Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
kukuveaua matrakuka sau ce a mai ramas din ea... prezent...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 NausicaCum sta Ania in scaunul de bicicleta? Cine o ia la purtator, tu sau sotul? |
Scaunul l-am montat pe bicicleta sotului, dar inca nu l-am folosit, pentru ca n-am ajuns la Decathlon sa luam casca - si eu n-am vrut sa mergem fara. De fapt, cred ca asta o sa fie cea mai mare problema, casca.
Oricum, fiti sigure ca o sa dau raportul dupa ce facem prima tura in 3.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babytza spune:
Valy bine ai venit Ai un baietel superb !!!!!!!!!! Cu niste ochisori minunati
Babytza si puiiValentina David
Poze
dyanira spune:
Ada exact asa vroiam sa intru si eu mi-ai luat-o inainte!!!
Azi m-a stors Andrei de puteri, vrea in picioare apoi nu mai vrea apoi vrea iar, apoi maraie apoi musca etc....
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
mama ce-mi place magazinul Decatlon.
Abia astept sa ajung sa probez neste role la carutul meu
Gaia, mumã pentru voi:
AlexaM spune:
Nausica
Babytza, multa bafta in afacere...sa spui pe unde e sa trimit pe toata lumea sa faca vanzare...
Ratonelu', asteptam patzanii din Bulgaria cand ai timp. Mersi de sfat.
C.Valy, bine ai venit.
Nikolici, andyp, Nocom, Nerantula, Julax, Ada, Ramo, Anamona, Dyanira
Inca o intrebare: oare e musai sa avem pasapoarte ca sa mergem in Grecia? (scuze pt atata off topic...promit ca e ultimul post pe tema asta)
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
gaia.nevia spune:
Alexa, eu stiu ca da, si mai ales e musai sa fie copilul pe pasaport, sau sa aiba pasaport, altfel nu se poate umbla cu copilul.
Am o colega de serviciu care a incercat sa calatoreasca cu buletinul prin UE, a fost ok doar ca n-au mai lasat-o sa iasa din nu stiu ce tara de tranzit (pe aeroport) pana nu l-a aratat... asa ca mai bine safe than sorry...
Diana, ce sa-ti zic, multa putere iti doresc. La noi lucrurile se complica, pentru ca Teo incepe sa faca ca Radu, numai ca el mai si vorbeste on top si isi spune sus si tare de 10milioane de ori ce vrea.
De ex, nu am apucat sa mananc azi decat un sanwich. Dupa ce m-am chinuit 2ore sa-l culc pe Radu, care e un fel de hopa-mitica, tu il culci el se ridica, m-am dus la bucatarie sa mananc din salata pe care am apucat s-o fac cat i-a scos tati nitel pe puradei prin jurul blocului, dar nu si s-o mananc.
Teo a venit si s-a interpus vehement intre burta mea goala si bolul de salata si a inceput sa zica pe 7tonuri "vrei la mami in brate".
Chestie pe care denaturata de mami nu avea chef deloc s-o faca, asa ca a degajat copilul insistent dintre bol si burta si a inceput sa execute la salata cu nesimtire.
Phuuuaaaa, ce greseala.... platita scump... plansete... apoi "vrei sa spuna mami 'gata nu mai plange'". "vrei sa se stearga" (de lacrimi)
eu din ce in ce mai nervoasa si copilul ma imbratiseaza strans de un picior si imi spune "mami te iubeste, mami te iubeste, mami te iubeste"...
Daca o sa-mi spuneti ca puteam sa mananc si cu copilul in sling, mei-tai, wrap, brate... o fi, da io demisionez.
Gaia, mumã pentru voi:
Nerantula spune:
Nu se mai trece acum copilul pe pasaportul parintilor, i se face personal.
Alexa
Babytza, de cand se chinue soricelul cu dintzocul? Sa stiu si eu la ce sa ma astept .... sa iasa repede!
Ada, sa stii ca si eu sunt printre cele care ma amuza posturile tale (forma lor literara, nu continutul ), chiar daca la tine e dramatica uneori situatia, sper sa nu te superi! Eu iti dau un buchet maaaare de , ca nu stiu cum rezisti, eu numai cu unul si cu mama alaturi si uneori simt ca ma prabusesc. Dar lucram la organizare!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
mamidestefan spune:
eu fug la nani ..ca imi cade capul pe tastatura de somn
ada ..si multi pupicei ...salata trebuie mincata cind copii dorm..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
dyanira spune:
Ada nu ma speria si mai rau ca eu tot mai trag speranta ca pe la 1 an jumate o sa ma mai pot intelege cat de cat cu elOricum jos palaria in fata ta eu daca as mai avea inca unul as fi la balamuc!!!!Eu incerc sa ii explic cu calm si rabdare ca poate poate o intelege dar nema nu merge.Azi ii spuneam sotului ca nu am avut asa probleme cu zecile de clase pe care le-am avut dar deh copilul tau e unic si al meu are o personalitate mama, mama
Azi sunt intrata rau in butoi ma gandeam sa anulez si vacanta la mare chiar daca am platit ceva avans mi-e groaza cel mai tare de drumul lung pe care il avem de facut.Apropo parca Anca zicea ca merge la mare si are tot asa o distanta mare de parcurs.Cum v-ati gandit sa faceti cu drumul???
Nerantula dintii dureaza cat dureaza dar sa vezi maselele.Lui Andrei ii ies cele 2 masele de vreo 1 luna si ceva si inca nu au iesit de tot
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR