. Daca nu, asta e.
Eu toata viata am visat sa-mi fac operatie etetica. Cd eram adolescenta nu-mi permiteam. Ziceam mereu ca, cd o sa am bani, o sa fug repede la dr. Acum mi-e groaza de durere. Si nu am curaj sa merg. Dar dc trec de durerea de acum, mai ca m-as baga la o operatie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ne tinem de prostii si maine ne dam obosite

Corina, lasa papagalul si pisicuta acasa, ca Boris mananca numai boabe de-alea si conserve.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

deci ieri te dadeai mare cu instinctele tale de conservare si azi dadusi cu nasu in capacu de wc. vezi ca stiam eu ce stiam!

auzi, intram precum tigancile alea, ne ducem direct la piscina

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Da, Da...eu vin si cu cocktail-uri.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Babyzapi La Multi Ani !!! Banuiesc ca esti la petrecere acum, sper sa te distrezi bine, ce matushica cumsecade ai.
Laura deci se infirma 'teoria' ca vei avea baiat daca primul cuvant e ta-ta (mi se parea logic dar in adancul sufletului eram putin dezamagita, si Edu a zis prima oara ta-ta). Deci avem sperante
Bertha ma bucur ca Ioana e pe drumul cel bun. Sper sa iasa bine analiza.
Bravegirl si eu cred ca e bines a-ti acorzi cateva minute. Te va ajuta mult. Am patit si eu la fel, dupa nopti nedormite si zile in care simteam ca nu pot gandi de oboseala. M-a ajutat mama, a stat cu Edi, eu m-am odihnit. A stat si noaptea cu el (ca si in cazul tau, mi-l aducea sa-l alaptez, cand simtea ea ca nu mai poate amana). M-a ajutat mult si asta insa la nopti am renuntat ca am considerat ca mai rau face. Ziua insa eu cred ca ar fi bine pentru amandoua sa luati o mica pauza una de cealalta. Cu curatenia e la fel si la mine, nu pot sa zic ca ma relaxeaza sa smotruiesc, insa imi da o stare de bine cand vad ca e ordine. Cred ca-mi doresc sa fie ordine macar in casa, macar acolo unde pot eu controla ordinea. Ca in ultimul timp sunt atatea lucruri pe care nu le pot controla si orandui incat simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare uneori. Asa mi-am explicat eu starea de rau pe care o am de la un timp cand vad ca in bucatarie nu sunt spalate vasele de exemplu. Pana acum nu m-ar fi deranjat dar de la un timp ma deprima sa vad ca nu e luna in casa. Simt ca functionez mai bine cand e totul la locul lui.
Camelia m-am prapadit de ras cand am citit de reactia sotului la budinca cu lapte praf.
Micky-ea pai acum ne ziceti, noi n-am fost pe faza si am crezut alte alea cand ne luati de mana atat de tandru.
Anca, am vazut filmul cu Zibelina, e o dulceata. Hai ca mai e putin si capati de orteza. Mi-ai facut o pofta de mamaliga cu branza... Nici Edi nu mananca bine de cand e racit, in loc de 200 papa aproape 100. Sper sa treaca mai repede, voi cum mai stati cu mucisorii?

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

La multi ani, Isa! Sa fii sanatoasa, vesela si norocoasa! Doamne, cat de tanara esti! Mai ai timp berechet de inca doi copii, cica trei este numarul cel mai potrivit de copii...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput