*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Calatorie placuta sa aveti si sa ajungeti cu bine. Si bineinteles sedere placuta sa aveti.
felicitari mamicii tale ca a reusit o sa performanta cu alaptatul.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
Anca, marti mergem in Romania numai ca o sa stam foarte putin in Otopeni dupa care schimbam avionul spre casa. Si cand ma gandesc la avionul pt zborurile interne, parca e caruta hodorogita brr

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Lauramiron, Eduard face o data si bine, si rareori face de 2 ori. Oricum nu e relevant pt ca el are tendinta de a se constipa. Nu e dimineata in care sa nu-i dau para sau pruna. Scaunele Caterinei sunt si f moi? Din cate stiu scaunele sunt mai moi la eruperea dintisorilor. E bine ca i-ai dat orez, poate se mai leaga la stomac in felul asta.
Bertha, , oof, imi pare tare rau ca nu a iesit bine analiza. Dar e bine ca stii macar ce se petrece si ce ai de facut de aici incolo.Lapte-n tzitzi si si multa rabdare
Ginye sa-ti fie de bine, poze cu freza noua?
Monicus, La Multi Ani si Casa de Piatra, scuze de intarziere.
Otilia, ce bine papa grasunica.
Anca si eu manifest aceleasi simptome, cat am fost acasa am suferit enorm de lipsa de Internet. Acum cum prind ocazia cum cercetez tot ce tine de bb. Noroc ca ma mai da sotul la o parte din fata calculatoruluin ca altfel numai aici as sta.
Olivia ce bine ca aveti marea aproape, si vreme frumoasa. Esti o mamica atat de blanda si optimista. Imi place cum descrii diminetile. Eu probabil m-as fi enervate la pumni in gura si genunchi in coaste.
Leeloo sa de DD sa iasa bine analizele.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Eduard e mult mai bine, nu l-am mai aspirat azi, papa bine, e vesel, gangureste. Azinoapte iar s-a trezit pe la 1 si l-am luat langa mine in pat. Eu ma simt cam vinovata de lucrul asta. Nu cred ca e normal sa dorm cu el si sa aiba acces la san toata noaptea. Chiar daca stau cu pijama pe mine ma cauta cu gurita la sani si ii dau sa suga. Asta se intampla cam de 3 ori pe noapte. Oare e bine sa manance noaptea asa? E bine sa se invete sa doarma langa mine? Ma simt atat de obosita si chiauna noaptea ca nu mai am putere sa-l pun in patut dar cred ca dormitul cu mine alaturi ar trebui sa inceteze. Sau cel putin alaptatul noaptea la discretie. Mamicile cu 2 copii (care au dormit cu primul bb in pat langa ele) cum ati procedat, pana cand doarme alaturi de mine, cum si mai ales cand ar tr sa-l dezvat? Sau e bine sa incerc sa-l dezvat? As vrea sa stiu catre ce ma indrept. Oof de cand ne-am intors in uk s-au stricat noptile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Eeeeu! Aceeasi senzatie si nici nu cred ca voi fi in stare vreodata sa invat. Nu ma tine la suprafata nici lacul sarat de la Sovata Asta este. Imi pare tare rau, dar m-am resemnat. Andrei sigur va invata, mai ales ca tati al lui este mare iubitor de innot.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

mai e cineva care sa nu stie sa inoate sau care a invatat mai tarziu...noroc ca s-au inventat saltelele si cand vezi una cocotata pe saltea, eu is

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Insfarsit am reusit sa pun pozele din Cismigiu in contul de Cozonacei. Le-am adaugat celor deja existente in albumul Cismigiu - Iulie 2009. Pozele mele incep de la pag 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Darling, ce scumpa esti Eu is zuza dar ma mai echilibreaza sotul si vremea insorita
Referitor la intrebarea ta, eu zic ca bine e cum simti tu. Incearca sa te gandesti doar la cum simti tu fara a lua in considerare ce spun ceilalti (me included), astfel nu vei mai avea sentimente de vinovatie pt ca faci se simti tu ca e bine pt voi doi. Si de asemenea, nu te mai gandi la ce va fi...eu de cand m-am chinuit cu el la 3 luni pt ca refuza sanul, dupa care a devenit fan inrait, nu-mi mai fac planuri si nici griji legate de viitor...ce vreau sa spun e ca se poate la un moment dat sa nu mai vrea el...de fapt momentul ala va veni cu siguranta mai devreme sau mai tarziu, asa ca mai bine traiesti clipa...indata n-o sa mai stea nici la pupat
Eu, de ex, simt ca e minunat cand il am langa mine si ma simt ca pot sa-l fac fericit, cand il vad cum tremura si chiuie sa prinda tz mai repede, uneori imi dau lacrimile de bucurie, ma gandesc cat de importanta pot fi in lumea asta incat sa fac un omulet fericit si sa se simta in siguranta. Iar cu invatatul eu cred ca sunt prea mici ca sa se invete cu ceva, al meu are nopti in care se trezeste de nu stiu cate ori, si nopti cand doarme pana dimineata...poate dormi o vreme f bine dupa care sa revina trezirile, din dif motive, durere de dinti, nevoie de afectiune etc...Asa simt eu, pt unii poate parea deplasat (...bine, la noi e mare distractie pana si cand da Dav cate un gaz sau se screme sa iasa kk si noi tot ne incapatanam sa ne credem normali )
...Ideea e ca tot ce tb sa faci tu este sa incerci sa-ti dai seama cum simti tu si va fi bine.

Aaa, era sa uit...ce cautati voi sa va gagicariti cu Alexia, ha??? Era sa lesinam cand am vazut asa un frumooos de mana cu gagica noastra. Noroc ca ne e fidela wheeeew
Sanatate multa scumpului.

Carmendu, cum fu la U2?

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Am pus poze noi si cu Edi, la semnatura.

http://family.webshots.com/photo/2540320870103785880CThOau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Darling, ce frumusel e Edi si pare barbatel asa, seamana perfect cu tati, asa-i? Ce frumos ar fi si un bebe2, fetita si sa semene cu tine

Oti, mi-ai dat de lucru cu filmul, sper sa reusim sa-l vedem.

Monicus, multumim

Sebi are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Darling tare mult mi-au placut pozele! Cea cu voi dormind in gradina este foarte expresiva...inspira atata calm, se vede ce fericiti dormiti amandoi acolo, unul in bratele celuilalt. Sa-ti traiasca frumosul mic si sa te bucuri de el!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dandusa draga, mamica fericita de doi pruncuti veseli, hai SA NE TRAIASCA MINUNILE si sa ne bucuram de ei!. Luna asta e de 31.....putem sa ne aniversam si noi, nu?
Facura puii 9 luni! Valeu, mari s-au mai facut! Dau de baut sampanie pentru copii si va servesc cu un colac sarbesc adus de la munte!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput