Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)
Raspunsuri - Pagina 5
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Adimercedes, mai e un picut si e a doua mare intilnire!!! La cum te stiu organizata si informata cred ca va fi foarte usor pentru tine sa te descurci au amindoua minunile. Pina atunci nopti linistite iti doresc!!! |
Erina, multumesc pt incurajare. Dar eu nu ma simt organizata deloc, ba din contra!!! Nume inca nu am hotarat, nici macar nu avem ceva concret pe lista
. Cumparaturi nu am facut, in afara de 3 body si 1 compleu pt mers acasa. Si tot asa.Felicitari pt dulceata ambitioasa. Sunt asa haiosi cand insista sa faca ei ceva si se chinuie si se strafoca de numa'. Sunt niste scumpi
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
papanash spune:
hello
ce mai faceti ?
mie mi-e un somn de nu mai pot. Ma bag la pat la nani, am baut o cafea si degeaba.
adevarul e ca nu prea dorm noaptea, nu-mi place deloc ca suntem singuri acasa si nu ma obisnuiesc. Asta mic umbla mereu cu telefonul dupa mine sa-l sunam pe tati sa vina acasa.
aseara am sters linkul ca nu se incarcase decat prima parte din film, acum l-am pus din nou aici.
dimineata cand am plecat la gradi pe calea giulesti erau 3 masini de-alea mari care saltau autoturismele parcate in strada. Aveti grija pe unde lasati masinile, sunt pusi astia pe amendat, au nevoie de bani.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Danielle, ce "serioasa" e Ebonee. Si machiata e totala!!! Cum va mai merge? Cum te simti? Cum merge alaptatul? Cum creste Melissa? ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
multumesc de intrebare

deocamdata toate`s roz.sper sa fie asa si in continuare.
Melissa a scazut decat 45g de la nastere dar le recupereaza ea rapid.papa bine de tot,ma si mir cat intra intr-un stomacel asa micut.
la voi cum e?cum e burtica?ati terminat pregatirile pt bebe2?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, ia zi cinstit, tu nu faci niciodata pipi cand intri in apa? (la mare, nu la piscina ideea e ca trebuie sa exista un loc unde omul sa se poata simti liber, fara "asepticisme". Adica mie imi trebuie, poate altora nu, e fix optiunea lor. Pentru mine contactul direct cu natura e vital, chiar daca nu vreau in general sa traiesc in salbaticie, dar cateva doze de libertate pe an imi fac foarte bine. Plaja nu are evident placuta, dar era o lege nescrisa ac olo..inca de pe vremea cand venea soldatul comunist in inspectie. Abia de cativa ani vin si oameni imbracati acolo. |
Nu, ca am invatat sa fac pipi la wc, nu in apa unde urmeaza sa ma scald toata ziua!
Fireste, acasa la el! Si daca chiar vrea sa o faca in public, nu ar trebui sa-i pese ca altii poarta textile. E alegerea lor, poate asa se simt ei liberi!
Asta cu legea nescrisa...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Rezultatul il puteti vedea aici |
Mi se pare ca seamana tare bine cu tati. Tare dulce e Vladi! Si ce gropite dulci are in obraji!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash Yaia, tu esti cam suparata de cand te-ai intors din concediu, ce-i cu tine ? Unde-s postarile alea dese ? |
Sunt? Nu, ti se pare. Ca sa postez des, trebuie sa am ce sa spun si cui sa o spun...dar activitatea e slaba aici pe forum, asa ca ma duc in treaba mea.
Apropos, concedii placute fetelor care se prajesc acum la soare sau doar lenevesc undeva...oriunde!
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia seamana tare bine cu tati. Tare dulce e Vladi! |
Haoleuu, mi-e ca te-nvarti de-o spranceana ridicata de aniast!
ca daca A=B si B=C... insemana ca tocmai ce zisesi ca tati de Vladi e tare dulce..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Luy, ai facut-o pe Me artista? Cu ce ocazie a aparut la TV?
=====================
carpatina spune:
La multi ani Myral! 
Sa fii iubita, fericita, sanatoasa.. si sa mai treci si pe la noi din cand in cand! 
=====================
slippers76 spune:
La multi ani Myral! Sa fii sanatoasa, voiasa si fetele sa-ti aduca numai bucurii!

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts