Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

va multumesc tuturor de raspunsuri si de urari

milan nu stiu exact cum a facut de s a ales cu entorsa, sigur s a intamplat ieri seara in parc, dar nu a fost o cazatura sau un moment clar, presupun ca a calcat stramb, coborand o bordura sau mergand printre pietricele. nu a plans nu nimic. v am zis, incepuse sa mearga un pic jenat la un mom dat si l am tot descaltat sa vad daca i au intrat pietricele. azi dimineata nu punea piciorul drept jos, incerca sa mearga si nu putea, plangea micutul
dupa consult si la indicatiile dr, azi am stat numai cu el pe jos pe parchet sa ne jucam, afara l am tinut numai in carut, greu dar asta e, el poate calca acum si vrea sa mearga dar e bine sa evite efortul cam o saptamana

elle si roli,din raspunsurile voastre sa inteleg ca ati vrut sa nasteti natural dar ati ajuns la cezariene din lipsa de contractii? daca da, nu vi s a propus varianta provocarii nasterii?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ema, cand vad ca esti ultima persoana care a postat, ma ia cu cald, tot am senzatia ca ne vei da vestea c-o iei spre spital. :-)))

chiar, unde urmeaza sa nasti?

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

bietul milan, ce greu tre' sa fie pt el...sa il si doara, sa vrea sa mearga si sa nu intelega de ce nu are voie...uf! refacere cat mai usoara piticului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara fetele!

Eu incerc sa-mi revin din admiratia pt Stefi, cat e de dragalasa cu vorbitul ei, si mai ales cum se da ea cu trotineta prin casa, super! Nati, chiar vroiam sa te intreb daca o mai alaptezi pe micuta, se pare ca inca mai rezisti pe baricade. Nu stiu ce e Cezarette, dar daca doctorul iti spune sa te tratezi ... si Angi a trecut prin ceva similar. O sa fie bine, pana la urma.

Am vazut si eu pozele cu Eva in vacanta, mai Elle si celelalte mamici de fetite, eu am zis ca parca fetele noastre infloresc la varsta asta, oare cand s-or opri? In timp ce baieteii capata trasaturi mai serioase, mai de barbatei asa, zgatiutele parca devin din ce in ce mai frumoase si mai constiente de farmecul lor...

Sper sa se faca repede bine Eva si sa nu mai sufere mititica, ai rabdare cu ea ca nu te chinuie intentionat. Iara Anna mica din burtica are si ea nevoie de dragostea si rabdarea ta, nu are nici o vina ca i s-a imbolnavit surioara...

Eladea, si puiul tau a crescut mult, ce frumos se joaca cu fetita aceea in curte!

Nemary, Dariuta e la fel de frumoasa ca de obicei, si ce bronzatica e, se vede ca i-a priit la mare!

Ema, bine ca nu e nimic grav la gleznuta lui Milan, bine ca nu a fost nevoie sa stati mai mult pe acolo la spital .

Lala, am primit recomandare sa ne cautam logoped ... inca nu am gasit, dar am dat aici pe forum peste postarile d-nei logoped profesor Betiana Cioaca, adresa ei de e-mail este: betiana_cioaca@yahoo.com, eu tocmai i-am scris si astept un raspuns.

Despre noi, asa si-asa. Ne bucurasem degeaba ca i-au trecut Sofiei mucusorii, i-au revenit de ieri, deci e nervosica ziua si se foieste noaptea. In paralel, am avut azi confirmarea ca are infectie urinara cu e-coli, o tratam cu Cedax incepand din asta seara. Sper sa raspunda bine la tratament.

Am fost marti la audiologie, la Gr Alexandrescu unde mergem noi, dr de acolo cand au vazut olivele cele noi (ce-i drept, facute la un alt cabinet) ne-au confirmat ca nu sunt tocmai potrivite :-( deci am dat comanda de altele. Adevarul e ca nu ii stateau bine in urechi.
Dr nu e prea multumit de progresele Sofiei, a fost de acord sa ii faca urmatoarea serie de teste mai devreme, la incepututl lui septembrie, si dupa aceasta probabil vom incepe sa adunam documente - si bani - pt implant cohlear. Nu mi-e asa teama de interventie, nu imi doresc decat sa auda cat mai bine si sa poata vorbi ca ceilalti copii, sau macar pe-aproape.

Va las acum, ma duc la culcare ca la noi noptile sunt imprevizibile, va pup tare. Multa sanatate clopoteilor si mamicilor!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Irinuka sanatate lui Raresel si poate scapa repede de DA asta nesuferita, sa nu trebuiasca sa o suporte de acum incolo! Nu cred ca ti-am spus, dar ma bucur ca te-ai reintors printre noi
Elle e mai bine pitica? Uff, am uitat ca nu tre sa vorbesc de chestii de negasit, in prezenta burticilor ca le fac pofta Scuzeee
Nati sunt delicioase fetele tale! Cum, pana mea, merge si pe trotineta? Ce inseamna sa creasca langa un copil mai mare si imita tot Le pup tare
Ramo iti multumesc de pe acum ca esti asa de treaba Abia astept Cat despre cel mai gladiol dintre gladiolele noastre io zic sa lasi cupilu' in pace daca-i vesel, sanatos si vioi! Asa e el mai finutz, mai delicat si creste armonios Felicitari pt postul bun! Il iei si pe Razvi cu tine? Incepi din toamna sau la iarna?
LauriciD spre rusinea mea nu am mai pus poze de muuult si tot nu mai apuc sa le descarc in calc (de fapt sunt cam comoda).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

laurici de piatra, pup si multu de vorba buna. m-ai mai pupacit pt ca am revenit pe aici, dar te rog, nu te opri! :-) cu rares, ce sa zic, eu nu mai sper ca se termina in curand si asta nu inseamna ca mi-am pierdut increderea. din contra! inseamna ca m-am invatat cu problema asta, stiu, in linii mari, ce am de facut si stiu ca va face parte din viata mea o buna bucata de vreme. deja nu mi se mai pare ceva iesit din comun. e viata mea de mai bine de un an si deja e...normalitatea mea. as vrea sa pot spune acelasi lucru pt rares...e prea mic ca sa poata gandi la fel. dar se face el mare, asa-i? :-)

stancutz, nu vreau sa fiu off-topic dar tot o sa deschid gura. logopedul e bun. adica e de bine. nu ca as cunoaste persoana de care ai pomenit tu. dar sunt, intr-o oarecare masura, un produs al logopediei. :-) problema mea a fost diferita de a sofiei, dar s-a rezolvat. sunt sigura ca si pe fetita o va ajuta mult. ai incredere!

Mergi la inceput

mai, fetelor, am intrat pe topic-ul bonele violente (ai grija cu cine iti lasi copilul) si m-am intristat la patrat: o data pt ce li s-a intamplat copiilor si o data vazand ce specimene umbla printre noi si otravesc lumea...ce postari am putut citi pe acolo, s-a ridicat parul pe mine. exista persoane care le reproseaza diverse chestii parintilot pt ceea ce a facut bona cu pricina. si s-a iscat o intreaga cearta...offfffffffffff!!!

Mergi la inceput

oamenii sunt rai

Mergi la inceput

sunt trista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Off, Stancutza...pupam puiul mic. Sper din tot sufletul sa gasiti un logoped bun, bun si sa se vada progrese la mica Sofia
Irinuca am vazut azi la stiri inregistrarea cu bona aia care teroriza cei doi copii si mi-au dat lacrimile pe loc! Doamne,c e speriati erau micutii si cum statea cea mica de 2 anisori in genunchi cu manutele sus, adica deja stia sa stea in pozitia aia E ingrozitor ca exista astfel de "oameni"!!!! Sa dea Dumnezeu sa nu ramana marcati copilasii aia nevinovati
Dar parintii ce vina au? O sa intru si eu maine sa citesc ce discutii s-au iscat,ca acum ma duc la nani.
Aseara m-am culcat la 2 (m-am uitat la TV) si Thea s-a trezit, ca niciodata, la 6,30 De obicei se trezeste la 9, asa ca va imaginati cam ce zombi am fost io azi (de fapt am dormit si eu cu ea de pe la 11 la 13).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput