Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Vai, Kawaichan,, asa e.Din ce am auzit eu de la prietenele care au nascut prin cezariana, mai bine e sa fii constient cand se intampla ...E un moment unic, nu?
Dar la ora asta, deja mi-e foame.Si sunt tare ametita...Pap ceva si ma duc sa ma intind eu si cu bebita...
Cat despre ora de gimnastica, eu am avut-o acum cateva seri.Facea burta mea ca la desene animate.cand intr-o aprte, cand in alta.Super spectacol.Bucurati-va de el! Cred ca se intoarce bebe.La mine sigur s-a intors,sau macar si-a schimbat pozitia.Ca de atunci ma dor coastele...Nu stiu cum s-o fi asezat, dar pt mine nu e bine deloc.

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Salutare si pupici de la mine
Sa incep intai cu inceptul,eu toata sarcina am luat nospa,de la 3 la 6 pe zi,acum mi-a zis dr sa iau 5/zi
Si la mine cred ca se intoarce bebe ca ma chinuie de vreo 2-3 zile,iar acum am niste dureri jos,de ma ia cu frica,dar am luat o nospa.
pentru fetele care merg la control,asteptam numai vesti bune si bebei grasuni
Vreau sa multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat,mi-au trimis ganduri bune si au fost finute si nu m-a judecat,caci stiu ca si eu sunt vinovata in mare parte dar de tineretea.Am terminat si continuare si cine mai are inca o portie de rabdare,poate citi.
Va si sa aveti o zi minunata

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

... inutil sa va mai spun ca nu am intrat 2 zile si incercam aseara de zor sa recuperez tot dar nu am nici o sansa

Bafta Aida la control azi !

Andrecluj bine ai venit la noi; cat despre placenta jos inserata si mie mi s-a pus acest diagnostic si la 3 saptamani s-a infirmat (de catre alti 2 medici) si nu e nici macar partiala - din totala ce era la acea data. Vroiam sa-ti spun ca pana la 28 saptamani nu se pune diagnostic de praevia pentru ca placenta se ridica mult in aceasta perioada si, sper sa fie si cazul tau, se poate intampla sa scapi de insertia joasa in totalitate.

Fetelor, din ce am spicuit pe ici pe colo, am vazut ca unele din voi luati gynipral de nush cand ... la intarirea burticii luati no-spa etc... si mie mi se intareste burtica dar nu iau nimic desi dr tot insista sa iau ca sa stau linistita - io stau linistita si fara medicatie. Cat despre gynipral am luat o saptamana (dupa sangerarea avuta) si-mi dadea niste palpitatii de abia am asteptat sa scap de el.
Chiar sunt necesare atatea medicamentele? Nu va suparati pe mine pls!

32+ Darius Alexandru

draga mea...cand am ajuns aici la urgente ca aveam contractii si dureri (mai tineti minte? atunci cand am stat de la 6 si un sfert dupa amiaza la 12 noaptea) docotrul acela finut ginecolog mi-a spus foarte clar ca no-spa-ul e pentru linistea sufleteasca atat a mea cat si a doctorului. ca daca e sa inceapa travaliul, pastilutele astea nu ajuta cu nimik sa-l opreasca. dk e sa ai contractii oricum le ai. ca dovada...aseara am luat no-spa ca mi se intarea si ma durea burta de la atata munca si stat pe scaun. observ ca si munca intelectuala intensa poate fi stresanta. ei si cum spuenam am luat no-spa...tot s-a intarit. asa ca...cred ca tot una e.

imi pare rau pt prietena. cumplit...au descoperit din timp?

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

apropo de miscari ciudate...fiu-meu s-a gandit sa ma scormoneasca azi...parca imi innoada intenstinele nu alta. si isi baga degetele si picioarele cu mult spor prin cele mai ciudate locuri de la mine din burta. oare ce o face el acolo? cozonaci impletiti?

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu va pup, plec acasica la mine sa pap ceva ca nu mai pot!

Revin mai pe seara!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Anamaria1979 nu nu,era doctorul Andreei:)))Doar o citasem.

Manga,exact,cozonaci impletiti

Asa-i Mariaanna,e un moment unic si as face tot posibilul sa pot vedea copilul la nastere,sa-l pup ,sa-l dragalesc.

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Eu nu stiu cum faceti voi....Stati toata ziua calare pe computer???
Cat ma facut curat ati scris iar o gramada....
Nici nu stiu cui sa ma adresez,ca fiecare a scris de ce o doare...
Acu eu ce sa va zic?
Despre anestezie....am doua nasteri si din cate stiu eu anestezie nu mi-a facut decat locala, cand a trebuit sa ma coase.N-am murit de durere.
Apoi, despre tatze...ale voastre cum sunt?
Ale mele sunt foarte sensibile.daca le strang putin iese colostru.dar mameloanele fac asa, ca niste cosuri care cad singure...se desfunda canalele, nu?
Madalina, din partea mea.Esti o persoana puternica si meriti tot ce e mai bun pe lume!

Emy, sa ne arati si noua ce ati cumparat.
Tulibu, nu-mi trimiti si mie, macar de pofta....
Se zice ca poftele cele mai mari in sarcina sunt cele de trimestrul 3, asa ca....aveti grija ce vorbiti.....

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

mai marianna sa stii ca ai dreptate cu poftele. eu sincer n-am prea avut pofte toata sarcina, nimic deosebit nu mi-a trebuit, dar acum..parca-s apucata. duminica, cand v-am auzit cu clatitele m-am dus sa-mi fac desi eu nu am mai facut decat o data cand nu mi-au iesit. si acum, au fost o minunatie! apoi aseara l-am carat pe sot prin tot orasul la 11 noaptea sa-mi ia kebab.
deci cred ca e adevarata faza cu poftele in trim III.
cu tzatzele, la mine a iesit cate un picur, doi de vreo luna si ceva, de ma patam pe tricouri si apoi nimic. de atunci nu am mai vazut nimic.si nici nu le simt asa sensibile

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Sa va povestesc cum s-a intamplat cu prietena prietenei mele; o cunosc si eu dar mai mult o stiu din povestite.

A nascut la termen cu cezariana la Euroclinic (pt fetele care nu stiu e un spital privat din bucuresti) si acolo au descoperit ca are o tumora langa coloana si au programat de urgenta operatia a.i cam la o saptamana - 10 zile parca de la cezariana au operat-o si au scos tumora de langa coloana. Initial au zis ca nu pare a fi malign si ca este un fel de melanom crescut pe interior (deci ar fi cancer de piele?!) dar dupa operatie dr a zis ca este probabil malign din ce au vazut dar sa astepte rezultatele analizelor. Maine vor merge sa vb cu medicul sa vada ce vor face de acum incolo dar din pacate i s-a spus pritenei mele ca speranta de viata in acest caz este de 2-3 pana la 5 ani. Sper sa fi fost singura tumora - ii vor repeta RMN sau ce ii fac ca sa vada ce mai gasesc. Pentru ca e un caz mai ciudat, in sensul ca pare a fi un fel de melanom, eu tot sper sa fie altceva cu sanse mai mari de vindecare si supravietuire.

Of doamne, am sufletul asa de incarcat de ieri ....

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Asaaaa, deci eu de ieri de cand am vazut-o pe Adela cat de bine arata tunsa asa de scurt mi s-a pus pata ca vreau si eu - bine, ati vazut ca si eu eram tunsa scurt, dar nu chiar asa - si pe la 8 aseara am plecat de nebuna la coaforul din coltul blocului unde nu cunosteam pe nimeni si abia, abia am reusit sa o conving pe tanti aia sa ma tunda super scurt, asa ca

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

vai tu ma faci sa rosesc
hai ca te astept cu poza

eu banii i-am dat la doctorita dupa operatie , cred ca depinde de doctor

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Kawaichan, tu ziceai de postarea pozelor in albume private sau nush cum ...;

crezi ca te pot ruga sa-mi spui pe pm cum pot posta si eu niste poze?

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput