Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Iti multumesc si tie, Mangagirl, m-am linistit auzind ca ai avut si tu asa. Sunt periodice, da, o data la o saptamana, 2, si trec pt o perioada cu nospa. Doar ca nu as vrea sa abuzez, dar probabil prin discutiile astea ati trecut deja la capitolele pe care nu am apucat sa le citesc. Doar ca ma ajuta raspunsurile voastre ca eu parca as fi dusa cu capu', ma doare, im simt chilotii uzi (scuze) si fug la baie din 10 in 10 minute sa controlez, ca in filmele cu prosti.

Claucia, asa ceva e, nu l-as numi prieten de familie, da' imi cunoaste inutila mai bine decat iubi.

21 + Chiara Ada

daca a zis sa iei no-spa, ia. eu am luat de la inceputul sarcinii pana acum 1 saptamana jumate cand am trecut pe gynipral.iar cu chilotii, eu sincer de la inceputul sarcinii port protej-slip pentru secretia destul de abundenta pe care o am.

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu sunt la capitolul bagat in cutii si strans totul de la birou....oare de ce simt asa....dezolata?

ca nu stii ce va urma si cum va fi ]

hai sa ne servim ca nu mai tine , poate ne revenim

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am revenit....Alex si-a gasit ocupatie cu coloratul
Aida,bafta pt azi
Si acum,am nevoie de sfaturi...mai ales de la cele care veti face cezariana (sau ati facut). Prima data eu am avut anestezie totala din cauza ca operatia a fost de urgenta. N-am avut deloc probleme dupa din cauza ei,daaar acum parac as opta pt o anestezie partiala (mi-as dori sa-l vad si eu pe bb in primele secundesa-i aud primul scancet,sa fie sotul alaturi de mine..). Am tot cautat pe net zilele astea,am gasit rahianestezia si epidurala (numai ca n-am prea inteles eu marea diferenta intre ele). Ce ma nelinisteste pe mine sunt numeroasele "mituri" legate de durerile ingrozitoare de cap,de coloana....urmarile daca te misti. Voi ce fel de anestezie veti alege? Si miturile astea,sunt cat de cat adevarate?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu sunt la capitolul bagat in cutii si strans totul de la birou....oare de ce simt asa....dezolata?

ca nu stii ce va urma si cum va fi ]

hai sa ne servim ca nu mai tine , poate ne revenim

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Doamne iarta si pazeste, abia astep sa scap de venitul la birou si totusi acum, cand vad ca se goleste biroul, ma apuca plansul.....hai ca m-am handicapizat de tot!

Techila, multumim inca odata, iau foarte in serios invitatia ta, dar din pacate nu iti pot da nici un raspuns singur pentru ca nu stiu care va fi programul in weekend, dar daca suntem liberi abia astept sa va cunosc pe toate!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mary, dr mi-a zis de rahi-peridurala si trebuie sa-mi cumpar si trusa inainte.
BTW, stiti cumva unde gasesc?

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ma scol din somnul nedormit
ca trebuie sa intru la balacit
sa ma rad , sa ma epilez
inca 'utila' sa defrisez se vede ca am luat-o razna

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Cea mai tare!!! (si pentru poezie, si pentru ca e inca utila )

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu stiu cum de am ratat poezia!!!

Mi-e foaaaaaaameeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mary_07 sa stii ca si eu tot cu totala prima oara desi dr imi spusese el singur ca imi face rahie si citisem , ma documentasem , imi placea ideea , si mi-a facut totala si pana m-am trezit ca lumea i-am luat la p*** pe toti la rand (nici nu vedeam doar tipam cum puteam in gura mare) ca vreau copilul sa imi dea copilul meu , apoi au zis ca am fetita si tipam dupa fetita mea , i-am terorizat ... si eu tot nu ma trezeam si au venit la patul meu si desi nu ii vedeam stiam ca sunt acolo , vaaaaai ce le-am facut si ce si-au auzit urechile ca eram dezamagita ca m-au adormit ... si eu nu mi-am vazut fetita ... pana la urma dr a coborat jos in fata spitalului (asa era politica) si mi-a luat sotu de mana sa il aduca pe IT ca nu se mai intelegeau cu mine , ioi si a venit Laci si l-am luat pe el ca de ce m-au adormit ... si nu au vrut sa o aduca pe Emma ca si asa nu o vedeam , dar cand m-am trezit si am inceput sa vad mi-au adus-o imediat si atunci m-am eliberat am inceput sa plang si acum plang fetita mea

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Iti multumesc si tie, Mangagirl, m-am linistit auzind ca ai avut si tu asa. Sunt periodice, da, o data la o saptamana, 2, si trec pt o perioada cu nospa. Doar ca nu as vrea sa abuzez, dar probabil prin discutiile astea ati trecut deja la capitolele pe care nu am apucat sa le citesc. Doar ca ma ajuta raspunsurile voastre ca eu parca as fi dusa cu capu', ma doare, im simt chilotii uzi (scuze) si fug la baie din 10 in 10 minute sa controlez, ca in filmele cu prosti.

21 + Chiara Ada

Eu iau No spa de cand am facut embriotransferul. Nu las deloc sa ma doara, la fel de bun e uscosinul supozitor.
Si cu verificat chilotii..ma laud cu o dexteritate demna de actritele de XXX. Am avut hemoragie in sapt 10 si au continuat pana prin saptamana 16-17. Imi verificam chilotii si noaptea si ziua, si-n masina..practic peste tot. Cel mai naspa era la semafor cu autobuz langa mine.
Si pentru ca-i dadeam jos atat de des incepuse si husbantu sa viseze ca are hemoragii
Si-am ramas cu mici sechele: nu mai pot lenjerie rosie, folosesc numai hartie igienica alba si nu-mi mai vopsesc unghiile cu rosu

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

alex, am trait si eu ultima zi de la birou tot asa, cu o senzatie ciudata....gandeste-te la niste momente urante de acolo ca sa te bucuri ca pleci. mie oricum mi-a trecut imediat ca am ajuns acasa si mi-am dat seama ca daca vreau. pot sa stau in pat 2 saptamani. faaaina senzatia....

despre anestezii: mary, eu nu am mai nascut, dar am o rahi la activ de cand m-am operat de apendicita. e injectie in coloana, ramai constienta (tin minte ca radeam cu doctorii), bine ca si obosesti intr-un mare fel dar e normal....iar dupa este adevarat ca nu ai voie sa te misti, mai ales capul nu ai voie sa il misti o zi intreaga. si tin minte ca vomitam si nu puteam ridica capul (scuze de ca-ca), si vomam asa pe o parte, imi tinea mama tavita. din cauza ca oricum m-am miscat am ramas cu niste dureri oribile de cap care se manifestau doar daca stateam in picioare si unde ma duceam ma culcam, ma intindeam pe ceva sa nu ma mai doara. durerile m-au tinut vreo 2 saptamani....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput