Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dyanira sa nu anulezi vacantza....o sa vezi ce mult il va schimba aerul de mare.Si copilul meu este cu o personalitate asemanatoare...insa marea i a dat de hac...un colac de bb si caldura de pe plaja il vor obosi intr atat incat nu vei regreta ca ai fost la mare.
Drumul daca e lung...recomand, sa plecati cat se poate de dimi, chiar noaptea incat sa doarma o buna bucata de drum....parasolar si multe jucarii pe care sa i le oferi one by one ca se plictisec rpd.Aaaa si la noi a functionat si muzica mai tare cand a inceput sa caraie.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

dyanira, si eu vroiam sa iti sugerez tot asa sa plecati in mijlocul noptii ca sa doarma pe parcurs...

nu as vrea sa te dezamagesc dar din experienta mea si a copiilor ce erau in jurul nostru, marea agita in primele zile.....asa ca multa rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula am avut dintisori care au spart imediat in 2-3 zile, dar cu asta de jos ne chinuim deja de vreo 2 saptamani....am observat ca astia de jos sunt foarte durerosi. La aia de sus nu a fost asa de rau si au dat 4 in 10 zile, era marait dar nu ca la astia de jos. La primii doi de jos tot asa rau a fost, s-a lasat cu urlete...

Ada un buchet de flori pentru tine mamico

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici, Anamona multumesc de sugestiiSi noi ne tot gandim si ne razgandim e vb de 800 de km pe care teoretic nu ii putem parcurge dintr-o bucata avand in vedere drumurile de la noi.Ar trebui sa facem o oprire probabil dar asta inseamna 2 zile pe drum, ziua mi-e groaza de drum pt ca Andrei nu prea suporta AC de la masina.Offf ce greu e cand esti asa departe de mare, imi pare acum rau ca nu am incercat o rezervare in Croatia era mai aproape de noi dar am zis ca nu plec din tara cu copil atat de mic.Deh paranoia mea vesnica.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dy ai dat marea adriatica pt marea neagra???...Ce n-as da sa merg acolo...si esti atat de aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CU-CU BAU!
va citesc zilnic din umbra, dar timp pt scris nema
noi suntem bine sanatosi, voiosi, voinici. am fost la mare urmeaza muntele prin august. nik cu care sa ne laudam, dar nici nu ne plingem
toata gasca

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

dyanira, mie imi e mila de banutii pe care i-ati dat....
poate gasiti totusi o solutie convenabila

totul e sa privesti situatia cu calm, du-te si odihneste-te si maine totul va fi mult mai bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Alina puuuuuuup COncediu placut la munte si vrem poze de la mare

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

dy ai dat marea adriatica pt marea neagra???...Ce n-as da sa merg acolo...si esti atat de aproape!

Distanta e cam aceiasi 700-900 km depinde unde mergi dar timpul e mai scurt pt ca drumurile sunt mai bune.La anul sigur mergem acolo.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dya, nu renunta la vacanta

Pentru drumul lung, in functie de cum rezista in masina piticul, puteti pleca noaptea cand el doarme, sau va puteti opri la jumatatea drumului la un motel.

Mie nu-mi pare rau deloc ca am fost la mare. Copiii astia daca stau cuminti undeva, apai in masina e "undeva"-ul ala...
La mare au avut program mai ceva ca acasa, au stat numai impreuna, au dormit la aceleasi ore si Teo a inceput sa manance la fel de bine ca Radu si la aceleasi ore. Aceasta minune inca se mentine.

Adica succes total. Chiar daca eu = varza si TL = pachet maaare de nervi... care s-au varsat toti in capul meu.
Am concluzionat amandoi ca fara mama nu mai plecam
asta daca vrem si noi o cina acolo fara pumni in masa sa vina mamaliga mai repede

Dar tu ai "doar" un copil
Deeeci, concediu placut!!!!

edit: ca sa ai imaginea completa, adaug ca TL nu are carnet, dar nici nu se pricepe sa calmeze copiii care (daca) urla.
Cu toate astea imi mentin afirmatia, nu-mi pare rau deloc ca i-am dus la mare... si ca dovada reiau plimbarile cat de curand (spre munte, apoi iar spre mare... cu mama... si fara TL, ca nu mai are concediu amaratul)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput