Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele uitati poza rochie nu este reusita ca e cu web dar ca impresie.Va rog sa veniti cu parere sincera ca mai am timp sa cumpar daca nu vi se pare draguta
rochie

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina, Manga, Mariana si alte fomiste vroiam sa va spun ca e si de la creier totul ca eu cand nu am nimic acasa as manca absolut orice, pilaf, ciocolata, compot...ORICE si dupa ce merg si-mi iau numai bunatati si am ce imi trebuie, nu mai mananc nimic si cele neambalate le arunc ca se strica.

As manca in schimb un pepenas dar promit solemn ca imi cumpar unul singur si galben si mic...ca sa ajung cu el acasa...si daca e prea greu si ala si nu-l pot cara am sa-l rostogolesc ca pe o minge pe asfalt ....cu piciorul, si tot il aduc eu pana acasa.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Lucia- imi pare rau pt accidentul stupid . Din povestire reiese ca, in ciuda faptului ca au si ei prostii lor, sunt mai calmi decat ai nostri. Iti dai seama ce bate de baseball scoteau in Romanica, in scopul declarat de a-si sparge capul??

Acum serios: stai si tu mai calma azi, ca emotiile astea nu fac tocmai bine

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Iulia, mie imi place modelul e finutz. Ca si lungime, pana unde e? Cred ca te-ar avantaja ceva scurt, cam sub genunchi.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lutoniana, subcriu. te si vad, tare de tot! 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Acum serios: stai si tu mai calma azi, ca emotiile astea nu fac tocmai bine

Multumesc dar daca nu e soiu' linistit si relaxat nu prea ai ce-i face....

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Iulikaeste ana la genunchi putin deasupra

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Iuliapapusa nu mai plange ca nu e chiar nasoala ...vorba Aidei e doar o rochie...
Tu esti fata tanara (nu mamaie ca mine) si subtire ca o trestie si m-as fi asteptat sa cumperi ceva mult mai sexy.....dar e doar parerea mea si tine foarte mult de gusturi.
Daca iti faci parul frumos, te fardezi si pui o sandaluta super sexoasa, ai dres tinuta imediat, iti garnatez asta si nu trebuie sa cumperi altceva.
Hai nu mai plange ca nu are niciun rost.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LUTONIANA imi si imaginez faza si ai mare dreptate in romania altfel stateau lucrurile , oricum nasoala sperietura

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Iuliapapusa - si eu sunt de parere sa nu mai fi suparata cu rochia. Si eu, vb Luciei, in ciuda batranetii, as fi optat pentru ceva mai sexy. Dar poate n-are toata lumea fluturii mei in cap la 33 de ani si 2 mariaje..

Pup dulce sa treaca supararea

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput