Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxali spune:
Alinush la cati mai multi sanatosi si voiosi!
Tomasa vazut pozici de fetita
...tare obosita eram aseara, aterizata de la mare+ un pic de hemoragie
(mi-a sosit mai devreme)
E de nerecunoscut dulcetica![]()
Devylla chiar ca e o micuta babuta
...tot migdalata
Mariana mai lasa curatenia si mai odihnestete
Cine doreste avem poze caldeeeeeeeeeeee![]()
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Adimercedes acuma am observat ca fetele noastre au acelasi nume. |
Devylla, ti-am vazut mogalneata. Ce bine i se potriveste cum ii spui tu! E mica, dar hotarata! Va doresc multa rabdare si putere sa va intremati si sa fiti cu totii acasa.
Da, Lisa mea e Lisa Maria, insa nu ii zic tot carnatul de nume, ca e prea lung! Sia asa exista aici tendinta sa ii prescurteze si numele si sa o mai faca "Lis"
Pupici si pt Erika

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Neata. Azi am net acasa...deocamdata. Eu sunt matinala ca pregatesc ultimele liste pentru conced. Mai am o zi de munca, ma asteapta iar iadul, dar zau daca imi mai pasa.
Papanash, m-ai cam speriat la faza cu piscina. Si eu ma tem ca la gradi sa nu supravegheze bine copiii, mai ales ca Andrei al meu e bazbuc rau si fuge mereu. Asa era si cu Alex, o atentionam permanent pe educatoare sa aiba grija sa nu fuga din gradina, ca era suficienta o fractiune de secunda si disparea. Poate totusi nu a cazut Adi in apa, cine stie cum s-a udat cu totul, era suficient sa se stropeasca. Poate s-a udat la chiuvete, etc. Stii cum sunt copiii.
Bernix, mi-ar placea sa ne vedem. O sa dau un semn, insa cu opritul nu promit nimic daca merg si ai mei. Tata nu are voie sa stea atata in masina si nici atata sa mai facem si opriri si probabil vom reduce drumul asta. Insa am putea sa venim special intr-o zi.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Dragelor, am si eu nevoie de putin ajutor de la voi intr-o chestiune. Parca ati mai discutat pe aici despre hematom pe sarcina, dar nu reusesc sa imi amintesc exact ce s-a concluzionat. Va rog spuneti mi si mie ce e cu asta si daca va fi totul ok, prietena mea cea mai draga are problema asta si imi e inima cat un purice. Va pupic.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Ca tot vorbeam de poze, va eram datoare din noiembrie cu cele de la nunta la care am fost nasi. Iata doar cateva: cu finii fetele nasi poza fini si nasi noi Alex biserica voalul cununie civila |
Roxy, foxy ca intotdeauna! Rochia de nasa superba, dar mi-a placut tare mult cum ai aratat si la cununia civila.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
Roxana, daca vii special, opreste-te la jumtatea drumului, cum bine zice Bernix pe care o astept sa-si miste gratioasele oase incoace!:D
Sanatate tatalui tau! Oare ii face bine muntele asa curand dupa operatie?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash Carpatino, imi esti datoare o gogoasa sau nu stiu ce |
Sa incing gratarul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Dragelor, am si eu nevoie de putin ajutor de la voi intr-o chestiune. Parca ati mai discutat pe aici despre hematom pe sarcina, dar nu reusesc sa imi amintesc exact ce s-a concluzionat. Va rog spuneti mi si mie ce e cu asta si daca va fi totul ok, prietena mea cea mai draga are problema asta si imi e inima cat un purice. Va pupic. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, faine poze, stilati, ca intotdeauna. Iar Atomica a fost la inaltime. Am vazut ca si-a schimbat rochita pt restaurant
.Sa aveti concediu placut si multa sanatate tatalui tau.
Despre hematom, stiu ca Danielle si Mariana au avut asa ceva, dar nu au prezentat probleme majore, au disparut de la sine si totul a fost ok. Sunt sigura ca ele iti vor da mai multe detalii cand vor intra.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
carpatina spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Sa vedem alte companii de zbor ce zic, |
O sa zica la fel.

=====================
carpatina spune:
Andreea11, iti doresc ca tratamentul sa dea roadele asteptate. Intre timp ai si tu grija la modul de viata.. la ce mananaci.. mai fumezi? 
=====================