Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)
Raspunsuri - Pagina 13
claucia spune:
Hi hi, v-a placut povestea cretilor mei, multumesc.
Aida, te invit sa publici un volum la asa poezii alese!
Si inca ceva:
Tulibu, sa stii ca nu sunt eu cu durerile, este Andrecluj dar nu face nimic
Mary, eu am facut anestezie regionala cica asa se cheama, si cred ca este o combinatie intre rahi-epidurala. Eu am miscat capul toata operatia si dupa aceea si mai si, mi-au spus chiar sa misc stanga dreapta sa vad bebele, sa o pup, sa ma uit cand se desfasoara cea mai importanta actiune si anume dupa ce am pupat-o cand o stergeau, o cantareau etc. Numai sa nu ridic capul pentru ca m-as fi incordat din abdomen, in rest, cel putin la Municipal nu e ca pe vremuri, nu stiu ce tip de anestezie este dar nu te doare nici un cap dupa aceea. Si mai ales dupa, am miscat capul toata ziua. Am itneles ca Roxxy s-a dat jos din pat in aceeasi seara, deci nici vorba de cap nemiscat.
Eu optez a doua oara tot pentrnu acelasi tip de anestezie, pentru ca eram lucida, nu am vomitat, nu-mi era rau deloc deloc, ba chiar eram f vesela.
Am intrebat si eu dr daca sa cumpar si mi-a spus ca nu, ca are spitalul tot ce trebuie, asa ca nu stiu exact sa spun ce continea.
Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Aida, mai am pe lista, doar ca nu-m amintesc dupa ce salivez, ca am neuronu' gravid. Bafta la control azi. Off off, Timisoara sufletului meu, ce te-as insoti sa mai vad o data orasu' ala! Tot am zis ca nu pun intrebari, sa nu va exasperez, da' acusi musai. Va amintiti pe la saptamana 20, 21, 22, de niste dureri care seamana cu cele de la ciclu, mai usoare? Medicul meu, care e bun profesionist, imi spune ca el nu stie ce-s alea dureri de ciclu si sa iau nospa, ca sarcina e in ordine. In logica mea de blonda, m-am dus si la o femeie medic, ca doar ea stie cum sunt durerile alea si ea mi-a zis ca nu ar mai trebui sa fie durerile astea, ca ele se intampla mult mai devreme, dar ca sarcina e in cea mai mare ordine. Acu, eu stau cu nospa in mana, iau, nu iau, dupa care am zis ca va intreb pe voi daca ati avut asa ceva si cum ati procedat. Ca intinsa in pat linistita stau oricum si bebeina are ora de balet. Multumesc de pe acum, stiu sigur ca voi primi raspunsuri 21 + Chiara Ada |
Andre,eu am avut dureri asemanatoare in peioada aceea..cam pana pe la 24-25 sapt.Nu am luat nici un medicament,insa cum ma durea,cum ma puneam in pat,sau daca nu aveam posibilitatea macar ma asezam.
Mihaela 34+ cu baby Joshua
daciana.ilie spune:
"neatza" burtici
am facut si eu pozele cu burtica promise dar va rog sa-mi explicati unde/ cum le pun a.i sa nu le aveti acces la ele decat voi.
daciana
31+ Darius Alexandru
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Lutoniana, la final o sa scriu o carte cu discutiile astea, pe cuvantul meu. "Nospa cum sa iau?" - "La nevoie", "Pot fuma?" - la care ma serveste cu o tigara, fumam si facem politica, "Auziti, daca ma apuca ceva si nu sunteti ce fac?" - "Ma lasi?", el: "aici se arata de cezariana" - "de ce?" - "pentru ca esti batrana si kkcioasa", va mai scriu? 21 + Chiara Ada |
Bai e de coma doctorul asta al tau..te rog eu mult sa ti le notezi,pacat sa pierzi bunatate de perle
mariaanna spune:
Eu nu stiu cum faceti voi....Stati toata ziua calare pe computer???
Cat ma facut curat ati scris iar o gramada....
Nici nu stiu cui sa ma adresez,ca fiecare a scris de ce o doare...
Acu eu ce sa va zic?
Despre anestezie....am doua nasteri si din cate stiu eu anestezie nu mi-a facut decat locala, cand a trebuit sa ma coase.N-am murit de durere.
Apoi, despre tatze...ale voastre cum sunt?
Ale mele sunt foarte sensibile.daca le strang putin iese colostru.dar mameloanele fac asa, ca niste cosuri care cad singure...se desfunda canalele, nu?
Madalina, din partea mea.Esti o persoana puternica si meriti tot ce e mai bun pe lume!
Emy, sa ne arati si noua ce ati cumparat.
Tulibu, nu-mi trimiti si mie, macar de pofta....
Se zice ca poftele cele mai mari in sarcina sunt cele de trimestrul 3, asa ca....aveti grija ce vorbiti.....
Mariaanna
30+
Mamica de si in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
daciana.ilie spune:
... inutil sa va mai spun ca nu am intrat 2 zile si incercam aseara de zor sa recuperez tot dar nu am nici o sansa
Bafta Aida la control azi !
Andrecluj bine ai venit la noi; cat despre placenta jos inserata si mie mi s-a pus acest diagnostic si la 3 saptamani s-a infirmat (de catre alti 2 medici) si nu e nici macar partiala - din totala ce era la acea data. Vroiam sa-ti spun ca pana la 28 saptamani nu se pune diagnostic de praevia pentru ca placenta se ridica mult in aceasta perioada si, sper sa fie si cazul tau, se poate intampla sa scapi de insertia joasa in totalitate.
Fetelor, din ce am spicuit pe ici pe colo, am vazut ca unele din voi luati gynipral de nush cand ... la intarirea burticii luati no-spa etc... si mie mi se intareste burtica dar nu iau nimic desi dr tot insista sa iau ca sa stau linistita - io stau linistita si fara medicatie. Cat despre gynipral am luat o saptamana (dupa sangerarea avuta) si-mi dadea niste palpitatii de abia am asteptat sa scap de el.
Chiar sunt necesare atatea medicamentele? Nu va suparati pe mine pls!
In rest, nu vreau sa va intristez dar tb sa ma descarc cumva; prietena unei prietene bune a primit ieri diagnosticul de malign in cazul unei tumori scoase acum o saptamana; are in jur de 28 ani si un baietel nascut acum 2 saptamani ...
daciana
32+ Darius Alexandru
aidaciolac spune:
gata am plecat , va si grija de voi
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mariaanna spune:
Daciana, imi pare rau pentru prietena ta!
Eu Gynipral nu iau.Iar No-spa se ia numai la nevoie, adica in caz de contractii dureroase.In rest, in saptamana in care esti tu e normal sa ai contractii, sunt cele false, care pregasesc uterul pentru nastere.daca nu te doare, nu lua.Daca doare , atunci ia un no-spa si stai intinsa in pat cu mainile amandioua pe burtica.
Eu nu am luat no-spa decat de vreo doua ori, cand mi se intarise burta tare si ma durea usor.
Mariaanna
30+
Mamica de si in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
kawaichan spune:
Hai ca v-am ajuns din urma in sfarsit.Unde-i piticul care se sterge pe frunte de sudoare..:)
Iulika,Aida,bafta la doctor !
Mary,eu as opta pt anestezie epidurala(banuiesc ca e aceeasi cu rahi-peridurala),amortesti doar de la brau in jos si esti constienta.Nu se lasa cu dureri de cap sau alte neplaceri,tot in coloana se face.
Mariaanna,fata se referea la cezariana,nu la nastere normala..
Raluca tare m-am distrat cu verificatul chilotzilor peste tot,mi se si imaginez...si faza cu sechelele legate de rosu
Cristina,Lutoniana, si puiul meu a inceput de ieri sa faca niste miscari tare ciudate,se impinge de numa'..dar mi-e drag de el de nu mai pot
anamaria1979 spune:
Fetelor care merg la control succes si toate cele bune.
Daciana imi pare rau de prietena, este groaznic ce sa mai spun. Asa tinerica si cu un copilas micut.
Kawaichan foarte tare doctorul tau.
+ 32