Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

aoleu, laurici, nu vreau sa ma gandesc cum e sa fiu in locul tau. corectie: nu vreau sa imi amintesc!!! oof, de fiecare data cand am senzatia ca imi e greu, dau filmul in urma si imi dau seama ca am uitat ce e greul. :-)
stii ceva? mai bine nu intri pr topicul ala. serios vorbesc. :-(

sper sa ai o noapte mai eficienta intru odihna decat precedenta. puuuuup!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna fetele! Am primit un e-mail de la o prietena din state care a intrat si ea de cateva ori pe aici (oita). La randul ei, si ea a primit e-mail-ul de la altcineva. Ea a vrut sa dea de Gabi (ploscariu) pt. ca e-mail-ul se refera la o clinica din israel care ar face operatii pe cord cu fonduri stranse special pt. copiii din romania. Am incercat sa intru pe contul comun dar nu am gasit adresa de contact a gabrielei insa am gasit cum ca si noi am primit acest mesaj pe contul comun. Daca Gabi sau altcineva este interesat pot gasi acest mesaj in inbox trimis de popan carmen loredana. Intentionam sa-l copiez aici dar daca am vazut ca exista in Inbox nu l-am mai copiat.
Prietena prietenei mele, cea care i-a trimis mesajul, a verificat (am inteles) datele clinicii si afirma ca exista. Aici este ceea ce a scris ea: DRAGII MEI, AM PRIMIT ACEST MAIL SI IL DAU M AI DEPARTE. AM VERIFICAT. SITEUL SI SERVICIILE MEDICALE EXISTA SI SUNT SI ADRESELE CELOR CARE LUCREAZA ACOLO. SUCCES.
Cu drag, Monica
Ma bag sa citesc din urma ca azi nici nu m-am atins de computer.

Pup

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Aaa...am vazut si adresa gabrielei in Inbox..O sa-i trimit si ei separat. Nu stiu de ce n-am vazut-o de prima data!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzulici !

Am lipsit o perioada...va mai amintiti de noi ?
Am fost 4 zile la mare sapt trecuta si acum suntem iar la mamaia la Campulung.

Dupa mare , mi-a luat vreo 3 zile sa-mi revin ...am venit obosita rupta .Sara ne-a terminat , a fost o mica terorista. Trebuia sa stam cu okii pe ea ca pe butelie , ca facea numai tampenii, de la dat cu nisip pe toate sezlongurile , adunat mucuri de tigari si coceni si bagat in gura , luat la fuga pe plaja dupa vreo minge gonflabila pana la luat la tranta cu copii de varsta ei , stat ca milogul langa diverse persoane care mancau ceva, etc.
I-a placut mult in apa , a luat chiar primele lectii de inot ( de la mami si de la tati ) si , spre surprinderea noastra , se misca f. bine in apa ...e clar ca este o mica ratzusca.
A fost binisor la mare ca am evitat canicula din Bucuresti ,am prins un timp superb , am avut o cazare super-buna insa au existat si o groaza de puncte slabe ...m-a dezgustat mizeria , balcanismele , aglomeratia ...toti acei vanzatori ambulanti de pe plaja , toti chelnerii nesimtiti si plictisiti , manelele care rasunau peste tot ...si lista poate continua.
Astept sa mergem la bulgari la inceputul lui septembrie...poate acolo ma voi odihni cat de cat.

Daca vreti sa vedeti cum s-a distrat Sara la mare , uitati aici :
http://travel.webshots.com/photo/2605054160101722542XMTIFR

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

N-am reusit sa citesc foarte mult din urma , doar capitolul de fata , dar am cateva vorbe referitoare la ultimele subiecte:

Elle , mi se rupea inima cand citeam ce mult sufera Evita din cauza aftelor. Cam asa am patimit si noi la ultimul rosu in gat cand era plina de puroi si nu putea inghiti nimic si voma totul. Te inteleg ca esti suparata , dar incearca sa iei lucrurile mai cu calm ...nu te supara pe ea si nici nu te gandi ca nu mai trebuie s-o iei in concediu. E adevarat ca poate , in concediu copiii sunt mai expusi la tot felul de boli , dar totusi , merita sa aiba si ei amintiri din locurile frumoase unde i-au dus parintii.

Pupam si pe Mathias si pe Sofia , sa treaca repede crocobaurii din pipi.

Irinouk , ce ma bucur ca ai revenit , o intrebam mereu pe Andra de voi ...sunt nerabdatoare sa vad poze noi cu Palugelul , dar cred c-o s-o fac maine ca azi merge netul ca naiba si mie imi pica okii in gura de somn.Pupici

Laurici , sunt sigura ca lui Dimi ii va trece frica de apa ...probabil ca tu ti-ai dorit f. mult ca el sa fie incantat de cursurile de inot si sa nu-ti mosteneasca fobia asa ca , dorindu-ti foarte mult lucrul asta , dezamagirea a fost mare . Precis intr-un an , doi va invinge frica si va invata sa innoate. Numai sa ai rabdare si sa nu-l fortezi , eu nu sunt de acord cu metodele unor anumiti instructori care inca de la primele lectii arunca copiii in apa fara colac ...ii pot traumatiza si , in felul asta , sa nu mai vrea sa intre in apa niciodata.

Mai aveam multe raspunsuri , dar pur si simplu adorm pe tastatura

Noapte buna ! Revin maine .

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
Laurici, garsoniera e renovata (inst sanitara noua, termopan, balconul inchis cu PVC&termopan, parchet lemn masiv si...mocheta peste!); vechiul proprietar a lasat TV Panasonic (model 95 dar se vede sticla), un dulap in doua usi frumos in hol, o comoda de tv, canapea de 2 locuri si fotoliu (ambele extensibile de la Beyler - salteaua este minunata!!!), aragaz (un model frantuzesc mai cu 3 ochiuri dar functional).
intrebari:
1. cumpar frigider mic (gen arctic mic) sau frigi in doua usi?
2. canapelele ar necesita huse (tapiteria lor e buna dar ar fi mai frumos)...le cumpar eu sau sa le ia chiriasul daca simte nevoia?
3. aleg storuri pt balcon asa http://www.e-decora.ro/product_info.php?products_id=10012504 sau jaluzele verticale? balconul are forma de trapez si sunt necesare draperii/ storuri pe laturile neparalele; in fata te uiti doar in zare, nu ai vecini decat cerul si acoperisurile caselor...
4. mocheta o duc la curatat sau cumpar alta sau renunt la ea (dar mi-e mila de parchet!!!)?
5. cum e cu contractul de inchiriere?

scuze daca va stresez dar sunt in fierbere....

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Grati si eu am apartament inchiriat la Sincai,sincer am niste chiriasi naspa dar pt. ca au stricat cam tot pe acolo nu i-am dat afara ca trebuie sa refac multe.De platit plateste nu am de ce ma plange.Sfatul meu este sa fie curat cu ce ii trebuie dar nu investi mai mult decat trebuie.E bine daca gasesti pe cineva care ii plateste chiria de la servici ca nu ai asa mare bataie de cap dupa.Dar trebuie sa faci contract la fisc si sa declari toata suna,eu asa am,contractul este inregistrat la Constantin Brancoveanu{acolo este fiscul,chiar langa metrou}.Oricum eu zic sa faci un contract la fisc sa fi acoperita ca de ex. ai mei domni facura odata galagie iar vecina a chemat politia iar daca nu aveam contract era groasa.
1.Eu as zice sa mergi pe o combina frigorifica.
2.daca mobila e ok vezi ce zic si chiriasi despe huse.
3.eu le-am pus jaluzele verticale.
4.si mie mi-ar fi mila la parchet ca la chiriasi nu stiu daca le-ar fi.
Daca mai te intereseaza ceva si pot sa iti zic din experienta mea,o fac cu multa placere.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Si acum sa va spun si eu buna dimineata zuzici dragi,am reusit si eu sa citesc ce ati mai scris in ultima vreme dar nu am avut timp de pozici si tare ma oftic.Abia joia trecuta a iesit soacra din spital si acum sta cu mine pana mergem luni la Fundeni.Sotul a plecat miercuri in Manchester deci nu am apucat sa mergem nicaieri in Romania,in sept. vom merge in Spania.
Bianca este binisor,vorbitul si la noi merge tare greu,avea 10 kg. si 81 cm la 1 si 4 luni,deci este si ea o micuta manechina.Am adus-o in Bucuresti pt. o saptamana pana sa plece tati ca sa ii rupem turta,i-am rupt-o acasa si dupa am mers la restaurant.Nu am facut alceva mai special din cauza imprejurarilor.Bubu meu si-a ales pt. prima data lirele sterline dupa tavita dovada ca trage unde este nascuta.
Vreau sa va spun ca nu sa acomodat deloc in Bucuresti dupa ce a stat la tara ata de mult,a fost calvar.Tot timpul vroia afara,la leagan,era agitata de la caldura,abia manca si cu somnul era teribil.La tara avea un program asa:trezit la 7,30 afara dupa si alerga pana manca iar pe la 10,30 singura se urca in pat si baga somn pana la 12,30.Dupa iarasi pe afara la leagan,topogan,alergat pana manca si iarasi la 3 somn pana la 6.Noaptea tot se trezeste nu imi dat seama de ce continua acelasi ritual.Ii mai dau bibe si poate de aceea nu stiu caci fiind manechina nu ma indur sa il tai.Oricum ea tot de 2-3 ori se trezeste,laptic bea doar odata.Deci asa avea ea program acolo,aici mancare putina,plina de bubite de caldura,somn pe zi daca baga 2 ore dupa ce o alergam prin pat de mi se ura.
Cu dinti nu stiu ce sa mai cred are doar 7 bucati,ii ies tare greu si atunci sa te ti.De cand am venit in tara avem 3 luni si i-a iesit doar un dintoc,parca am inceput sa intru la griji dar vad ca mai sunt clopotei asa.
Cam ata despre noi deocamdata poate reusesc sa intru si eu mai des.
Nour Felicitari pentru bebe strumf,sa iti traiasca si sa fie sanatos.
Ema nastere usoara iti doresc si eu am nascut la 41 sapt. +3 zile,nasterea a fost provocata.Mie echo sincer nu mi-au mai facut de la 36 de sapt.,am fost cam stresata.Multa sanatate lui Milan.
Asta este o placinta revin cu a doua

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Ma bucur mult ca am vazut zuzicile vetereane ca au aparut iarasi la noi,caci imi sunt tare dragi postarile lor.
Ven,Irinuka,Ereena,Angi,Natalia bine ati revenit(scuze daca am uitat pe cineva)
Elle imi pare tare rau ca tragi asa cu aftele,la fel si pt. Ven tare naspa este sa nu sti ce are puiul tau
Gatta vad ca si voua va place mult la tara
Am citit asa de mult ca nu mai imi aduc aminte ce vroiam sa zic,multa sanatate Sophiei,pentru Thea.
Mai vroiam sa zic atat de multe dar ma lasat neuronul la cat am citit mie sa nu fac te miri ce confuziuni.
Oricum va pup cu mare drag pe toate si mia fost tare dor de voi.
Scuzati placintele

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Eliza, pupici Emmei, sa-i treaca cat mai repede ranile.

multumim pentru vizionarea pozelor Alina, Ceska, Elle, Eliza, Ema, Roxana, Vera, Diana.

Ema, cred ca iti este tare greu sa-l tii pe Milan fara sa mearga. poate totusi nu va fi nevoie chiar de 1 sapt de repaus si o sa-i treaca mai repede. pupam piciorusul lui.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Eliza, pupici Emmei, sa-i treaca cat mai repede ranile.

multumim pentru vizionarea pozelor Alina, Ceska, Elle, Eliza, Ema, Roxana, Vera, Diana.

Ema, cred ca iti este tare greu sa-l tii pe Milan fara sa mearga. poate totusi nu va fi nevoie chiar de 1 sapt de repaus si o sa-i treaca mai repede. pupam piciorusul lui.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Nu ai pozicile la semnatura sa le vad si eu??Referitor la carticica aceea care am vb despre ea am intrebat cumnata si nu a vazut cu alfabetul doar din cealalta.Pretul este care scria pe site,scuze ca am uitat sa iti zic de cand am vb.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput