Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

eu astazi sunt foarte intrebatoare...dar ma intelegeti nu-i asa?

naste cineva la spitalul Pantelimon din Bucuresti????

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 33+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am zis eu ca-i liniste pe aici, dar uite ca v-ati dezmortit
Aida, imi pare rau ca n-ai reusit sa dormi, eu am dormit ca purcica acum cred ca esti la control...si super tare poezioara

Mary, maine la curs noi vom vorbi despre anestezii, si pt naturala si pt ceza, asa ca iti pot da detalii maine seara sau poimaine, depinde cum pot sa intru pe forum...

Andrecluj, f tare dr tau, mai vrem! Eu dureri ca la ciclu am avut doar in primul trim, de atuncu umblu cu nospa la mine dar n-am prea mai avut nevoie....

Cristina, am vazut si poze cu Andreiutzu ranjitu, si cu mamica frumoasa si cu....tortul!! de care sigur mi s-ar face pofta si daca n-as fi insarcinata

Alex, las ca-ti trece starea asta repede, o sa vezi...eu am icneract sa-mi umplu ultima zi cat mai mult, sa treaca mai repede...am fost sa iau praji la colegi, pe langa cofetarie era un magazin cu tzoale si mi-am mai tras si o rochita , am stat la cafele cu ei, pe care cum l-am prins liber....

ma duc sa pap..mi-am facut un spanacel...

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut si eu la pranz!
vad ca nu-i mare vanzoleala in gasca noastra...nu-i nimic, o sa ma pun si eu la somnic indata

Aida stiu ca ai plecat deja, dar scot si eu o agitata pentru tine si puiut..eu cred ca tu ai emotii mai mult pentru faptul ca vei vedea copilasul te asteptam cu vesti!

Miha vezi ca cheful ala meserias (la care noi, provincia, nu putem participa), se tine la techila acasa! nu-i rost sa-l pierzi!!!

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor care nu mergem la Techila va dati seama ca iar o sa stam ca niste triste, ne vom linge ranile si vom astepta si noi cu nerabdare pozici.....
Lasa, macar ele sa se distreze ca vom gasi si noi ceva bun de facut in ziua aceea.
Miha74 trebuie sa te prezinti cu o maslina si cu o bauturica la tine .....dupa cum vezi eu dau tot din casa pana apare Techila sa-ti spuna mai multe.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramsan (Ramona) Nu doresc la nimeni sa traiasca o sarcina fara iubi. Dar se putea si mai grav, e singurul gand care imi da putere. Insa cred ca momentul in care vom fi din nou impreuna va fi cel mai frumos din viata mea, chiar daca acum am senzatia ca e la 1000 de ani distanta. Multumesc. Anco, o carbonara? 10 minute dureazaSa scriu repede ca acum mi-am mai amintit doua "discutii" cu medicul meu: el la ultimul control "sa stii ca am fost foarte nelinistit din cauza ta" - "nicio problema, va iau cu mine la psiholog" - "pai cum ai rezista sa nu ma suni 3 saptamani, de la ultimul control?". Alta "da' veniti la nastere sau e adevarat ce se spune ca veniti in ultimele minute?" - "da' ce-ai vrea, sa stau cu tine tot travaliul?" - "nu, da' macar sa mai intrati pe la mine, ca dupa aia scapati de mine si nu ma mai vedeti" - "sefa, daca promiti tu ca scap de tine, stau si 12 ore si te tin de mana". Mi-am mai amintit de una da' n-o scriu ca mi-e jena. Oricum, era cu complimente la adresa posteriorului. Selen80, cu durerile te inscrii atunci la ce a spus doctorita. Oricum, au trecut de azi dimineata, iau nospa cu incredere pentru ca tot celebrul meu medic mi-a spus ca e mai bine sa iei pentru ca nu il chinui pe bbe cu contractiile. Habar nu am cum e, ac ce-mi spune. Tare as merge si eu la Techila, dar cu gandul vom fi si noi cu fetele, nu? 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai fetelor, eu doar am trecut sa va anunt ca ma puteti trece pe lista "invidioaselor".
N-am cum sa va prind din urma...cand sa zic si eu ceva...hop s-a schimbat cursul mersului
Noiavem de mers la munca, inca, asa ca sper ca atunci cand o sa stau acasa, pe langa un frecat de aragaz o sa am timp si de-un rifresh

