Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)
Raspunsuri - Pagina 9
diamar78 spune:
Eu de cand sunt singura acasa am program de somn in fiecare dupa masa. Imi faceam eu griji pt pitic ca o sa planga dupa mine dar nu are nicio treaba, ii place la tara ca doar e cu buni si cu mosucu.
Unde gasesc si eu pozele cu mogaldeata Lisa Maria ca la album nu apar?
Madalina, cuvintele sunt de prisos esti tanara, frumoasa sigur o sa apara un el.
30+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
claucia spune:
Cristina esti o draguta si o organizatoare. Bravo. Eu i-am spus sotului despre sambata, casa o admirasem deja pe net (a Techilei daca inca nu stiti despre ce vorbim ) dar nu stiu sigur daca putem veni. Oricum as suna sa ne organizam, desi daca fiecare aduce una alta, nu are ce sa nu iasa bine. Si ne veselim, asta e cel mai important. Insa noi venim si cu Alessia, si sa ne spuna Techiluta cum facem cu "ham" - asa se cheama Techila si Dexter in mintea Alessiei, careia nu ii e neaparat frica, insa nu as lasa-o in preajma unor "ham" pentru ca sunt imprevizibili, si ei si copiii mai ales . Altfel ar fi super.
Andreecluj, cred ca dr tau ti-e apropiat, nu? ca un...prieten de familie? Asa discutii, ce sa zic, mai stati si la o tigarica ceva
Aida nani! Asa spune Alessia foarte regeste si cu nasul in vant si degetelul in aer. Nani! Si nu mai faceti galagie ca treziti fata, nu va spusese ca vrea sa doarma? Bafta la control
Ce sa mai spun ca nu am nimic de spus...si mie imi place parul lung (la mine...si la Cristina ) voua va sta bine cu el scurt asa ca go for it.
Poveste din copilarie: cand eram mica, nu aveam cercei. Mama nu are nici acum gauri in urechi si ii e frica sa isi faca asa ca nici noi nu am avut. Si eram tunsa scurt scurt la frizerie la baietei (si parul cret de tot) pentrnu ca asa ii placea bunicului sa fie fruntea libera si ceafa si tot. Si cum nu aveam nici unde sa pun clamite si fundite semanam tare bine cu un baietel. Si lumea se oprea si imi spunea: vaaai, ce baietel cret! (nu stiu daca macar dragut baietelul, dar cret cu siguranta). Si eu ma suparam. Unde mai pui ca la o serbare nu le iesea numarul de furnicute si greierasi in clasa si eu am fost greiere...
Bineinteles ca la un moment dat, la 11 ani mi-am facut gauri in urechi (mama a organizat nu eu ca nu eram asa precoce), mi-am lasat parul lung la scurt timp dupa, si m-am facut si blonda
Concluzia povestii: nu mai tai parul. Adanca rau nu?
Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
aidaciolac spune:
gegea pilaf , imediat mi-as fi facut daca nu as fi fost dimineata
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Andrecluj spune:
Multumesc, cristina_ana, multumesc, am bagat un nospa in asteptarea raspunsurilor de la voi si astept efectul. Ai avut si tu la fel? Discutia cu medicul despre dureri a continuat apoi, el intrebandu-ma daca imi vine sa ma urc pe pereti de durere, i-am spus ca nu, doar de frica. Si el a zis ca durerile de ciclu te fac sa te urci pe pereti, asa ca sa stau calma. Am scris mai jos alte discutii cu el, le voi nota ca sa le tin minte o viata. El are impresia ca e foarte simpatic, iar eu de 18 ani pacianta lui sunt obisnuita. Stiu ca daca ar fi grav poate fi serios si intervine imediat.Dar m-ar ajuta sa stiu ca ati avut dureri asemenatoare si ati trecut peste ele. 21 + Chiara Ada
luhtien spune:
Wow!
reusii si eu sa va prind din urma in dimineatza asta.
sunt o termita-terminata...am reusit aseara sa nu mai pot sa mai misc un deget...stateam ca o balena esuata in balansoar cu soatza si mancam porumbi fierti si ne imboldeam unul pe altul care sa se ridice ca ne mancau tantarii...
acum soatza repara peretii prin dormitor si eu tot incerc de vreo ora sa imi fac curaj sa ma apuc sa strang prin birou...ca parca a trecut tzunamiul pe aci...
de dimineatza stransei eu patul si ma apucara toate cele...de am stat 20 de minute cu burta in sus-stranga ca nu mai reuseam nici dupa sticla de apa sa ma intind! daca acum sunt asa...pai mai incolo...ce ma fac eu????
am terminat de papat fructele de la ora 11...ca asa mancam noi (eu si BB) pe la 10.30-11.00 papam fructeee...orice...fructe sa fie.
va pup ca tre' sa ma apuc de smotru ca acus termina dormitorul si eu n-am miscat, vorba aia, un pai!
aaa....si parca erau fete care se plangeau de dureri ale osului pubisului...eu imi arog titlul de campion...de la inceputul sarcinii pe mine m-au terminat durerile astea. iar noaptea e cel mai tragic, ca nu am cum sa ma intorc de pe o parte pe alta. trebuie sa ma trag de pijama cu mana ca sa ma pot intoarce, sau daca din foiala mea se scoala sotzul ma impinge el saracu, si se culca la loc. iar eu , multumita ca sunt pe alta parte, incep sa imi indes perne care pe unde mai trebuie ca sa mai apuc si eu sa atipesc.
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+30/31
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc, cristina_ana, multumesc, am bagat un nospa in asteptarea raspunsurilor de la voi si astept efectul. Ai avut si tu la fel? Discutia cu medicul despre dureri a continuat apoi, el intrebandu-ma daca imi vine sa ma urc pe pereti de durere, i-am spus ca nu, doar de frica. Si el a zis ca durerile de ciclu te fac sa te urci pe pereti, asa ca sa stau calma. Am scris mai jos alte discutii cu el, le voi nota ca sa le tin minte o viata. El are impresia ca e foarte simpatic, iar eu de 18 ani pacianta lui sunt obisnuita. Stiu ca daca ar fi grav poate fi serios si intervine imediat. Dar m-ar ajuta sa stiu ca ati avut dureri asemenatoare si ati trecut peste ele. 21 + Chiara Ada |
vezi raspunsul meu pe pagina 8
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
claucia esti adanca , adanca rau si ai inteles perfect ca vreau liniste sa pot sa adorm ... fiecare cu ce il doare
iooooi ce emotiii am cine vine sa imi dea 2 palme? pliiiiiiz
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Doro76 spune:
Neata si de la mine, desi e spre pranz.Iar v-ati miscat super repede pentru mine .
Cum memoria m-a lasat serios in ultimele luni, nu mai stiu cine vorbea despre politicile din spitalele noastre treferitor la prematuri si hranirea lor la san sau cu biberon.
Prostia din spitalul la care am nascut in 2005, a facut ca Eva sa bea doar biberon, e drept cu lapte muls din sanul meu ...oribila operatiune by the way...Desi avea 2400 si respira bine merci,niste asistente acre( cu buzunarele indesate de bani) mi-au spus ca nu poate sa suga, ca e prea mica, eu am sanii prea mari...si sa nu ma mai chinui, sa-i dau formula. M-am chinuit, dar n-am reusit decat sa-mi fac niste rani cumplite la san , dar formula tot nu i-am dat pana la 2 luni, cand i-am dat artificial dar in paralele cu lapte de la san. Urlam de nervi, eram vaca Milka..Si uite asa m-am muls 6 luni...
Ce vreau eu sa spun de fapt? Sa nu plecati din spital pana cand copilul nu suge ca lumea la san...AAAAA...citesc cu uimire cu pe Lisa Maria o tin in incubator sa cresca cum trebuie si apoi ii dau voie acasa. Mie mi-au pus in brate copilul care scazuse la 2100 si m-au trimis pachet acasa...sa ma descurc..
In alta ordine de ideai m-a lasat masca povestea Madalinei. Esti o fata tare curajoasa si puternica ...
Hai ca m-am intins ca placinta...Revin
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
MangaGirl spune:
Mariannade obicei nu fac nimik. ma pun cand pe o parte, cand pe alta si ma rog sa-mi treaca :)
aida asteptam news de la doctor.
anadomnica verdele energizeaza, asa ca o alegere minunata. si bravo pentru bebelina
clau esti o simpatica si sunt de acord cu tine. imi pare asa de rau ca m-am tuns. lui fiu-meu cred ca o sa-i las plete dk e cret . nu te mai supara la munca. nu are rost. iti strici aura de buna dispozitie.
mai intorc la articolele mele :)
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
Neatza
Geani super bancurile
Mada esti foarte curajoasa! Doamne ajuta sa intalnesti iubirea cat mai repede! Oricum, fericirea va incepe cand va veni printul!
Dana
Alex abia astept pozele!!!
Aida m-am distrat de numa de "banii inainte, ca la..." . Te asteptam cu vesti bune de la control!
Ramona pai vrem poze proaspete cu ei langa burtica ta
Iulia daca ieri iti placea, sigur e frumoasa costumatia. Ia pune niste poze
Ooofff, de pe acum astept poze de la barbeque de la techila
anadomnica felicitari pentru vestile bune! Indraznesc sa cred ca n-ai schimbat semnatura
Andre eu il stresam pe doctorul meu de prin luna a treia ca ma mai durea asa, pe mijloc, deasupra osului pubian si mi-a zis ca daca nu sunt dureri ca la ciclu sunt in regula. Inseamna ca sunt de la ligamentele uterului. Poate ne doare pe fiecare diferit la ciclu, pe mine ma dor ovarele, deci mai pe laterale, si tare tare. Durerile pe care le-am simtit in sarcina majoritatea au fost pe mijloc, cum am zis, deasupra osului pubian. Decat sa stai asa cu durere, mai bine ia un no-spa. Eu singurul no-spa luat in sarcina a fost intr-o mica criza de rinichi. (mica adica a tinut vreo 4 ore pana am adormit, apoi nu mai stiu) Dar am ales sa iau no-spa-ul si daca nu tinea de bebe pentru ca m-am gandit ca nu e bine nici pentru el sa rabd atata durere, sa fie atata tensiune acolo in zona... No-spa-ul intr-adevar nu e calmant, dar prin relaxarea musculaturii, deschide de obicei toate canalele si trece durerea fara sa actioneze in creier la centrii durerii.
Clau super istoria cu parul . Nici nu o sa ne dam seama nici noi, ca parinti, ce ii afecteaza pe copiii nostri
Aida daca spui ca ai emotii ma apuca si pe mine . Dar asa, emotii de nerabdare ca abia astept sa ne mai spui una alta, ce facea bebe pe acolo, cum dansa, isi sugea degetul,...
28+