Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)
Raspunsuri - Pagina 18
kawaichan spune:
Supercool bancul AndreSa-ti traiasca doctorul ca tare pontos mai e.
Io am pus de-o varza calita si ma retrag pt cina si apoi. Sa aveti o dupa-amiaza/seara placuta !
Mihaela 34+ cu baby Joshua
Iulika29 spune:
Andre tare bancu..
Monikus distractie plåcuta in Bulgårica..
Eu am plecat la moaså si apoi prin vizite...Ne auzim disearå..Daca nu ma oboseste de tot mogaldeatza aia micå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
adimercedes spune:
miha74, recunosc ca am si eu momente in care simt ca imi iau campii, mai ales cand Lisa protesteaza vehement si are ideile ei proprii (adica, mai tot timpul ). Si eu trebuie sa fiu extra diplomata, sa o "conving" de ce urmeaza sa facem, ca sa am cooperarea, ca nu am putere sa ma lupt cu ea sau sa o iau pe sus.
Dar o sa fie bine, o sa vezi. E o perioada prin care trec. Trece si asta . Si vine urmatoarea... Si tot asa ;)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Kawaichan, scuze ignoranta, dar ce e metoda "kangoroo", ca e prima data ca aud asa ceva "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Inseamna skin-to-skin contact:)
Il pui pe bebe prematur cateva ore pe zi pe pieptul tau sau al lui tati si se zice ca s-ar dezvolta mult mai repede decat in mod normal.Interesant e ca nu ai voie sa-l mangai,doar sa-ti tii mana pe spaticul lui,ca altfel nu-i face bine cica. Am rasfoit putin pliantele de la spitalul meu si zice ca daca ti-l da cam cate 15min o data(insa chiar daca bebe nu e prematur esti incurajata sa-l pui pe piept,spun ei ca ajuta la bonding,ff imp in primele zile de viata).In functie de varsta gestationala cred ca te lasa sa si alaptezi,dar nu se specifica asta pe nicaieri,tr sa intreb luni cand merg la control.Mersi ca mi-ai adus aminte
Uite niste linkuri,poate vrei sa citesti mai mult despre metoda
http://en.wikipedia.org/wiki/Kangaroo_care
http://www.kangaroomothercare.com/
Mihaela 34+ cu baby Joshua
techila spune:
iulika, niste pentru tine si niste pentru moasa
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
selen80 spune:
Cristina, care rochie??! IUliapapusa era cu rochia
Monikus, bine ai revenit, siin acelasi timp...drum bun! dar sa stii ca pe lista invidioaselor nu te punem, ca nu-i corect tu la mare, la soare, rasfat, sunt sigura ca nici n-o sa te gandesti la gratarul pierdut pe cand noi o sa stam aici pe forum, parasite si triste
distractie placuta!
Techila, lasa mama moasa IUlikai, ca asta-i alta, nu-i balena..poate asta nu merita ciocane-n cap saraca
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Iuliko bafta multa si de la mine si vezi poate-ti zice ca s-a intors ca sa se justifice si la tine masajul ala intens de-l prestezi
Oricum daca nu s-a intors Bruce Willis....cred ca tot poti continua....ca sa nu-ti iesi din mana
Asteptam vesti bune de la tine si de la Aida cea emotionata.
Cea mai fericita 33 + cu
adimercedes spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kawaichan
Inseamna skin-to-skin contact:) Il pui pe bebe prematur cateva ore pe zi pe pieptul tau sau al lui tati si se zice ca s-ar dezvolta mult mai repede decat in mod normal.Interesant e ca nu ai voie sa-l mangai,doar sa-ti tii mana pe spaticul lui,ca altfel nu-i face bine cica. Am rasfoit putin pliantele de la spitalul meu si zice ca daca ti-l da cam cate 15min o data(insa chiar daca bebe nu e prematur esti incurajata sa-l pui pe piept,spun ei ca ajuta la bonding,ff imp in primele zile de viata).In functie de varsta gestationala cred ca te lasa sa si alaptezi,dar nu se specifica asta pe nicaieri,tr sa intreb luni cand merg la control.Mersi ca mi-ai adus aminte Uite niste linkuri,poate vrei sa citesti mai mult despre metoda http://en.wikipedia.org/wiki/Kangaroo_care http://www.kangaroomothercare.com/ Mihaela 34+ cu baby Joshua |
Kawaichan, stiam de skin-to-skin, nu stiam ca se numeste "kangoroo" .
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Doro76 spune:
So, ma dau si eu cu parearea de peridurala, caci am facut la fii-mea. Am fost aproape de rai cand mi-au montat-o, fata de ce dureri aveam ..De miscat m-am miscat de-a bineleea caci m-au mutat de pe patul in care stateam pe masa de nastere. Am nascut, m-au dat jos si la o ora bezmeticeam pe hpolurile spitalului sa vad bb ca lumea. N-am avut nicio ameteala, durere de cap sau alte alea...
E drept ca, dupa o operatie anterioara nasterii mi-a fost rau de la anestezie, dar de la peridurala n-am avut nimik..
Trusa de peridurala se gaseste la farmacii. Eu mi-am luat deja. Si sa stiti ca la farmaciile de stat, alea batranesti si fara reclame frumoase, e mai ieftina.
Astept vesti bune de la fetele care vin de la eco.
Miha- stiu ca e greu cu primul copil in perioada asta. Eu tocmai de aiai am trimis-o pe fii-mea cu mama, dar acu mor de dorul ei ca nu e in Bucuresti
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
lutoniana spune:
Din categoria: Luci personaj secundar in filmele cu prosti permiteti sa relatez ca am fost la o vizioanare cu Dl. Kevin, cu Dl Jaguar din dotare, piele, lemn pe bord...clasa lux (am inteles de la cineva ca toti agentii au asa masini de-ti cad plombele ca sa arate "a succes" in fata clientilor)...ma rog.
In drum spre apartament a intrat unul in noi cu masina, sunt bine si eu si Bebitza dar am tras o sperietura pe cinste de am crezut ca ma scap pe mine de pisu pe scaunele lui din piele. Aveam centura pusa si nu m-a strans tare pe burtica.
Eram la o intersectie si stateam pe loc sa cedam trecerea si a intrat unul in plin in noi,din spate.....nu-mi explic cum naiba, oare nu a vazut ca are masina in fata ?
Pagube nu au fost si in plus a spus Kevin ca nu merita sa se complice cu asigurarea pt atat. Cred ca sunt cu vaca cu totii, se dadusera jos din masina si radeau amandoi.....iar eu radeam nervos si de la sperietura dar si incercand sa-mi imaginez faza in Romania, cu pumni in gura si injuraturi despre mame si Domnul Dumnezeu
Asa ca se mai intampla si la altii fara sa fie gravizi
Cea mai fericita 33 + cu