Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 10
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Inca o intrebare: oare e musai sa avem pasapoarte ca sa mergem in Grecia? (scuze pt atata off topic...promit ca e ultimul post pe tema asta) |
Alexa, daca- numai daca- e posibil voua sa nu vi le ceara, sa treceti cu buletinul, lui Matei sigur ii cer pt ca e sg lui act de identitate cu fotografie.
Joy, Nu la asta ma refeream, dar spor, de toute façon. Vorbeam noi candva la bobocei ce se intampla daca mai fac inca un baiat
Pupici. E adorabila Sofia.
Asa...
Neatza,
Iaca si noi luam pulsul bobocimii...
Suntem la zi cu toate, no stress, joi vine firma care ne muta sa incarce lucrurile. Doar o parte din mobila, restul lasam unui prieten care se muta in locul nostru, nu are sens sa trabalam si mobila masiva, luam acolo altceva adaptat noii locuinte.
Ma gandesc cum va suporta fi-miu aventura de sambata, 3 ore de avion -plecati de acasa fff devreme dimineata- plus o ora de autobuz si inca 3 de TGV- Paris -Strasbourg. Sper sa fie ok.
Ne-am gandit mult daca ar fi mai bine sa mergem pana la Zurich si de acolo am fi o idee mai apropae de socrii cu trenul si masina dar tot prin Paris am ales in cele din urma ca tot cam acolo ajungem. Sa vedem cum va fi aventura aceasta cu Noah.
De-abia asteptam si luna asta de concediu, august, mie mi-e un dor infiorator de unele locuri.
Doresc sa urez si eu tuturor care pleaca in concediu si luna august sa va bucurati de vacanta, sa aveti timp bun, bebei papaciosi si dormiciosi, cum ne dorim si noi
Eu voi intra pe aici din nou la toamna, in septembrie, dupa concediu, ca doar TOAMNA SE NUMARA BOBOCII, NU???
Pupicei apasati

si sa ne regasim cu bine, sanatosi, bronzati si veseli la toamna.prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
babytza spune:
Neata mamici 
O cafea cu lapte
si pepsic pentru Lumi 
Feli pai de ce nu zisasi ce mana buna ai ? Iti aduceam personal la pachet prima portie ![]()
![]()
ratonel nu pot sa nu iti spun: Buna dimineata !!! Ne-am trezit ![]()

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
mamidestefan spune:
la cafelutza
..
Izabella doarme..adica s-a trezit cu noaptea in cap..si dupa ce a plecat Stefan la gradi..a adormit la tzitzi..ce bine e ...e liniste in casa ..mai rar vezi asa ceva.. la noi.. la prima ora![]()
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
o fi oare somnul asta al ei ..efect secundar de la VI-SOL CALCIUM ???????
ca zilele astea a fost mai somnolenta decit de obicei..adica a prins dimineata si cite un somn de 2 ore..ceea ce e o raritate la noi
LIDIA
mamidestefan spune:
Stiu ca strig la luna
...dar VINE AZI CINEVA IN IOR ???..
Ca eu azi am program de jogging in IOR ...mai ales ca nu e o zi prea fierbinte.
LIDIA
nushulica spune:
'neata!
david e mult mai bine cel putin i-a trecut raul cel mare
nu mai e marait si cat de cat papa(asta daca nu pun la socoteala faptul ca ieri n-a papat nik de la 6 dim cand a bagat 120lapte pana la 15.30 cand a linciurit cateva lingurite de pilaf cu legume si piept de gaina)
azi mergem la control sper sa imi zica ca e ok , oricum starea lui generala s-a imbunatatit considerabil, e acelasi copil ca inainte
noi ajungem la mare pe 17aug dimineata(vom pleca noaptea de aici) in eforie nord parca am vazut ca si anca cu carlita merg tot cam atunci in eforie...daca mai merge cineva anunta-ti sa facem o seara in gasca cu boboceii nostri
edit:babytza
bafta cu afacerea! prima data cand ajung in bucuresti ma bag si eu la "o chinezeasca"
de
DavidPoveste
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui dyanira Nikolici, Anamona multumesc de sugestii Si noi ne tot gandim si ne razgandim e vb de 800 de km pe care teoretic nu ii putem parcurge dintr-o bucata avand in vedere drumurile de la noi.Ar trebui sa facem o oprire probabil dar asta inseamna 2 zile pe drum, ziua mi-e groaza de drum pt ca Andrei nu prea suporta AC de la masina.Offf ce greu e cand esti asa departe de mare, imi pare acum rau ca nu am incercat o rezervare in Croatia era mai aproape de noi dar am zis ca nu plec din tara cu copil atat de mic.Deh paranoia mea vesnica.Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
pai cum sa va razginditi...asa ne fu vorba ...ziceam ca facem intilneala la malul marii 
fetele nu are cineva un apartament de inchiriat...sa stea si oamenii astia o noapte in bucuresti..si apoi sa isi continue drumul spre mare ...hai da-ti si voi o mina de ajutor la mamica de bobocel ingrijorata de drumul cel lung
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
ratonelu spune:
rox....cata putrosenia...cum vrei, domle, sa ai profit 150%...din prima sapt...daca tu incepi munca...la ora asta?
offf....
lidia, vorbeste in soapta..sa nu te auda ca te "plangi" si sa se razgandeasca cu somnul asta
eva, drum bun si bafta ! 
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui ratonelu![]() carla,mami de putoiu sasha |
ca bine zici
...sssssssstt
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena

io ma afund in...taxe la buget