Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje
Daca vreti sa vedeti cum s-a distrat Sara la mare , uitati aici :
http://travel.webshots.com/photo/2605054160101722542XMTIFR

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii[/blue]

Ce mare si frumoasa sa facut Sarita

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!
Sunt cu cafeluta in fata si va ofer si voua una !!!

Taman ce-mi scosesem capul din butoi ieri ca astazi imi vine sa ma bag la loc

Eleni imi face de ieri de dupa amiaza incontinuu febra 39.3 rectal masurata
Am tinut-o pe antitermice pe schema nurofen/panadol la 4-5 ore iar asta noapte i-am dat 12 picaturi de algocalmin.

Din pacate nu am putut lipsi astazi de la serviciu asa ca nu am mers cu ea la dr....
Am vorbit cu dr. la telefon. I-am spus ca nu are muci, nu are tuse, nu are scaune moi ( de fapt ieri a facut o singura data dimineata) si in gatutul ei se vede un rosu mai aprins....
Mi-a zis dr. sa-i dau augmentin 5 ml la 12 ore ca umbla nu stiu ce viroza si mai bine sa o tratam din pripa.
Asta este. O fac si pe asta. Si ma imbarbatez cu ideea ca este doar al doilea antibiotic pe care-l ia anul acesta.... E mult fata de multi dintre copii care nu au luat antibiotic pana acum... dar este taaaare putin fata de ce pateam cu mucutul dimitrakis care a avut perioade in viata lui de luna si antibioticul

Ea este vioaoie, mananca dar nu la fel de buine ca de obicei, alearga/tipa/rade.
Sper sa-i treaca repede!!!

Elle, cum mai este evita ? I-au mai trecut bubitele din gurita?

Vera/godzila, ce tratament ti-a dat? cand era mica eleni (2 luni) am fost la un alergolog cu ea si i-a pus diagnostic de dermatita atopica ... habar n-am daca a fost corect sau nu ... cert este ca eu atunci i-am dat cu un unguent destul de controversat se pare... elidel . plus cosmetice de la A-Derma ... i-a trecut si nici nu am mai avut astfel de probleme cu pielea ei.

Irinuka,... chiar, tie nu ti-a spus nimic de elidel sau nu i-ai dat stiind ca este controversat ?

Gatta, iarta-ma... tare ce m-am amuzat citind pataniile voastre cu micuta sarita. Mi-o si imaginez pe plaja in toate ipostazele descrise de tine...
laura fata frumoasa! am vazut si fotografiile. ce mult i-a crscut parul! Este o papusica !!!Plecati din nou la campulung?

eladeea, am vazut fotografiile cu micutul eric... Tare scump este!!! Sa-l mananci nu alta... Pe mine m-a impresionat ce serios "lucra" el la laptop....

natalia, mama ce fata viteaza/curajoasa/indemanatica ai tu acolo...si eleni a mea se da pe astfel de trotineta dar ea stie a face doar primele miscari pe care am vazut ca le face stefi... alea cand se zmuceste pe troti si troti inainteaza... Stefi este super tare ca-si coordioneaza picioarele si merge efectiv cu trotineta
clipul cu vorbitul nu-l pot auzi ca nu am boxe
Ahhh, ce bine trebuie sa fie acolo!!!!!

Grati, super ca lumea este garsoniera!!!! Eu as lua totusi huse pentru fotolii/canapea... ca poate chiriasii nu o vor face si atunci se pot pata/sctrica mai usor...
Imi plac mult trasperantele alea de le-ai indicat adresa site-ului...
si mocheta as lasa-o eventual curatata cu biocarpet un pic daca se impune!
Frigider.... arctic ca este foarte bun!
cat despre contract...daca il inregsitraezi la admin. financiara trebuie sa ai in vedere ca la acel venit declarat acolo tu ca proprietara va trebui sa platesti impozit... adica... din chiria pe care o stabilesti pierzi practic niste bani...
politia nu cere neaparat sa aiba chiriasul contract... eu am fata de la garsoniera trecuta la mine in spatiu la politie. iar contract la administratia financiara am cu altcineva care isi plateste si impozitul ce ar fi trebuit sa-l platesc eu dar este enorm de mare

ema, ulei de ricin am "degustat" si eu cand eram gravi cu dimi... eu am luat doar 2 linguri si am reusit doar sa-mi provoc niste crampe

Stancutza... si mucisori si infectie urinara... Sper sa raspunda la tratament si sa-i treaca cat mai repede! Imi pare tare rau ca nu sunt bune olive-le acelea...
Offfff!!!!

cati

aurel-cris, ai fost acum vreo luna la terasa actorilor din parcul tineretului? cred ca erai cu sotul tau si niste prieteni la o masa pe malul lacului... nu am indraznit sa te "abordez"...
buna alegere a facut fetita ta !!!! sa dea Dumnezeu sa aiba parte de bani toata viata dar si de sanatate multa!!!

Abia acum am reusit sa vad fotografiile frumoasei daria in "lumea animalelor" frumoasa foc fetita ta mary !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

NataliaS,
ai un PM de la mine.
Ca sa vedeti ce maimutica cresc eu... urmatorul filmulet.

http://community.webshots.com/album/573826070GrRFWq

(Ne-am uitat impreuna la filmuletele cu Stef a Nataliei si gaza a inceput sa interactioneze cu "bebe". Abia pe la jumatatea filmuletului lor m-am gandit sa filmez si eu "interactiunea". Cand a vazut-o apoi pe Stef pe trotineta a vrut si el imediat pe calut ca noi n-avem trotineta iar masinuta e afara)

Pe mine nu m-au deranjat discutiile despre DA si inchiriat garsoniere in Bucuresti. Uite ca DA poate sa se manifeste si mai tarziu iar cine stie, poate vom avea si noi vreodata ceva de inchiriat in Bucuresti?

AurelCris,
ma bucur ca ne mai scrii despre voi. Bia mai are timp sa ii intreaca pe toti ceilalti clopotei, nu iti fa griji.
Sper sa fie bine soacra ta, e de laudat grija ta pentru ea.

Gatta,
merg sa ma uit la pozele de la mare. Daca i le arat lui B o sa vrea la baie imediat, oricum striga mereu "bazin" "bazin".

Tati de gaza e de maine in concediu. Sunt putin suparata pe le ca si-a luat un comp nou de care normal tre sa se ocupe sa il testeze etc. Accept asta atata vreme cat nu il neglijeaza pe B, sa o faca noaptea si cand doarme B la pranz. Ne-a promis deja sambata in caz de vreme buna, si a fost toata saptamana asta cald, ca vom merge dupa masa la strand.

Si mai am o emotie dar e degeaba, parca vad. Tot azi, cica, e ultima zi de fumator a taticului gazei. De cand il cunosc eu e cam a treia oara ca o spune, cei ce il stiu de-o viata s-au plictisit sa il auda. E de 17ani fumator. As vrea pentru binele lui si al nostru sa fie char ultima lui zi de fumator! Ne tineti pumnii?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Trebuie sa o zic: imi place in ultima vreme pe forum, ca e mai multa lume activa, citesc cu placere si m-as bucura sa fie iar ca in vremurile de la odisee, sa scrie toate zuzele. Stiu ca nu toate vestile sunt excelente, imi pare rau cand sunt bolnaviori clopoteii, sufar cu ei si mamicile lor dar abia astept vestile bune cum ca problemele au trecut. O sa fie iar bine si Mathias, si Eleni-care o sa treaca topaind peste ce o fi sa fie de data asta, DA o sa se trateze sau invatam sa traim cu ea, Ionut al lui Ploscariu o sa fie si el bine....in curand.

Noi cred ca nu mai suntem contagiosi chiar daca se mai vad fostele bubite sunt inchise la culoare si au cojita, cele la care s-a scarpinat.

Eu sunt f ametita si mereu scriu ai putin decat am vrut cand am inceput mesajul, de citit citesc tot si ma uit la poze mereu....

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Gatta,
imi place atat de mult poza nr 3 cu Sara, tati si marea... Asa sunt eu, mai sensibiloasa la pozele cu tatici si pitici....

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Laura of mai mami si voi cu probleme,multa sanatate frumoasei Eleni,azi poate bag si eu un ochi la pozele voastre.Imi pare rau ca nu mai abordat eu eram cu nasi la o bere,ce mi-ar fi placut sa te cunosc dar sper ca o vom face curand.
Cat despre impozit ai dreptate platesti destul daca treci suma reala,daca treci mai putin e ok.
Ceska sa fiu sincera nu prea ar merita dar asa sunt eiu din fire mai miloasa,ma gandesc ca si eu voi ajunge batrana...din nefericire,mias dori tinerete vesnica.
Ma simteam tare oribil ca o lasasem cateva sapt. pe Bia sa stau cu soacra dar am realizat ca ei ii este tare bine la tara,daca nu eram incurcata cu scoala de soferi ma duceam si eu acolo.Am citit ca Benji are o relatie mai buna cu tati,ma bucur mult.
Zuzici plec la sofat,intersectiile astea nu stiu cine le-a inventat ca imi cam dat bataie de cap,ieri am avut prima lectie despre ele

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor astazi casnicia mea a ajuns la adolescenta: a implinit 16 ani!!!! Radeam cu sotul...in octombrie pe 17 se fac 18 ani de cand suntem impreuna si ne-am propus sa serbam majoratul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

azi noapte s a nascut in foarte mare viteza dulcele nostru bebe sasha, are peste 4 kg, 54 de cm si a luat nota 9 doar din cauza circularei care nu ne a deranjat de loc

voi incerca sa mai intru dar nu prea merge wireless ul aici decat pe laptopul lor

va voi pove cu ce groaza am ajuns aici, era sa se nasca : acasa, pe drum in masina, in fata maternitatii, pe holul dinaintea salii de nasteri
totul s a terminat cu bine insa . va pupam

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

azi noapte s a nascut in foarte mare viteza dulcele nostru bebe sasha, are peste 4 kg, 54 de cm si a luat nota 9 doar din cauza circularei care nu ne a deranjat de loc

voi incerca sa mai intru dar nu prea merge wireless ul aici decat pe laptopul lor

va voi pove cu ce groaza am ajuns aici, era sa se nasca : acasa, pe drum in masina, in fata maternitatii, pe holul dinaintea salii de nasteri
totul s a terminat cu bine insa . va pupam

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

FELICITARI EMMA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME SASHA MIC ,SA AI O VIATA PLINA DE VESELIE,FERICIRE, SANATATE SI NOROC!!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

BINE AI VENIT SASHA, FRATIOR DE MILAN! SA FII SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIA TA ADORABILA!!!

Mergi la inceput