Liliana, Andra-Maria & cu 27+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Tocmai am prestat si io celebra prajitura cu fructe! AM facut-o pana la urma cu piersici si mere rase. A iesit foarte buna, dar nu prea aspectuasa!! Nu-i bai, ca o mananc si asa!
Selen, vrem poze cu rochita!!!!
Miha, intalneala e sambata (nu se stie inca ora) acasa la Techila, la un gratarel si un pahar de berica/suc/ce vrea fiecare!!! Vin si sotii din dotare+copilasi, catei si ce mai are fiecare pe acasa!!! Te rog eu mult sa nu lipsesti!!!
Techila, Andrei al meu o sa fie absolut innebunit dupa Techila patrupeada!!! Garantat!!! Adora cainii, ii ia in brate, si ii mangaie, si vrea sa ii pupe pe toti de pe strada!!!
Si mai fetelor, nu ma salivati asa la tortul ala, ca nu era cine stie ce, acuma pe bune! A fost luat de la cofetarie, nu e productie proprie! De la Tip-top, pentru cele din Bucuresti, tort caramel se numea. Bunut, nimic de zis, dar nu exceptional! As fi vrut sa fac eu tortul ala la care ne-a dat Ellenuta reteta, dar cand am vazut ce de-a mai munca e la el, am renuntat rapid!
Ramona, nu e mama, nici o glicemie!!! E pofte de gravida, iti zic eu!!! Eu parca am innebunit cu mancarea, in special cu dulciurile! Daca m-am apucat eu sa fac si prajituri! Ca eu doar clatite prestam pana acum, la de-astea mai complicate nu m-am bagat!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Andre, ala se da la tine, mama draga!! Iubi stie?!!!!

POZE

Mergi la inceput

Aaaa, si vroiam sa ii spun Aidei ca o invidiez ca inutila ei inca mai e utila!!!! Cred ca e cam singura de pe aici!!! Daca ar fi dupa mine, si eu as mai fi utila, dar cica dupa 15 august (zi importanta de salariu al sotzului) sunt programata la distractie!!! (acuma fie vorba intre noi, cred ca nu mai pup nimic pana prin octombrie, dar asta e, bebe sa fie sanatos, eu ma descurc cumva! )
SI oricum, faza debitata de sotz, cum ca nu facem sex ca n-avem inca bani de nastere e scuzeeee!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Remember me? Ca eu sigur remember you.

Din pacate si cu mare parere de rau nu am mai reusit sa trec pe la voi. In cursul saptamanii am fost prinsa la munca pana seara tarziu iar in weekend am tot fost plecati de acasa. Ieri a fost si la mine ultima zi de munca asa ca, am scapat si de seful uracios.

Astazi a fost un adevarat chin pe mine pt ca a trebuit sa stau la niste cozi infernale la enel. Am platit doua facturi prin transfer bancar si ei imi zic mie ca nu le-am platit si ca imi taie lumina. Va dati seama cam cum e fara lumina vara. Oricum, m-am dus extrase de cont si le-am aratat ca am platit facturile. Au zis ca se rezolva. Acum ramane de vazut.

Am ramas foarte in urma cu cititul pt ca sunteti incredibil de active. O sa recuperz de-abia sapt viitoare pt ca maine plecam la mare, la Sunny beach, in Bulgaria.

Dupa cum nu am reusit sa citesc decat cap curent nu pot decat sa o felicit pe anadomnica pt bebelina si sa ii urez multa bafta aidei la control.

In legatura cu poftele, parca si la mine s-au mai intensificat si nu am chef sa mananc decat prajituri si inghetata. De fapt, chiar acum o sa ma duc sa mananc o praji. Nu va spun de care sa nu va fac si voua pofta.

Am vazut ca au aparut printre noi si fete noi, scuzati repetitia dar asa a iesit. Bine ati venit.

Sper ca, toti copilasii si bebelasii sunt in regula. Trebuie sa va spun ca am deschi forumul cu destul de multa frica. Ma gandeam ca au mai fost bebelasi care vor sa vada lumina mai repede. Ma bucur insa ca nu a fost asa si ca sunt cumintei in continuare in burtici.

Gata, ca prea m-am intins. Nu stiu daca mai apuc sa mai scriu azi asta pt ca trebuie sa fac bagajul pt maine si sa mai strang pe aici pt ca maine la 3.50 dimineata tre s-o taiem la drum. Va pe toate, va urez toate cele bune si va rog sa nu exagerati cu tastarnita ca nu mai apuc sa recuperez niciodata ce ati scris voi.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput