Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Madalina te admir pentru puterea pe care o ai de a merge mai departe Astept sa postezi si continuarea povestii vietii tale...

Aida iti ofer sprijinul meu moral pentru banalul control de azi. Da-o'ncolo chiar tu sa ai emotii. Esti super la poezii! Si felicitari pentru inititiva de a lasa tigara departe de voi!

Alex iti tinem si tie pumni pentru controlul de maine. Stiu care e senzatia... parca iti ramane un gol in suflet cand iti strangi catrafusele de la birou, dar acest gol se va umple curand cu cel mai frumos dintre frumosi, nu?

Monica despre durerile genitale... offf. Le cunosc de la Rares cum sunt de groznice, nici eu nu ma puteam misca fara sa ma doara cumplit. Si astea au aparut cand s-a pozitionat cranian, se dilata bazinul asta este explicatia. Acum vad ca nu le am... deci nu e o regula... ori Tudorel nu s-a intors inca ca si asta poate fi.

Andrecluj trebuie sa iti notezi toate "vorbele de duh" ca e prea tare dr. asta al tau. Felicitari pentru faptul ca poti rezista eroic fara iubi langa tine, intinsa in pat si cumincioara. Va fi foarte bine cu incredere in DD. Mi-am notat reteta de tarta... e prea bestiala si usoara ca sa nu o incerc

Cristina ti-am admirat Andreiul... ce baiat mare si frumos ai iar tu mami esti modelina!

Iulika eu am observat ca in general bebelusii/copiii sunt atrasi de femeile gravide, nu stiu de ce. Poate hormonii de sarcina ne fac mai speciale, mai radioase, mai frumoase. Ceva este... Despre pestele murat... bleah... eu abia il inghit pe ala proaspat

Diana ce mult mi-ai placut cu postul tau despre "balene"

Adi intotdeauna pe faza

Tulibu unde fugi, ne lasi asa sa ne ploua in gura dupa snitele cu cascaval si crema de zahar ars Pai eu mooor aici sub birou de pofta

Hai ca dau un enter sa m-am cam intins...

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

asa, deci am reusit sa va citesc
imi pare rau de prietena cu tumora, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva pentru ca mama mea e operata de cancer la san, are un san taiat de tot , deci stiu ce inseamna asta. bunica mea a murit de acelasi lucru in 2004, iar sotul mamei mele de la unmelanom de piele operat a ajuns cu 2 tumori pe creier si metastaza ajunsa inclusiv la plamani. deci refuz sa ma gandesc sau sa vorbesc de asa ceva.

care ziceati de sumele de la iasi pentru cezariana? nu mai stiu dar si pe aici am inteles ca 800 ron medicul, 200 anestezistul si maruntei, 5-10 asistentele.

pana ati scris voi eu am facut putina ordine intr-un singur sertar. ce harnica sunt, atat am reusit! am arubcat iar o gramad de hartii inutile si tot au mai ramas. dar mai am atatea locuri unde as putea sa mai sortez cate ceva, da' n-am chef .
acum mi-e foame si mie si n-am decat niste ciorba veche. cred ca ma duc pana jos, iauniste paste si le fac cu branza. ce dreak sa mananc altceva si care sa se faca si rapid?

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello burtici foarte, foarte active

ma bag si in vorba cu prematurii...din experienta finei mele. ea a nascut la 33 de saptamani la maternitatea Bucur un baietel de 1650g acum 15 zile, ea s-a externat dupa o sapatamana ca innebunea acolo...desi era in spital, nu o lasau decat de doua ori la bb si doar pentru cate un minut, fara sa il atinga...asa de la distanta.
cred ca din lene, si comoditate i-au zis sa mearga la el doar de doua ori pe saptamana in vizita , si dr nici nu vrea sa auda sa ii dea laptic de la san - O PROSTIE!
ca sa inchei- bb e bine a luat bine in greutate si are dupa 15 zile 1950g, ii functioneaza toate cele si de abia astepotam sa il luam acasa, cica la 2200.

acum intrebare pentru fetele cu bb2 - mai puteti???? ca eu in fiecare seara imi spun ufffff a mai trecut o zi. Matei ma solicita foarte tare, Laura are tot felul de pofte si trebuie sa ma ocup si de ea... Asa ca fetele cu bb1 profitati din plin.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 33+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Am revenit....Alex si-a gasit ocupatie cu coloratul
Aida,bafta pt azi
Si acum,am nevoie de sfaturi...mai ales de la cele care veti face cezariana (sau ati facut). Prima data eu am avut anestezie totala din cauza ca operatia a fost de urgenta. N-am avut deloc probleme dupa din cauza ei,daaar acum parac as opta pt o anestezie partiala (mi-as dori sa-l vad si eu pe bb in primele secundesa-i aud primul scancet,sa fie sotul alaturi de mine..). Am tot cautat pe net zilele astea,am gasit rahianestezia si epidurala (numai ca n-am prea inteles eu marea diferenta intre ele). Ce ma nelinisteste pe mine sunt numeroasele "mituri" legate de durerile ingrozitoare de cap,de coloana....urmarile daca te misti. Voi ce fel de anestezie veti alege? Si miturile astea,sunt cat de cat adevarate?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

eu am facut rahi si a fost ok
e adevarat ca nu m-am miscat pana a doua zi din pat deloc ca mi-era si mie frica de dureri de cap , si alte cele
dar mi-am vazut bebelina de la inceput am auzit tot ce se discuta in jurul meu , a fost super
si de data asta tot ptr rahi o sa optez
asta in cazul in care reusesc sa nasc tot cu cezariana
mie mai frica mi-e de anestezia totala decat de rahi , nu stiu de ce

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

subscriu la faza cu poftele...in primele 5-6 luni puteai sa stai cu dulciurile la nasul meu...acum parca-s nebunaaaaaa!!!! cand le vad o iau razna si vreau sa mananc si iar sa mananc.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

aida - ce ai facut pana la urma, te-ai hotarat cu cine semnezi pentru celulele stem??? (poate ai raspuns deja, dar mi-e tare greu sa citesc tot, tot si mi-a scapat)

crocodana- ce ai mai facut cu calculul prenatalului??? ai reusit sa le convingi pe cele de la personal???

am vazut bine? se pune de o intalneala, unde, cum? vreau si eu sa va cunosc

bafta fetelor care merg la control!

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 33+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Of Daciana ce povestesti tu acolo de tipa cu tumora..:(( Bine ca a nascut cu ceza,altfel cine stie cand i-o descopereau:((

Vezi ca ai PM

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Anco ieri ma credeam o gravida ciudata cu pofte de trimestrul III, pe bune. Nu stiu cum dar mi s-a pus pata pe niste strudele cu mere si pentru ca stiam ca un coleg de birou este in drum spre serviciu l-am rugat pe el sa-mi cumpere. Nu va pot explica cam cum le-am infulecat, ca eram toata plina la gura si pe haine de zahar pudra si de firimituri de placinta, dar au fost cele mai bune strudele... si acum as savura cu placere alta mega portie
Eu sunt pofticioasa moderat de felul meu, dar acum chiar nu ma recunosc

Despre anestezii eu am beneficiat pana acum de vreo trei feluri: prima a fost anestezie generala facuta la operatia de apendice cand aveam vreo 17 ani (era sa dau in peritonita atunci dar asta e alta poveste) , efecte secundare zero dupa ea, nu tu dureri de cap, nimic nimic; a doua anestezie la operatia de lipom la sanul drept a fost ceva cu halucinogene, ca eu eram amortita toata, simteam ca sunt rece/calda, auzeam vocile in jurul meu ca niste franturi de cuvinte sparte, cica vorbeam cu dr. dar eu nu mai stiu nimic... reactia de dupa a fost usoara ameteala si greata, fara dureri de cap; a treia anestezie a fost cea epidurala la nasterea lui Rares (nastere naturala) dar anestezie la care am facut doar doza de proba, sa vedem ce si cum amorteste, daca e bine montat cateterul ala... reactia de dupa asta a fost o usoara ameteala si cam atat, fara alte consecinte. Alte anestezii au fost locale in probleme legate de scoaterea nervilor unor maselute... so pe astea poate le stiti.

Concluzia este ca eu recomand epidurala daca doriti sa va vedeti copilashul imediat, doar sa aveti voi taria psihica de a asista la tot procedeul. Doamne fereste sa nu fie vreo problema aparuta in timpul operatiei si voi sa fiti perfect constiente

Ramona

Tudor Gruia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

alex, am trait si eu ultima zi de la birou tot asa, cu o senzatie ciudata....gandeste-te la niste momente urante de acolo ca sa te bucuri ca pleci. mie oricum mi-a trecut imediat ca am ajuns acasa si mi-am dat seama ca daca vreau. pot sa stau in pat 2 saptamani. faaaina senzatia....

despre anestezii: mary, eu nu am mai nascut, dar am o rahi la activ de cand m-am operat de apendicita. e injectie in coloana, ramai constienta (tin minte ca radeam cu doctorii), bine ca si obosesti intr-un mare fel dar e normal....iar dupa este adevarat ca nu ai voie sa te misti, mai ales capul nu ai voie sa il misti o zi intreaga. si tin minte ca vomitam si nu puteam ridica capul (scuze de ca-ca), si vomam asa pe o parte, imi tinea mama tavita. din cauza ca oricum m-am miscat am ramas cu niste dureri oribile de cap care se manifestau doar daca stateam in picioare si unde ma duceam ma culcam, ma intindeam pe ceva sa nu ma mai doara. durerile m-au tinut vreo 2 saptamani....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

exact asa am patit si eu la operatia de apendice
dar la nastere a fost ok
nu vomitat , nu aiurit ( la operatia de apendice ma certam cu toti ca eu vreau sa plec acasa si voiam sa ma ridic din pat ca abia au reusit sa ma tina )

bai mi-am amintit si iara m-a apucat groaza
ca dupa operatie trebuie sa te puna cineva in pat
si eu am 100 de kile
daca ma scapa aia ?

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR 29 zile

Mergi la inceput

A propos de chestia cu pofta/foamea de nepotolit in sarcina, mama imi spunea sa fiu fff atenta cu glicemia ca o glicemie crescuta poate fi cauza acestor pofte inexplicabile ale mele. Faza e ca mama a avut diabet de sarcina cand ma avea pe mine in burtik, deci ar exista un precedent genetic si eu sa am predispozitie la asta. A naibii glicemie ca asta creste mai ales in ultimul trimestru de sarcina

Ramona

Tudor Gruia 30+

Mergi la inceput