Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Andrecluj ce tare esti cu lista de dupa alaptat
ramsan oricum asteptam poze ... mai repejor , vezi sa nu uiti de link
iuliapapusa nu e decat o rochie nu te mai enerva
selenico merci de link , cred ca urmez modelul tau ca nu's ce am de casc
mary_07 pupam Alex maraitu sa lase pe mami la gimnastica de degete

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nu stiu ce are azi bebe al meu, dar m-a terminat!!! Se impinge in absolut toate partile burtii, inclusiv in inutila, ca sa zic asa!!! Sper sa nu imi faca vreo surpriza nedorita! N-amj mai simtit asa niciodata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Nu stiu ce are azi bebe al meu, dar m-a terminat!!! Se impinge in absolut toate partile burtii, inclusiv in inutila, ca sa zic asa!!! Sper sa nu imi faca vreo surpriza nedorita! N-amj mai simtit asa niciodata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

O incerca sa se intoarca?

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata, fetele
Ieri am fost si eu la eco de mi-am "vizitat" fetita Sunt tare mandra de ea- a crescut are peste 1kg si e in grafic. Nu a vrut sa ne arate fetisoara ca statea cu nasucul in placenta (rusinoasa ca taticul ei - are cu cine semana), in schimb putza a aratat-o de fiecare data fara probleme... deci nu's ce sa mai zic...
Tot ieri mi-am ridicat si eu de la posta perna de gravida - ce fericireeee... am fost foarte incantata de ea, si deja e una dintre prietenele mele cele mai bune . Ca sa sarbatoresc am fost si am luat si eu paturici moi si dragute pt. bebelina mea: insa am ocolit cu mare diplomatie rozul strident si cred ca voi avea un bebe ecologic, ca aproape toate hainutele si paturicile luate sunt verde deschis
De citit eu nu mai apuc sa va citesc decat sporadic si ma bucur si eu de franturi din discutiile voastre, caci va spun sincer ca eu una nu fac fata. Ma apuca tot felul de chestii haioase acum, ca am intrat si eu in ultimul trimestru ... si ma bucur ca sunt in urma voastra, cam pe la final asa si macar stiu ce ma asteapta. Deci ieri mi-am luat pauza de la birou si ce credeti ca am facut??? Am fost acasa si am frecat plita, vasele si chiuveta, de a ramas soata socata cand a vazut - eu nu am mai facut operatiuni din aste de dinainte de . Cred ca incepe si la mine perioada de "nesting"
Hai ca va pup si va mai citesc pe furis

Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aida asteptam vesti minunate de la control

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, doamnelor!

Vai, ce bine am dormit azi noapte, cred ca nu mi-am schimbat poztitia deloc ca acum sunt toata amortita.

Aida, bafta azi la control!

Iulia, pune niste poze cu rochia si spunem noi ce si cum!

Azi o sa fiu curajoasa, o sa fac praji data de Andre!

Ma duc sa beau o gura de cafelutza sa ma dezmeticesc mai bine!

Revin!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Madalina nu ma pricep la vorbe, si oricum ar fi de prisos...un special pt o fata speciala

vad ca e slaba miscarea pe aici momentan, pot sa ma duc linistita la somnic

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Aida, mai am pe lista, doar ca nu-m amintesc dupa ce salivez, ca am neuronu' gravid. Bafta la control azi. Off off, Timisoara sufletului meu, ce te-as insoti sa mai vad o data orasu' ala!Tot am zis ca nu pun intrebari, sa nu va exasperez, da' acusi musai. Va amintiti pe la saptamana 20, 21, 22, de niste dureri care seamana cu cele de la ciclu, mai usoare? Medicul meu, care e bun profesionist, imi spune ca el nu stie ce-s alea dureri de ciclu si sa iau nospa, ca sarcina e in ordine. In logica mea de blonda, m-am dus si la o femeie medic, ca doar ea stie cum sunt durerile alea si ea mi-a zis ca nu ar mai trebui sa fie durerile astea, ca ele se intampla mult mai devreme, dar ca sarcina e in cea mai mare ordine. Acu, eu stau cu nospa in mana, iau, nu iau, dupa care am zis ca va intreb pe voi daca ati avut asa ceva si cum ati procedat. Ca intinsa in pat linistita stau oricum si bebeina are ora de balet. Multumesc de pe acum, stiu sigur ca voi primi raspunsuri 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

M-am prins acum de ce scriu eu tarziu ziua si nu beau cafea de dimineata cu voi: pentru ca dimineata citesc ce ati scris si pana termin (nu ca as citi incet dar...)se face 12. Si mai spun ca nu e frumos la servici, o placere, ce sa spun, citesc pe forum, ma mai batzai pe scaun, mai discut cu colegii despre filme indiene de ex in aceasta dimineata si uite asa. Eh, nu e chiar asa, sa nu credeti...

Oricum acum am fost prompta si am citit tot, inclusiv povestea (partiala) a Madalinei care a trecut prin multe si a acceptat extraordinar un lucru in fata caruia majoritatea ar fi strigat si s-ar fi luat de gat cu zeii si nu ar fi trait asa frumos cum o face ea.
O sa gasesti iubirea Madalina, si va fi cea adevarata si nu o continua minciuna...

Gata, imi vine sa imi iau concediu de azi! Sefa mare, de program, a primit niste emailuri cu intrebari acum de pe la centru si pentru ca ea nu stie si nici nu vrea sa se intereseze, cica poate imi trimite mie mesajele...sa imi dau cu parerea! Asta ma supara atat de mult! Pentru ca am experienta multa si de obicei imi dau cu parerea destul de destept zic eu , ei cica hai sa discutam, sa vedem cum facem, etc si sa ii luminez eu . Si ei sunt platiti la nivel mare si noi nu, pai atunci voi ganditi si mie imi spuneti ce sa fac, vaaaai ce bun executant as fi. De ce sa gandesc pentru ei? Of. Chiar ca as pleca cu cateva zile inainte, ia sa ma interesez daca mai am concediu, sigur am, doar mi-e jena de ei ca le-am spus ca stau si saptamana asta...
Gata, m-am descarcat, nu ma bagati in seama...adica da, dar nu va suparati

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Medicul meu, care e bun profesionist, imi spune ca el nu stie ce-s alea dureri de ciclu si sa iau nospa, ca sarcina e in ordine.

Asta e un raspuns pe gustul meu ...super

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput