Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Bai, dar o data sunt si eu in verva cu forumul...adika am revenit dupa multa vreme la cucuvareala si voi ce faceti??

La tine m-am gandit prima oara, ca stai cu nemiluita la Breaza si nu stii ce e prin capitala, ia vezi cum ne faci si noua loc pe acolo!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Lavida,Ioana are 9600gr.Am observat si eu ca sunt nascute in aceeasi zi
Babytza,multumim de aprecieri.Bafta cu afacerile!
Andy,multumim,sper sa fie in regula piticul,eu asa simtIncerc sa citesc,de obicei seara,cand o alaptez pe Ioana,apoi cat mai sta in patut pana adoarme.uneori tin pasul,cu cititul cel putin,cand vine vorba de raspuns mai incurc mamicile,adica ma intreb cada x sau y a spus nu stiu ce,in fine,intelegi ce vreau sa zic
Ratonelu,suntem pe aceesi barca ,cu copilasi stirbi
Luminita,felicitari pentru dintii hunilorSi-o fi facut deja efect calciul?De cand ai spus ca medicul ti-a dat calciu timp de 2 luni,ma intreb daca si Ioana are lipsa de calciu.Le-ai facut analize?
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Noapte buna bobocei si mamici de bobocei!!!!

va citesc din umbra...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna duamnelor

Ne-am adunat si noi de prin parcuri ....am avut azi un bebe cam marait. Sper sa iasa dintele asta mai repede ca l-a terminat MI se rupe sufletul cum urla de durere ....
Maine dimineata mergem la dr pt bilant . Sunt curioasa cat a luat luna asta.
Azi in parc nu a vrut decat atarnat in ham, nici cu jucariile nu a vrut deloc. E disperat sa mearga

Joy ce merge Sofia Ce viteza are !!! Sa il vezi si pe soricel in ham cum vrea sa fuga Sa stii ca noi mergem mereu in parc de-a busilea ...nu am cum sa nu il las. Ii place si pana la urma, doar se murdareste putin...asta e , spalam la greu. Si noi avem genunchii mov-maro

Nerantula bine ati venit Daca nu e graba,tipa care imi va da detalii cu petrecerea e in Austria. Cum se intoarce, vorbesc si te anunt. Iti voi da nr si adresa sa vezi si tu cum e acolo.

Lumi pupicei muuuuulti

Ankussa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza, sa ne tii la curent cand dai drumul la livrari, te recomand si eu la mine la firma

oricum mult succes!

m-ati innebunit cu antemergatorul....asta e bun dupa ce incepe sa mearga?
Thea a inceput sa fac si primii pasi timizi tinandu-se de mobile :). In rest merge cu viteza de-a busilea.

Simodina multumim de pontul cu sosetele, e super ideea....cred ca o sa ii fac si eu, iar in dreptul genunchiului o sa atasez niste buretei

Nausica, si eu ma abonez la cursul de prim ajutor, venim cu toata familia.
Da chiar, ce ar fi daca facem cursul asta cu o ocazie aniversara: un an de la inceputurile odiseei? inchiriem un spatiu la o terasa ceva si venim cu catel, cu purcel ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Buna seara mamici si bebelusi...ne primiti si pe noi in grupul vostru?suntem si noi un mic boboc de oct 2008,as vrea sa mai schimb idei cu voi despre evolutia copiilor nostri(alimentatie,greutate).Va multumesc.

printul meu:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de munte...am fost intrebata de mai multe dintre voi!Azi m-am tuns si coafeza pe care nu o stiam si care a venit la noi acasa, are un salon intr-o pensiune in Breaza...si hop cu intrebarea cat costa, ce conditii etc.
Mi a zis asa, vila Flora parca, nu bag mana in foc cu bucatarie pt oaspeti sa-si poata gati singuri si nu stiu ce terenuri de joaca pentru copii...a si costa 80 ron camera.Asta asa informativ.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Stiti pe cineva la Apa Nova ?

anamona David a facut cativa pasi azi cu antemergatorul. I-a placut tare mult. Nu am filmat deloc, am stat atenta la el, sa il prind daca era sa cada

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, multumesc!
Nu e graba, astept, oricum va fi in septembrie 'party'-ul ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

bine ai venit c valy Normal ca te primim!!! Wow ce ochi albastri are Luca!!!! Nu pare sa aiba probleme nici cu greutatea si nici cu papa!! Deci, ce te ingrijoreaza? Am vazut si ca are 5 dinti... , deci totul pare OK!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput