Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)
Raspunsuri - Pagina 10
tulibu spune:
neatza fetiliii, eu am mai tras un pui de somn, asta asa ca tot am baut cafea, si acum sunt tare belalie.
claucia dureri d-astea ca la ciclu am avut lunar cred, dar am luat no-spa si m-am linistit, nu mi-a trecut durerea dar psihic am fost ok, ca nu are ce sa se intample, daca am luat pastila.
Asa si azi noapte nu am reusit sa va rpind din urma, dar mai incerc si azi.
sunt haotica nu-i asa?
Ioana 27+ [comora]
bebe
alex25 spune:
Eu sunt la capitolul bagat in cutii si strans totul de la birou....oare de ce simt asa....dezolata?
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac claucia esti adanca , adanca rau si ai inteles perfect ca vreau liniste sa pot sa adorm ... fiecare cu ce il doare iooooi ce emotiii am cine vine sa imi dea 2 palme? pliiiiiiz Aida ... 33+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Vrei sa ne dam palme reciproc, ca si eu am inceput sa am emotii rau de tot si merg maine la control.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
techila spune:
fetele, o sa intru acum pe mailul comun sa pun harta, sper sa mearga ca am viteza luminii la net si sper sa reusesc sa o atasez. ideea este urmatoarea: dupa ce se face dreapta de pe centrua acele drumuri sunt de tara, proaste, asa ca veti merge incetisor....va rog sa nu dati cu pietre. eu le-am batut de multe ori si niciodata nu au fost aducatoare de contractii, dar ca sa fiti puse in tema.
despre catei: dexter va fi inchis la el in casa, pentru ca nu are voie sa ia contact cu oamenii, iar techila este libera; dar ea este foarte obisnuita cu copii si ii iubeste tare. atata doar cand ajungeti de bucurie se va duce fix la copii sa ii iubeasca, va rog sa le spuneti ca e un cutu iubitor si bun....
despre vase si vesele, putem folosi plasice de unica folosinta, soatza mea nu prea vrea ca i s-a scarbit de cand eram in mare santier (acum e mai mic) numai in plastice manacam. si acum zice ca vrea sa fie si el om...mai vedem, oricum nu avem nevoie ca le am in cutiile cu plastice sigilate ramase de cand era haos.
despre mancare: cum vreti voi, aduce fiecare cate ceva...u il trimit pe sotz sambata dimineata la carrefour sa ia cele trebuincioase, ne socotim sa vedem cam ce ar trebui....
ora sa o stabileasca mamicile cu copii, ca ei au program se somn....si altele pe care nu le stiu acum
hai ca mai vedem....e abia marti
claucia, te asteptam cu drag
monica, poate vorbesti cu injinerul daca e disponibil la o masa cu multe gravide
alex, poate puteti si voi, stii ca mi-ar face mare placere, daca vrei, ti-am zis, avem loc si pentru copilul tau cu labe, pupa-l-as chiar in ochi
lista ramane deschisa!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
Iulika29 spune:
Bunå dimineata dragele mele!!
Cristina_ana gata am vazut pozele cu piciul cel frumos.E atata de dragålas..Cum se bucura el..Si ce cadou fain a primit...Pup voinicul
Anadomnica feleicitari pt vestile bune..Si pt achizitionarea pernei facatoare de minuni
Aida ..Te asteptam cu vesti bune..
Andrecluj nu stiu ce så iti spun..Eu am avut si eu dureri usoare in perioada aia..Dar sincer nu le-am bagat in seama pt ca erau usoare si nici nu am luat nimik..Cat despre doctorul tau..super..Nu exista durerea asta..Sezi cuminte ca sarcina e bine...Jos pålåria..Las ca poate se pricepe el la alte chestii muuult mai importante..
Fetelor eu aseara am plecat tarziu 'de nebunå'Au venit niste rude din romania de al sotului care stau la soacra (vreo 2 såpt)..Si el a mers la eroport så ii ea..Nu e chiar aproape si dura vreo 2 ore drumul dus intors, stat la taclale si s-a gandit så ma ia si pe mine så ma lase la soacra in caz de ceva ma ajuta soacra...Sotu e cu morocovelu ca pot så nasc si de aia..
Ei bine ei au venit si ne-am intins pana pe la 12..Au o fetita de 3ani care m-a cucerit ce mai..Am ras cu ea doamne..Cum a intrat pe uså eu stand pe canapea ca elefantu a fugit la mine direct si ma strangea in brate( eu nu i-am intalnit niciodata pe ei)
Zilele astea avem programe cu ei ca tare faini sunt oamenii aia si fetitza nu e deloc de neglijat..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
anadomnica spune:
raluk16- multumesc . Semnatura mea este la zi, abia maine schimb saptamana. eu sunt la sfarstit tare de tot in odiseea asta, ca am DPN pe 28 octombrie.
cristina_ana - multumesc pt. aprecieri.
Fetelor, ce bine de voi ca sunteti asa multe prin bucuresti... si reusiti sa va italniti si sa schimbati si impresii "live". Ma bucur pt. voi
Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Iulika29 spune:
Aa si uitai så zic ca azi ma duc la inlocuitoarea balenei(moasa)..Må duc si eu så ma måsoare cu metru de croitorie(tare bine mai zicea nu mai stiu cine)..Så ma piste in dejet..Så vedem ce zicea ea de intors bebelu Poate asta e mai buna ''la suflet'' si zice ca s-a intors
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
Andrecluj spune:
Iti multumesc si tie, Mangagirl, m-am linistit auzind ca ai avut si tu asa. Sunt periodice, da, o data la o saptamana, 2, si trec pt o perioada cu nospa. Doar ca nu as vrea sa abuzez, dar probabil prin discutiile astea ati trecut deja la capitolele pe care nu am apucat sa le citesc. Doar ca ma ajuta raspunsurile voastre ca eu parca as fi dusa cu capu', ma doare, im simt chilotii uzi (scuze) si fug la baie din 10 in 10 minute sa controlez, ca in filmele cu prosti.Claucia, asa ceva e, nu l-as numi prieten de familie, da' imi cunoaste inutila mai bine decat iubi. 21 + Chiara Ada
anco spune:
deci, mada esti o fire foarte tare, sa dea DD sa te bucuri de minunea de la tine din burtica si sa iti aduca fericirea pe care ai pierdut-o.astept continuarea povestii.
fetele care vorbiti despre "atentii" la spital, macar interesati-va si anuntati-ne si pe noi cam care e scorul pe la voi.
aida, asteptam vesti bune de la control.
mancare n-am facut ieri ca al meu, care trebuia nsa faca piata aseara dupa 6, cand iesea de la servici, m-a anuntat la 7 ca are 10 min sedinta!sedinta care s-a terminat la 8 si 15 min.ce dreak de piata sa mai faca la ora aia?asa ca nici azi n-am papa. sa vedem cum isi face timp azi.
anco 32+???? si
poze
aidaciolac spune:
ma scol din somnul nedormit
ca trebuie sa intru la balacit
sa ma rad , sa ma epilez
inca 'utila' sa defrisez se vede ca am luat-o razna
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine