Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Haoleuu, mi-e ca te-nvarti de-o spranceana ridicata de aniast! ca daca A=B si B=C... insemana ca tocmai ce zisesi ca tati de Vladi e tare dulce.. |
Mey, citesti prea...'adanc'. Cum sa-i zici unui barbat in toata firea ca e dulce?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI, myral! Tot binele din lume!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Cum sa-i zici unui barbat in toata firea ca e dulce? |
Ce stiu eu ce apucaturi ai tu?
Au plecat bunicii sau tot in vizita?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Tomasa, e o analiza generala anti-toxoplasma scrie pe buletin, si azi am facut si IgG si IgM. Maine oricum merg la ginecolog, dar rezultatul va fi doar peste 1 saptamana. Sper si ma rog sa fie totul in regula! Iti multumesc mult de tot! ![]() Celia, Papanash ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+ |
eu nu am avut imunitatae la toxoplasma(adica nu am avut boala, unele mamici au facut aceasta boala fara sa stie cand si acum sunt imune) am facut analiza in fiecare trimestru al sarcinii, e important sa gatesti bine carbea(fiarta bine) si eviti carnea tocata... mai ales miel/oaie..a si manusi daca lucrezi cu pamant...in rest e ok....posibilitatea de a o contacta boala in timpul sarcinii este mica...nu mai stiu exact ce si cum, o sa te lamureasca dr. nu te panica.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
La multi ani Myral, sa fi sanataoasa si iubita, sa ai parte numai de bucurii de la printesele tale.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
papanash spune:
Bernix, ce mai face Degetica ? poate are o infectie urinara, fa-i analize. Eu nu m-as risca cu leacuri babesti, ceaiuri, e micuta si se poate agrava repede daca are infectie, iar ea nu poate spune exact ce si unde o doare. Multa sanatate !
Cecilia, nu trebuia sa fiti la mare ?
Myral, la multi ani cu sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
La MUlti Ani foarte fericiti, Myral!
MUltumesc tuturor de urari! si sfaturi!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+
papanash spune:
eu nu stiu ce-am patit, mi-e o lene si un somn....as sta numai in pat. am baut si cafeaua nr 2 si degeaba.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
O barza cu un batranel in cioc.
Intreaba batranelul:
- Auzi, nu crezi ca ne-am ratacit?
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash Bernix, ce mai face Degetica ? poate are o infectie urinara, fa-i analize. Eu nu m-as risca cu leacuri babesti, ceaiuri, e micuta si se poate agrava repede daca are infectie, iar ea nu poate spune exact ce si unde o doare. Multa sanatate ! |
Subscriu!
degetica atomica si pe mama ei!=====================