Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 5
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ankussa Hello Hello, Nikoliciule printre un dereticat si un spalat de vase crezi ca poti sa-mi spui si mie de unde ai cumparat broscaletele vorbitor, si daca ai si o poza ti-as fii vesnic recunoscatoare |
Sigurrrr uite un link sa-ti faci ideee cum este, cred ca gasesti si prin GB firma TOMY.www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/jucarii-muzicale/broasca-testoasa-care-inoata-si-canta/
Noi, de cand avem broasca, pe acre o vazusem si noi la alt bb, suntem fani broasca toti...cantam in COR MA MA MA pe ritm de vals
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
ramo ce zici are Luci timp sa-mi fc si mie rapid o curatzenie mica???Vezi cum esti Ramo????Faci misto de mine la suferintza...lasa ca vin eu cu un sobolan in geanta si ti-l var la tine in casa
Ankussa spune:
Nikolici am gasit-o si la noi, acum stau in cumpana ca am vazut si hipopotamul si inca o broasca...si..si..mama ei de broasca..te anunt daca am luat-o....
Sar`mana pt pont
LE Adjudecat broasca
nikolici spune:
ankussa eu nu stiu cum face hipo, dar broasca e dementziala!!!Mai ales daca vrei sa auzi si un mama nespus!!!
nikolici spune:
Bai, dar o data sunt si eu in verva cu forumul...adika am revenit dupa multa vreme la cucuvareala si voi ce faceti??
Nerantula spune:
Salutare, fetili!
Am revenit si noi in canicula dupa 2 zile inspre munte, mai precis Valea Doftanei, unde am fost la o nunta. Nu pot sa spun decat ca invidiez teribil pe toata lumea care poate sta cel putin in atmosfera in care am stat noi, adica aer curat, verde cat cuprinde, liniste si, mai ales, racoare! Am savurat fiecare clipa, mi s-a parut raiul pe pamant, mai ales dupa teribila zi de vineri cu 39 de grade!
Si Gruia s-a simtit excelent, a dormit mai bine decat in bucuresti, a mancat insa mai prost, sper sa fie din cauza dintilor care se chinuie sa sparga sus de vreo 2-3 saptamani (atat de mult dureaza??) sau, pur si simplu, e in starea lui naturala, dar imi place mie sa tot caut diverse pretexte pentru lipsa lui de apetit. Ce mai mananca, uneori, sunt bucatele de carnita de pui la gratar cu bucatele de rosii, bucatele de piersica (si alte fructe), adica tot ce nu se papa cu lingurita. Nici iaurtul nu mai e in top, abia reusesta sa mai manance unul mic, de 150gr, toata ziua, in mai multe etape. In rest e vesel si fericit daca e langa mama lui, ca daca nu, e jale! Deci cum ma vede, ma alearga prin casa, se catara pe mine, ma adulmeca, iar de 2 zile a inceput sa lalaie 'ma-ma-ma-ma'!, e o muzica sublima cand il aud
Claudina
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui luminita2008 [ lidia, da, a ramas sa mergem la neptun de pe 26 august. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
Eu stiam ca mergeti in OLIMP..dar banuiesc ca v-ati razgindit
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui nikolici Bai, dar o data sunt si eu in verva cu forumul...adika am revenit dupa multa vreme la cucuvareala si voi ce faceti?? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
iote ca a mai aparut inca o cucuvea...nu esti singura!
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Nerantula spune:
asa ... cine merge in mamaia de pe 3 august?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
Joy21 spune:
Buna seara!
Apropo de "protectii de genunchi", Sofia are gnunchii mov si unul chiar e zgariat... astept cu nerabdare sa descopere placerea mersului in picioare. Mai grav e in parc, unde vrea sa mearga doar in 4 labute, altfel incepe scandalul.
Babytza. felicitari pt mersul cu hamul. Sper sa va vad si eu prin parc desi nu prea coincidem la ore. In general Sofia da trezirea la 6-7 si la 8 deja o dau in leagan (cu ochii carpiti de somn, desigur) Cat despre antemergator, sa-l foloseasca David sanatos! Si noi avem, ia uite aici
Sofia cu antemergatorul
Si inca 2 filmulete:
Cana cu pai, dragoste mare
Sa cante muzica!
Felicia, eu am crezut ca e o coincidenta cand am vazut ca se tragea Sofia de pampers dupa ce facuse kk. Aoleo, deci tb sa fiu pe faza pt. Vlad sa-i treaca buba si o pt d-na Vio.
Nausica, felicitari pt initiva legata de curs. Ma inscriu si eu Cum sta Ania in scaunul de bicicleta? Cine o ia la purtator, tu sau sotul?
Nadina, bine ai revenit! De ce a avut Mara febra?
Anca, ce mare s-a facut Carla si ce bine seamana cu mamica ei! Sa-ti traiasca!
Laura, felicitari pt Alexia. E o curajoasa
Aly_c, cand mai postezi un filmulet cu Sebi, ma tot intreaba Sofia
Laureta, e mortala Bianca. Iar cand iti vad fetilele impreuna ma topesc de-a dreptul
Nocom, tare apetisante retelele. Cat de curand incerc si eu sufleul de dovlecel,
Eva, bine ai venit din vacanta! Felicitari pentru Noah, e un copil deosebit. In Paris poate mai ajungem anul acesta, dar inspre sfarsit. M-a terminat drumul cu avionul singura cu Sofia. Cel putin la intoarcere nu a dormit deloc si a vrut numai "distractie" Despre incuscrit, sa dea Dumnezeu! (we're working on it)
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA[/b] fAc Ma[/b]Re
David Lloyd George