Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza
astazi despre ce mai discutati? ma duc fuga, fuga sa citesc din urma.

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, nu te mai necaji!!!! Lasa, du-te si saptamana asta, nu are rost sa te certi cu ei!!! Mai ai putin si o sa stai toata ziua numai cu fetitele tale!!! Ce poate fi mai frumos???!!!
Andre, am ramas blocata!!! Cum sa-ti spuna, mai, medicul, ca nu stie cum sunt durerile de ciclu??!!! Acuma, sincera sa fiu, mereu m-am intrebat ce o fi in mintea unui barbat ginecolog cand tot aude de durerile astea! Dar macar sa se prefaca si el ca stie!!!
Acuma lasand gluma la o parte, durerile astea inseamna de fapt ca ai contractii. Ia no-spa-ul neaparat, nu e bine sa stai cu ele, si daca tot nu cedeaza, vorbeste cu medicul sa-ti dea ceva mai puternic, eventual gynipral!
Si asteptam sa ne pui si tu poze cu tine!!!
Anadomnica, felicitari pentrun fetita perfecta!!!
Alex, sa stii tu ca s-o fi intors bebele, ca prea mi-a amestecat tot continutul burtii!!! Acum vad ca s-a mai linistit!!!
Astazi vad ca e ziua prajiturii lui Andre!!! Eu ma gandesc sa o fac cu mere rase si nuci pe deasupra!! Visine nu curat de samburi nici sa ma bateti!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

io dorm

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Somn-usor, Aiducule!!!

POZE

Mergi la inceput

Io ma duc prin Cora sa mai pierd vremea pe acolo si pe urma ma duc sa iau baiatul de la cresa! Asa imi place cum se bucura el cand ma vede!!!! Striga: maaaammmiiiii!!!! SI alearga la mine in brate si ma pupa tare de tot, si nu se mai dezlipeste de mine!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lutoniana, la final o sa scriu o carte cu discutiile astea, pe cuvantul meu. "Nospa cum sa iau?" - "La nevoie", "Pot fuma?" - la care ma serveste cu o tigara, fumam si facem politica, "Auziti, daca ma apuca ceva si nu sunteti ce fac?" - "Ma lasi?", el: "aici se arata de cezariana" - "de ce?" - "pentru ca esti batrana si kkcioasa", va mai scriu? 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

io dorm

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ALOOOOOOO....pai e frumos?????

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioi Andrecluj no coment
cristina_ana si plimbare placuta si fructuoasa
alex25 ahaaaaa , e foarte frumoooos , acusica adorm

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Aida, mai am pe lista, doar ca nu-m amintesc dupa ce salivez, ca am neuronu' gravid. Bafta la control azi. Off off, Timisoara sufletului meu, ce te-as insoti sa mai vad o data orasu' ala!
Tot am zis ca nu pun intrebari, sa nu va exasperez, da' acusi musai. Va amintiti pe la saptamana 20, 21, 22, de niste dureri care seamana cu cele de la ciclu, mai usoare? Medicul meu, care e bun profesionist, imi spune ca el nu stie ce-s alea dureri de ciclu si sa iau nospa, ca sarcina e in ordine. In logica mea de blonda, m-am dus si la o femeie medic, ca doar ea stie cum sunt durerile alea si ea mi-a zis ca nu ar mai trebui sa fie durerile astea, ca ele se intampla mult mai devreme, dar ca sarcina e in cea mai mare ordine. Acu, eu stau cu nospa in mana, iau, nu iau, dupa care am zis ca va intreb pe voi daca ati avut asa ceva si cum ati procedat. Ca intinsa in pat linistita stau oricum si bebeina are ora de balet. Multumesc de pe acum, stiu sigur ca voi primi raspunsuri

21 + Chiara Ada

andre zau dk nu cred ca uneori doctorii astia sunt inutili. periodic am avut aceste dureri in sarcina si inca le mai am. imi amintesc foarte bine durerile de la 6sp, de la 9, de la 12, etc. o data la cateva sp aveam dureri ca la ciclu...si asta nu erau decat ligamentele mele care se intindeau. eu pana sa fac pozan cu bagajele am mers la sala, am facut gimnastica cu greutati si nu m-am menajat la curatenie. de altfel si acum spal cada, faiatnta, ma aplec, car aspirator. poate oi fi nebuna. nu zik ca e bine si ca nu ma doare dupa...dar...asa sunt eu. durerile de care spui tu...dk se intampla cand si cand si nu zilnic, eu cred ca sunt normale. fetelor...ce parere aveti. mie mi-a dat nospa abia acum in ultima parte a sarcinii si mai iau cate unul cand merg la munca si simt eu ca m-am grabit pe drum. atunci mi se mai intareste burta. dar nospa-ul este un relaxant muscular pe care-l poti lua si in afara sarcinii. nu alina durerea.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata !

selen, sincer, tot la vecinicul techilei mi-a zburat gandul, dar m-am abtinut sa comentez. Sa iti fie de bine timpul petrecut cu prietena !

Trebuie sa fac un orez cu piept de pui, sa vedem ce-o iesi, ca asa nu am nici un chef...

Va pupi !

Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput