Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ralucapaun, habar n-ai cat m-a ajutat asta! Super tare! Si uite ca esti la 34 de saptamani, deci pot sa sper si eu? Wow. Una dintre cele mai intelepte decizii ale mele a fost sa intru pe la voi, Monis, draga mea, noroc cu tine. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aida, si si o imbratisare...of

si uite si niste pentru controlul de azi

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor va multumesc mult mult de tot ca existati si pentru , acum chiar ca intru la dus ca iese abur pe usa deja

iulika si pt tine , hai sa mergem de mana poate imi piere si mie frica , nu's ce m-a apucat

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida super poezia..

Cum så nu... mergem de manutza...Hai ca e fain så mergi la controale..Mamå eu nu am treabå..Abia astept så imi puna dopplerul ala si så le dau indicatii unde ii e inimioara ca balena mea mereu cauta inima la mama naibii si eu ii aratam aici e , aici a fost mereu..
Ai emotii dar nu fricå..Nu ai dece så iti fie fricå..Te pup tare

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Neata,iau si eu o cafea de la Tulibu

Adi,adineauri citeam si eu la scutece aceleasi mesaje.Dupa care m-am uitat in lista si am vazut ca fetita respectiva se nascuse la 35 sapt cu 1700g...Lisa a avut mult peste...Mai e o fata de la zmeurici care a nascut duminica doua fetite la 39sapt dar cu 2350g si 2050g(la Elias parca)...sunt curioasa daca o lasa sa le externeze imediat.Incurcata treaba cu politica spitalului si foarte frustrant sa nu-ti dea bebele acasa..:(( Cred ca mai depinde si de alti factori exteriori insa-cat de multi prematuri sunt nascuti in aceeasi perioada,daca spitalul are suficient personal specializat pt a acoperi nevoile tuturor micutilor(sa nu uitam ca pot fi si prematuri mult mai mici ca sapt de gestatie care necesita special care) etc etc - si atunci inteleg de ce nu se complica in unele locuri cu "mersul pe natural"...poate ca nu au timp efectiv sa se ocupe cu pusul la san,avand in vedere ca e putin mai greu la prematuri...dau si eu cu presupusul.

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Kawaichan, da, asa e, tine de politica spitalului. Insa am vazut de curand un documentar la TV in care erau urmarite niste studii asupra dezvoltarii ex-utero la bebelusii prematuri. Erau urmariti unii care au mers acasa din prima, altii care au stat in spital (nu erau cu probleme grave) si altii care fie in spital, fie acasa, au beneficiat de un fel de tratament "soft", gen in-utero. Cateva saptamani bune nu au fost scosi la lumina puternica, nu au intrat in contact cu zgomote puternice si bruste, mama statea cu ei piele la piele cat mult, alaptat toata ziua etc. Se pare ca astia din urma au fost cei mai castigati, fiindca evolutia care nu s-a terminat in timpul sarcinii a putut sa se desfasoare "normal" si ei sa ajunga la o varsta "la termen", cand au fost gata sa faca fata lumii.

DIn pacate, ala e cazul ideal. Si, cum fiecare spital e cu regulile proprii, prea putin poti face ca parinte ca sa iti impui punctul de vedere. Si chestia e ca si spitalele se bazeaza pe anumite studii si cercetari, deci, oricum o dai, nu prea poti sa te pui contra.

Poti doar sa speri ca nu vei fi in situatia respectiva si, daca e sa fii, sa ai noroc de medici intelegatori, care sa te srpijine si sa ii acorde bbluitot confortul, grija si atentia de care are nevoie sa creasca si sa se intremeze.

Spitalul la care nasti tu ce politica are?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Asa-i nu te poti pune contra..:((
La spitalul meu se insista cu kangoroo care cat mai mult posibil deci presupun ca si cu alaptatul sunt ok..ca asta presupune metoda inteleg,nu?

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

aida bafta la control, si sa intri sa ne spui ce mai e nou, cat kile are, si detalii in general.

Ioana 27+ [comora]
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Aida,
Techila,ms de raspuns
Sa inteleg ca rahi-peridurala e aceeasi cu rahi-anestezia?
Eu una n-as putea sta nemiscata o zi intreaga...din punctul asta de vedere,mai bine aleg generala.
Mai astept inca raspunsuri...sapt viitoare merg la dr. si vreau sa fiu decisa pe atunci.

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Neatza si de la mine!

Mai fetelor voi nu dormiti deloc??? caci nu se poate tine omul dupa voi

Bun venit noilor burtici!

Madalina ai un suflet de aur! Jos palaria pentru curajul tau de a trece peste rautatile intampinate!

Aida facem galerie! Te asreptam cu vesti bune!

Alex aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am intrat in concediu!!! Dar te obisnuiesti repede cu binele

Eu nu prea am mai avut timp sa ma tin dupa voi caci am cam intrat in criza de timp cu cumparaturile pentru bebelina si cu amenajatul camerei.
Ce sa va spun ca am vrut camera lila si a cam iesit un roz de iti ia ochii Va tin la curent cu evolutia camerei si cu poze cand va fi cazul, acum fug prin oras sa vad de ceva mobila.

toate burticile!

32+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

vad ca azi nu prea mai aveti ched de vorba, asa ca ma duc la bucatarie ca ii fac soatzei snitele cu cascaval, si poate niste crema de zahar ars, nu m-am hotarat inca daca fac sau nu, revin mai tarziu, va pupices pe toate.

Ioana 27+ [comora]
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Aida, aici se dau intre 800 si 1000 lei la dr, 200 ron anestezie, 50 lei moasa iar la asistente 5 lei.
Referitor la anestezie, la prima cezariana am facut generala si m-am simtit naspa. Acum ma gandeam la rahi, ca iti revii mai repede si riscurile nu sunt asa mari. Ma mai interesez si va spun.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+

Mergi la inceput