*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anca_27 am vazut filmuletele cu Zibelina...e o dulceata, foarte activa si scumpa!!
Monicus multi ani fericiti impreuna! Sa aveti mereu parte de intelegere, sa va iubiti si respectati si sa va bucurati de minunea careia i-ati dat viata!
Darling multa sanatate lui Eduard! Imi pare rau sa aud ca nu-i e bine! Aveti grija de voi!
Bertha felicitari pentru galuscuta ta! Trece repede vremea..in curand ii vedem mergand..
Leeloo un pupic dulce pentru Damian! Ai dreptate, e stresant sa vezi ca nu-ti papa, dar partea buna ca e ca a stagnat in greutate...n-a luat-o inapoi...si a crescut 3 cm in lungime. Sigur are el un motiv de nu mai papa..
Mirtha, Spiridus...ce e cu voi fetelor? Unde ati disparut?

Maine ne intoarcem si noi acasa....pentru weekend..dupa care mai fugim de luni 5 zile la mare...si cam gata vacanta pe anul acesta. Noi nu prea iesim pe nicaieri iarna, asa ca plecari din Bucuresti vom mai avea probabil vara viitoare..
Zilele astea am avut mai mult timp sa va scriu decat acasa.....pentru ca aici Luca si-a facut un somn in camera, ca sa poata dormi si sotul...ca eu....nu pot sa mai dorm jumatati de ora, cum faceam cand era David bebe...si prefer sa stau pe forum cu voi!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Uufff Corina, nasol Ai pus repede gheata? Macar sa nu se umfle prea tare....dar e atat de rau incat sa nu te duci la munte??!!
Te duci si te ascunzi de parteneri si te plimbi cu zanica la aer curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

nu e f nasol....inca. Ca cica maine o sa vad.
faza e ca si we viitor mergem la munte, cu prietenii. asa ca stau acum cuminte

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am o gaurica...nu mai e piele deloc. Imi ramane semn

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Prietena mea buna cu care obisnuiam sa iau cluburile la rand, dar cu care ma vad foarte rar de cand il am pe Raphael, mi-a facut o super surpriza venind la mine fara sa ma anunte. Am barfit 2 ore asa ca fetele si ma simt suuuuper. Iesirea cu iubi si Raphael, vizita bunei mele prietene si mesajele voastre, care mi-au mers la suflet, mi-au facut ZIUA SUPER

Bertha, Amalia, Lauramiron, Leeloo, Dandusa, Miki, Miky_ea, Criss, Olivia, Cami, Ramo, BraveGirl, Malinas, Lorellay, Nebunica, Ginye, Anca, sunteti minunate fetelor! Va multumesc din suflet pt urari, sa se intoarca la voi inzecit. Ma bucur sa va cunosc (personal sau doar virtual) si

Monicus aniversare frumoasa si o casnicie cel putin la fel de fericita ca pana acum si sa va bucurati de frumoasa Ana
Leeloo imi pare rau sa aud ca Damian nu mai papa. Sper sa-si revina repede si sa pape bine din nou. Ce greutate si inaltime are el acum?
BraveGirl pup nasucul sa treaca buba

Miky_ea cand voi mentiona numele tau voi scrie Miky si cand vreau sa zic ceva pt Miki01 voi scrie Miki. Am tinut sa fac aceasta precizare ca sa nu fie confuzii in viitoarele mele mesaje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

BraveGirl, tare rau imi pare pt patzania ta! Faci cum crezi tu, dar eu cred ca poti explica ce s-a intamplat si poate pana maine mai trece.

Anca, tare scumpa puiutza si tare ambitioasa!

Iza, ma bucur ca toate ti-au mers la suflet astazi! Asa si trebuie sa fie!

Amalia, ce bine o fi! Sa aveti parte de vreme frumoasa si la mare.

Noi raportam 3 ore fara suzi! Nu-mi vine sa cred nici mie. Incerc sa nu-i mai dau ziua suzeta, noaptea nu cred ca scap asa usor

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Hihi... nu, nu, stau pe... sezutu-mi, ca sa zic asa .

Eu cu shoppingul n-am o pasiune, data trecuta a fost o necesitate, ca nu mai aveam cu ce iesi din casa, tocmai pentru ca nu-mi place la cumparaturi, sa stau sa caut, sa probez alea, alea. Si Alexandra are la haine ca n-am unde sa le mai pun si nici sa i le dau sa le poarte n-apuc ca creste din ele ca-n poveste.

Edit: am uitat ce era mai important. Cand veniti la CLuj? Poate reusim sa ne vedem!

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Cami Se prevede inca o tura de shopping??!! Pentru Alexandra, binenteles Si noi trebuie sa venim cat de curand pana in Cluj, avem revizia obligatorie la masina si cat isi fac aia treaba, noi vom poposi pana in Polus

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Si noi pe fuga, dar am intrat sa-i uram Isei multa sanatate si ani multi si fericiti alaturi de familia ei frumoasa.

Andy, mami de Andrei

Edit. Bertha, ati primit rezultatul analizei care confirma alergia sau n-am citit eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mie-mi place mult la shopping, nu e chiar o pasiune, dar ma relaxeaza mult, dar sa nu fie des....imi place "s-o fac lata" cum se zice, adica mai rar, dar bine de tot Iar acuma cu perioada reducerilor e musai s-o fac lata
E posibil sa venim saptamana viitoare, voi sti cu 2 zile inainte, ca trebuie sa ne facem programare la service. Iti trimit eu PM cand voi sti. Si mie mi-ar placea mult sa ne vedem daca se potriveste.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Hihi... nu, nu, stau pe... sezutu-mi, ca sa zic asa .

Eu cu shoppingul n-am o pasiune, data trecuta a fost o necesitate, ca nu mai aveam cu ce iesi din casa, tocmai pentru ca nu-mi place la cumparaturi, sa stau sa caut, sa probez alea, alea. Si Alexandra are la haine ca n-am unde sa le mai pun si nici sa i le dau sa le poarte n-apuc ca creste din ele ca-n poveste.

Edit: am uitat ce era mai important. Cand veniti la CLuj? Poate reusim sa ne vedem!

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Cami Se prevede inca o tura de shopping??!! Pentru Alexandra, binenteles Si noi trebuie sa venim cat de curand pana in Cluj, avem revizia obligatorie la masina si cat isi fac aia treaba, noi vom poposi pana in Polus

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Andy, nu, inca n-am primit si intru din juma'n juma' de ora pe site la Medlife. Seara nu, ca nu sta nimeni noaptea pt noi. Am zis doar ca in hemograma nu s-au vazut modificari, adica are eozinofile normale. Voi ce mai papati? Eu m-am dat dimineata pe gem cre'ca o sa ma ingras.

Monicus, la multi ani cu sanatate, liniste si multe bucurii!

Leeloo, iti inteleg perfect nervisorii determinati de apetitul smecherului, dar nu prea vad solutii, cred ca totul e f simplu: astea sunt nevoile lui. Daca medicul lui nu suspecteaza nimic si nici instinctul tau nu semnaleaza c-ar fi pb, zic sa te relaxezi 2-3 sapt si sa vezi apoi. ([size=1]este ca sunt buna de dat sfaturi?[size=1])

Bravegirl, imi pare rau pt micul accident Ce sa zic, vezi si tu maine cum se prezinta si te orientezi.

Dandusa, eu am mare noroc ca Darius doarme zilnic la pranz, cred ca in 5 ani n-a ratat de 10 ori somnul de dupa-masa. Asta e goanga mea si el chiar depinde de somnicul asta, chiar daca-i mare, daca nu doarme e fresh pana pe la ora 18, cand il apuca o stare de-ti vine sa-i dai palme. Il tine vreo 2 ore si e iar fresh. Da' alea 2 ore parca ar fi o sapt.

Miki01, Cameliam, aveti dreptate, am criticat-o ca nu mananca si a inceput sa pape putinel, am zis ca sta numai in genunchi si s-a ridicat a 2-a zi, atentie: Ioana, te fac de ras public pt ca te trezesti noaptea din ora-n ora si ca sugi ca un vitelus infometat. Ei, sa vedem acum daca se simte si rareste trezirile.

Malinas si eu ma ganesc cu groaza la bagajele pt mare. Ar fi buna o rulota sau sa trimit o parte din bagaje prin posta.

Otilia, ce mai fac gogoselele-albastrelele? I-am aratat lui Darius pe harta unde-i Norvegia si i se pare aproape, vrea la voi in vizita. El se plictiseste si pana la Cora Lujerului.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput