*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cati doarme deja, Rebeca se uita la "Mica sirena", tati e cu meciul cu Steaua, iar eu pap inghetata si butonez Asa-i ca-i frumos la noi?!!

Nici a mea nu se omoara cu laptele de cand cu diversificarea, bea 2 biberoane, in total cam 400-500ml, depinde de zile. Iar apa vreo 100-150ml pe zi, cand e foarte cald ii mai fac cate un ceai sau suc de fructe.
In seara asta la cina le-am dat mamaliga cu branza si smantana, sunt fericita ca le place mult si le pot face la fel la amandoua si e usor de facut Folosesc Branza Fagaras facuta de Monor, o firma locala cu produse foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bertha, asa e si Rebeca, extrem de rar rateaza somnul de pranz, poate duminica cateodata. Stie ca-i face bine si intelege si nu avem probleme. Daca nu doarme, seara o ia razna si ne intelegem mai greu, cred ca asa sunt cam toti copiii.
Acuma in vacanta s-a mai intamplat sa doarma mai tarziu dimineata, cum a fost ieri de exemplu, cand s-a trezit pe la 9.45 si la pranz nu a reusit sa mai doarma. A coborat de la ea din camera si mi-a spus ca nu reuseste sa adoarma, ca nu are destula magie pentru somn Are niste texte..... in fine, clar n-am obligat-o.

Va doresc o noapte cu cat mai putine treziri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

hai, ca m-am terminat de ras... Sa faca asa fata ta ascultatoare si atunci sa te vad pe unde scoti camasa

Citat:
citat din mesajul lui bertha
atentie: Ioana, te fac de ras public pt ca te trezesti noaptea din ora-n ora si ca sugi ca un vitelus infometat. Ei, sa vedem acum daca se simte si rareste trezirile.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mersic fetelor, scapam de orteza de azi intr-o sapt! Fac chef! O sa mai tb purtata doar noaptea 4 sapt dar e parfum... de-abia astept s-o vad misunand.

Aoleu, Bravegirl, ce facui? Of, pup sa treaca, daca pui azi comprese si ingrijesti, maine n-are cum sa fie mai rau, dimpotriva.

Monicus, ce frumos , la cat mai multi plini de iubire si caldura in suflete!

Laura, da, si la mine plac produsele de Monor, I. e fan smantana de Monor, cand fac mamali cu br, e obligatoriu sa fie cu `de Monor`

Ma duc la somn, noapte linistita mamici de cozonace/i pufosi! Adica ma refer la toate, nu fac discriminare.

P.S. Zibe refuza mancarea cu indarjire de vreo cateva zile, e si mucosila, zilnic gatesc degeaba, 2-3 feluri, doar pt ea, ia 2-3 lingurite si pauza. Eh, stie ea ce stie, bine ca e vesela, voioasa si devreme-acasa. Azi m-am cantarit cu ea in brate, are tot 9, cum avea acu vreo 3-4 sapt, dar sunt sigura ca s-a lungit.me, going down, 56 jumate...

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anca, scuze, o uitasem chiar pe zibe cea ambitioasa, Doamne ce zambet de satisfactie dupa asa reusita! Mie tot mi se pare ca seama putin cu Ioana. Hai ca mai e putin si la voi si scapati. Cred ca din cauza racelii nu papa bine, dar isi revine si atunci sa vezi recuperari.

Lauramiron, nici noi nu l-am obligat, de fapt, nu stiu cum poti obliga un copil atomic sa doarma. Dar constanta programului are cea mai mare importanta, adica, in 99% din cazuri, noi la ora 13 suntem la masa, ne facem in asa fel prog, incat sa respectam orele lui de masa si somn. Acum au cam devenit si orele Ioanei, ii diferentiaza numai somnul ei de 40-60 min din cursul diminetii.

Miki01, daca s-ar dezobisnui brusc de treziri, cre'ca o sapt n-as dormi de grija, apoi, dupa prima noapte in care as dormi ca omu', m-ar durea capul de atata odihna.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

BraveGirl aoleu, cand ai povestit, m-a durut pe mine. Imi pare rau, poate totusi nu ramane semn...stiu ca suna a babism, dar da acolo cu ungunet de galbenele, e miraculos!
Amalia primit pupicul, dat inapoi!
Isa ce sa mai zic, ieri avea 8220gr iar acum 2 saptamani masura 72,8cm.
bertha e vioi pana la obositor, ar tot topai si chiui toata ziulica, ma gandesc ca daca ar fi fost bolnav...nu ar fi fost asa de activ. oricum, maine dimineata il inteapa, mi-a dat un pomelnic de analize, vedem rezultatul pe urma. sper sa fie ca la toate celelalte, adica bine si in parametrii firesti. Nu am si eu norocu' de un vitelus infometat ...
PS-DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, esti grozava la sfaturi...nu stiu daca am sa reusesc sa ma destresez, poate cu niscai Xanax sau Cipralex...
lauramiron buba la noi e ca Damian nu pare sa mai agreeze de patru zile nici un fel de mancare, indiferent cum e pregatit, sau de ce contine. Dupa cum am zis...sunt deja cu capul
anca_27 felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
P.S. Zibe refuza mancarea cu indarjire de vreo cateva zile, e si mucosila, zilnic gatesc degeaba, 2-3 feluri, doar pt ea, ia 2-3 lingurite si pauza. Eh, stie ea ce stie, bine ca e vesela, voioasa si devreme-acasa. Azi m-am cantarit cu ea in brate, are tot 9, cum avea acu vreo 3-4 sapt, dar sunt sigura ca s-a lungit.me, going down, 56 jumate...

incearca borcanele, ramai cu un sentiment de bine chiar daca nu mananca, pui jumatea neatinsa la frigider ca sa ai ce arunca a doua zi

am intrat sa zic "La multi ani" la zlabanoaga bravo ma, ai o varsta superba, un copil perfect si un sot super. si te mai duci si la marsilia 2 luni, sa nu crezi ca te-am iertat pentru asta

monicus, felicitari si voua pentru cei 4 ani de "stres"

corina, daca te duci la resita, pai vin si io mai fata - cu ambii purcei. io loc sa fac groapa in curte am, da nu am de ce ca nu prea e vara

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Monicus, multi ani fericiti impreuna si sa va cresteti frumos printesa cea delicata.

Bravegirl: Of, sper sa-ti treaca f. repede. Stiu ca gheata ajuta sa nu se umfle prea tare.

Bertha: Eu am trecut de perioada cu gem, ca am mancat pana mi s-a acrit. Dimineata lapte de orez (parca e smecta!) cu paine, zacusca cumparata (e oribila asta de o gasesc!!), mai nou oua (eu am tinut si fara oua timp de 3 luni jumate), ieri am mancat ficat ramas de alaltaieri seara. Daca pot oua e muuult mai simplu. Cu dulciurile e mai greu. Desi am gasit chestii fara lapte sau lactate (inclusiv inghetata), nu au acelasi gust. Mananc niste biscuiti cu ciocolata care sunt facuti fara cei 10 alergeni: lactate, soia, grau, nuci, oua etc. etc. Nici nu stiu din ce-s facuti. Cred ca din orez. O sa mi se alungeasca ochii precum chinezilor cu atat orez: cipsuri de orez, dulciuri de orez, lapte de orez...

Si eu il parasc pe Andrei ca suge tot ca vitelul toata noaptea!!! Trebuie sa-l schimb noaptea de pampers, ca altfel il gasesc descompus dimineata. Ies cristalele alea din el ca cedeaza marginile de la atata lichid. Si se uda si pijamaua. Asa ca el noaptea umple 2 pampi cu un nr. mai mare decat cei pe care ii poarta ziua.

De unde i-au luat sange Ioanei pt. analiza de alergie? Pt. hemograma din degetel, nu? Si pt. cealalta analiza? Cum se numeste analiza asta?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Si cate linguri/linguritze de cereale dati copilului pe zi? Ca eu ii dau dimineata 3-4 linguri, ii pun si seara 2 linguritze in lapticul muls si mai bag o lingura si in pireul de legume cateodata. Nu e cam mult?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andy, nu e mult. La varsta lor e recomandat sa dam cereale piure. Si atuci pui peste 5 linguri.
Eu sunt vai de capul meu...ma doare tot nasul (si e amre, deci are ce sa ma doara), capul, incisivii pana in cerul gurii. Ma doare si cd mestec.
Alra, pai hai sa stabilim cd ne infiintam la poarta la Laura . Eu vin fara catel. Iau doar pisica si un papagal

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput