Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)
Raspunsuri - Pagina 4
adimercedes spune:
Sabinescule, cred ca am deviat de la discutie. Nu e vorba de noi, ca adulti, ca noi suntem maturi si capabili sa lua propriile decizii si sa acceptam consecintele acestora. E vorba de copiii nostri, pt care trebuie sa luam decizii (de preferinta corecte) cu care ei trebuie sa traiasca, desi nu au hotarat ei. Una e discutia despre libertatea ta personala si alta e discutia despre Ghe sau Sofia sau alti colegi de scutece la "nudul gol"...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Danielle, ce "serioasa" e Ebonee. Si machiata e totala!!!
Cum va mai merge? Cum te simti? Cum merge alaptatul? Cum creste Melissa?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Devylla, voua cum va merge? Cum e mogalneata nr. 2???
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix bey, chiar nimic in sera asta? Taceti toate chitic? Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Bernixo, eu as fi zis, dar am cazut la datorie langa Lisa aseara si m-am trezit la 1 si... Am bagat un bol de gris, o canita de lapte cald si dus. Insa bb a decis ca vrea sa se foiasca, asa ca am adormit pe la vreo 3!?

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Celia, multumim de urari
.
Ti-am vazut odorul! E material de fotomodel, ochioasa si pozeazaaaaaa!!! E o dulce!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buna dimineata!
Se vede ca e vacanta... mesaje muuuult mai putine!!!
Celia si eu vreau sa iti salut revenirea! Am vazut puiutii frumosi. Andreea in rochita de tricot e o dulceeee!!!

Astept impresii de la Luiza in legatura cu aparitia Mariei la TV.
Papanash, jos palaria pentru diplomatie!
Adimercedes, mai e un picut si e a doua mare intilnire!!! La cum te stiu organizata si informata cred ca va fi foarte usor pentru tine sa te descurci au amindoua minunile. Pina atunci nopti linistite iti doresc!!!
M-au intristat si revoltat si pe mine imaginile cu bona. Imi pare bine ca mama copiilor nu a lasat lucrurile asa. Uite de asta prefer gradinita...v-am spus si eu ce specimene plimba copiii prin parcuri...Sa nu se inteleaga ca generalizez, sunt si femei cu suflet bun.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Va anunt cu mindirie ca Daria se dovedeste din ce in ce mai ambitioasa! Isi pune singura sandalele-si nu e usor lucru pentru ca sunt un model complicat. Mai greseste piciorul dar asta invatam in timp. Si-a pus deasemeni si pantalonii...
Repeta absolut tot ce aude, ii place sa danseze si sa se "zbintuie" toata ziua!!!
Cuvintul pentru topogan-loc de joaca e manga, si chiuie cind vede unul. Neaprata trebuie sa ma opresc citeva minute sa se joace...
Eu am fugit la treburi. Sper sa rezolv ce mi-am propus astazi. Miine ma rasfat la coafor iar in week-end plecam din nou la tara.
Prisi pun imediat pe e-mailul comun un link la citeva poze. La voi cum merge amenajarea? Miruna ce mai face?
Erina spune:
Bernix, am admirat frumusetea cu basmaluta rosie. Mami arata si ea super hot, silueta si cu par grozav!!!
Mi-a placut si cum ai infasurat-o in tricou si poza cu voi trei.
Andreea am vazut pozele cu Valdimir. E un frumos si un expresiv!!! Mi-a placut mult poza cu voi doi. Am remarcat ca va place albastrul. Despre tati mindru de puiul lui ce sa mai spun...
Erina spune:
Prisi trimit link pe PM. Sa nu incarc maimul cu treburi care nu intereseaza pe altcineva...
O zi frumoasa va doresc!!!
adimercedes spune:
Aaaa, am tot uitat sa va spun ca de pe la Pasti, Lisa are "peie"= prayer in fiecare seara, cu mommy, daddy si toata lioata de jucarii de plus cu care doarme! E o rugaciune extrem de simpla, pune mainile impreuna si mai nou repeta si ea din varful buzelor si zice cu mare mandrie "amin"
.
Azi a fost prima zi cand a facut pp singura, cap-coada. A zis "mammy, wee-wee", si-a dat jos scutecul, a fugit in baie la ea, si-a luat toaleta mica, a carat-o la noi in baie, am vrut sa o ajut, dar a protestat "ninia-ninia-self" = "Lisa-Lisa, (my)self". Si-a pus toatela langa toaleta mare "mammy's" si colacelul sus si s-a asezat singurica. A uitat sa se stearga, dar atata bai sa fie!
. Insa a mai anuntat o data de dimineata azi. Si in cursul zilei de azi nu am mai putut-o convinge sa stea pe toaleta. Asa ca, stie cand, stie cum, dar inca nu isi aduce aminte mereu, nu vrea sau are ea alte motive... Ajungem si acolo, nici o graba!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009