Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
Anamona si mie imi pare rau de banuti mai ales ca am platit 50%.Merci de incurajari
Ada merci de incurajari

Nici eu nu am carnet dar macar ma pricep sa potolesc copilu.Andrei in masina uneori e cuminte alteori e de nepotolit mai ales cand e cald.
Si pt ca ceva mi-a trezit curiozitatea in afara de problemele mele de la ce vine TL???![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Dya ar fi pacat sa renuntati la concediu ....noi am plecat pe la 5 dimineata de acasa . L-am luat din patut asa cum era, in pijama si s-a treezit cand l-am pus in scaunel, dar pana am iesit din oras dormea dus. S-a trezit pe la intrarea in COnstanta parca, a papat lapticul si a fost cumintel in scaunel pana am ajuns in statiune.
Puteti sa plecati si voi noaptea , e mai liber si drumul si veti merge mai rapid pana incep masinile...
Zau ar fi pacat sa nu mai mergeti
Noua ne-a prins tare bine we asta la mare 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si pt ca ceva mi-a trezit curiozitatea in afara de problemele mele de la ce vine TL??? |
He he he asta am intrebat-o si eu
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
dyanira spune:
| citat din mesajul lui babytza Dya ar fi pacat sa renuntati la concediu ....noi am plecat pe la 5 dimineata de acasa . L-am luat din patut asa cum era, in pijama si s-a treezit cand l-am pus in scaunel, dar pana am iesit din oras dormea dus. S-a trezit pe la intrarea in COnstanta parca, a papat lapticul si a fost cumintel in scaunel pana am ajuns in statiune. Puteti sa plecati si voi noaptea , e mai liber si drumul si veti merge mai rapid pana incep masinile... Zau ar fi pacat sa nu mai mergeti Noua ne-a prins tare bine we asta la mare ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
Ai dreptate , noi ne-am gandit sa plecam seara pe la 6-7 si speram ca pana a doau zi dimineata sa ajungem nu stiu insa daca va fi ok cu un singur sofer.Nu am vrea sa renuntam ca mergem tocmai pt Andrei la recomandarea medicului orl-ist eu cam am intredictie pt mare sunt hipertensiva cu ceva probleme la hertz dar pt el am zis sa facem un efort.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
Alexa, iti trebuie pasaport pt pitic. Nu se mai trec la pasaportul parintilor minori. Noi tocmai le am facut la amandoua.
andy cum sunteti?
Am o stare naspa, scuze ca nu scriu mai mult.
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
felicic76 spune:
neatza!
i-am facut genunchiere dintr-o pereche de sosete(de-ale mele), nu le suporta, le scoate
Mai incercam si astazi![]()
Ce am observat: de cate ori plecam de acasa ptr mai mult de o zi, la revenire il gasesc pe Vlad mai.... dezghetat
. nush daca are vreo legatura una cu alta, dar parca dupa fiecare iesire in we, ii vad anumite progrese, pe care nu le avea vineri
In fine, s-ar putea sa bat campii
babytza: mult succes cu afacerea! Cand pot sa-ti fac safteaua?
. Sa stii ca am mana buna![]()
ratonelul: parca te si vad, cufundata in extrase, sa vezi cine a furat banii firmei
sasha
ankussa: pupam doi ochisori frumosi, ai tizului
Broasca o are si Diana, verisoara lui Vlad, si o iubeste si acum , la aproape doi ani, in baie. Dar parca nu mai canta.
La noi, la mare cautare, sunt masinile. Tot ce are roti si poate fi plimbat sau mai bine sa se plimbe singur/a, este super ok. Doar ca toate canta
Iar preferata lui Vlad este una rosie, care canta NO LIMIT
. Daca-i scot bateriile, nu se mai joaca cu ea![]()
nerantula, nausica, nikolici, ada, ramo, laureta, lumi, dya, anamona, alexa si mami, joy:
si 
ratonelu spune:
neata![]()
![]()
felicic, eu inca mai astept un raspuns oficial de la banca....si nika!
deci, pot sa merg la bancomat si sa scot banii.
in rest...lasa baietetelul in pace, rezolva cu niste...vata in urechi![]()
laureta
pup sa treaca starea
dyanira,rox, vad ca vorbitit de plecari..si noi vrem sa mergem la mare, aici, la noi, la romanica...cred ca plecam pe 10.08-atunci am eu concediu...
rox...noi n-o sa plecam la 5 ca atunci se trezeste sasha...noi o sa plecam pe la 2-3...sa fim pe la 5-6 la mare, cand se trezeste sasha.
Nerantula spune:
citat din mesajul lui ratonelu toata lumea doarmecarla,mami de putoiu sasha |
neatza! noi nu ... tocmai iesim afara ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

toata lumea doarme