Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)
Raspunsuri - Pagina 17
Andrecluj spune:
Cristina_ana, ala se da la tot ce are intre 15 si 80 de ani! Iubi l-a vazut o singura data, la primul control, in care medicul a fost un domn, dar iubi a zis ca i-a venit sa vomite. Iubi repede isi da seama la care cum ii stau ochii-n cap. Dar n-avem ce face, a salvat la vieti, numai cate stiu eu, asa ca mergem cu el inainte ca e tare bun ca medic! Mi-a venit in minte bancul lui preferat, cica un ginecolog foarte bine cotat, merge la 5 dimineata la spital ca are prima operatie la 6, opereaza el pana la 15.00 de curge apa de pe el, pleaca de la spital, ar merge acasa, ar manca, ar dormi, dar nu poate ca trebuie sa isi deschida cabinetul privat. Asa ca se spala repede, bea o cafeluta si deschide cabinetul arhiplin deja. Consulta el pana la 12 noaptea, pana la ultima pacienta, e frant, nu se mai tine pe picioare, dar pentru ca locuieste aproape de cabinet pleaca pe jos acasa, iar la colt de strada da de o tiganca: "sefu', daca imi dai 10 lei iti arat ..." (inca utila, inutila). 21 + Chiara Ada
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl subscriu la faza cu poftele...in primele 5-6 luni puteai sa stai cu dulciurile la nasul meu...acum parca-s nebunaaaaaa!!!! cand le vad o iau razna si vreau sa mananc si iar sa mananc. MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Sie eu, si eu....
Mariaanna
30+
Mamica de si in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
mariaanna spune:
citat din mesajul lui miha74 hello burtici foarte, foarte active ma bag si in vorba cu prematurii...din experienta finei mele. ea a nascut la 33 de saptamani la maternitatea Bucur un baietel de 1650g acum 15 zile, ea s-a externat dupa o sapatamana ca innebunea acolo...desi era in spital, nu o lasau decat de doua ori la bb si doar pentru cate un minut, fara sa il atinga...asa de la distanta. cred ca din lene, si comoditate i-au zis sa mearga la el doar de doua ori pe saptamana in vizita , si dr nici nu vrea sa auda sa ii dea laptic de la san - O PROSTIE! ca sa inchei- bb e bine a luat bine in greutate si are dupa 15 zile 1950g, ii functioneaza toate cele si de abia astepotam sa il luam acasa, cica la 2200. acum intrebare pentru fetele cu bb2 - mai puteti???? ca eu in fiecare seara imi spun ufffff a mai trecut o zi. Matei ma solicita foarte tare, Laura are tot felul de pofte si trebuie sa ma ocup si de ea... Asa ca fetele cu bb1 profitati din plin. Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 33+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Te felicit ca mai poti.Laura e mare deja, dar cred ca Matei e problema ...Are nevoie permanenta de atentia ta.Eu sunt fericita ca baiatul meu are 7 ani si ma intelege.Nu ma suprasolicita.ne jucam cat putem, pe pat, desenam, dar nu exagereaza ...
Mariaanna
30+
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
techila spune:
miha 74, intrucat sunt gazda de petrecere, te invit oficial la halit si beut impreuna cu sotz si copii. pe mailul comun se afla harta, cum se ajunge la casa mea. cheful se tine sambata la ora nu stiu, ca astept sa se hotarasca mamicile cu copii in afara burtii, in functie de programul acestora de somn, de mancat....
te asteptam!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
cristina_ana spune:
Andre, super bancul!!!
Si totusi, tu nu vrei sa ne pui poze cu tine???!!! Nu stiu de ce, dar am eu impresia ca si tu esti in categoria fotomodeala!!! AM dreptate?
Monikus, petrecere frumoasa la mare!!!! Vai, ce invidioasa sunt!!! Deci tu nu vii la gratarel!
Si vezi ca si eu am patit-o cu electrica. Tot asa, am primit citatie ca ne taie lumina, desi noi platisem prin transfer bancar. S-a rezolvat pana la urma, dar ne-am stresat!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Eu as prefera sa venim la gratarel dupa amiaza, dupa 18. Ca e mai racoare! Ce ziceti, fetelor??!!! Anamaria, Mimika, Miha, Monica, si cine mai era pe lista!!! Claucia, eu sper sa vii si tu cu printesa!!! Roxxy, tu nu zici nimic?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE
adimercedes spune:
citat din mesajul lui kawaichan Asa-i nu te poti pune contra..:(( La spitalul meu se insista cu kangoroo care cat mai mult posibil deci presupun ca si cu alaptatul sunt ok..ca asta presupune metoda inteleg,nu? |
Kawaichan, scuze ignoranta, dar ce e metoda "kangoroo", ca e prima data ca aud asa ceva
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Andrecluj spune:
Cristina_ana, promit pozele, pe cele pe care le aveam le-am pierdut odata cu laptopul distrus, iar acum doar in pat am stat, chiar nu pot face poze asa. Apoi, la serviciu nici nu am spus ca sunt gravi si mi-e sa nu ma recunoasca cineva. Dar in final tot ma voi prezenta, ca stiu ca nu se cade. Nu sunt fotomodela, sunt fundoasa, din categoria "apetisanta" (asta in tinerete), da' vagaboanda. Acum sunt umflata de la sarcina si m-am tuns urat, dar imi revin si ma prezint si o sa ma cunoasteti cu siguranta. Ma bucur daca iti plac bancurile, uite cu retete si bancuri ma fofilez si eu printre voi. he he 21 + Chiara Ada
monikus spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Andre, super bancul!!! Si totusi, tu nu vrei sa ne pui poze cu tine???!!! Nu stiu de ce, dar am eu impresia ca si tu esti in categoria fotomodeala!!! AM dreptate? Monikus, petrecere frumoasa la mare!!!! Vai, ce invidioasa sunt!!! Deci tu nu vii la gratarel! Si vezi ca si eu am patit-o cu electrica. Tot asa, am primit citatie ca ne taie lumina, desi noi platisem prin transfer bancar. S-a rezolvat pana la urma, dar ne-am stresat! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Trebuia sa apar si eu o data pe lista invidioaselor langa celelalte fete care nu sunt in Bucuresti. M-am gandit sa fiu si eu solidara cu ele macar o data.
Chiar imi pare rau ca nu pot fi alaturi de voi la gratarel dar ce sa-i faci. Oricum sunt sigura ca imi va fi bine si la mare. O sa ma gandesc la voi toate, si in loc de gratarel o sa iau un gat de apa de mare si pt voi. Distractie placuta si ne auzim la povesti saptamana viitoare. Sper sa fie unele reusite si sa nu patesc nik la mare.
Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
mariaanna spune:
citat din mesajul lui lutoniana Fetelor care nu mergem la Techila va dati seama ca iar o sa stam ca niste triste, ne vom linge ranile si vom astepta si noi cu nerabdare pozici..... Lasa, macar ele sa se distreze ca vom gasi si noi ceva bun de facut in ziua aceea. Miha74 trebuie sa te prezinti cu o maslina si cu o bauturica la tine .....dupa cum vezi eu dau tot din casa pana apare Techila sa-ti spuna mai multe. Mie sigur o sa-mi para rau ca nu pot merge, mai ales dupa ce am vazut frumusete de casa si de catei.... Cea mai fericita 33 + cu |
Mariaanna
30+
cateva poze