Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Multumim mult de aprecieri.
(Adi, ce spirit de observatie ai, da,Alex a schimbat rochita).
Sabina, ne auzim si cu voi desigur, insa nu promit nimic. Stam doar 5 zile, ii avem si pe ai mei, depinde cum se simte tata. Sigur ca are voie la munte, doar el este la munte acum in clinica de recuperare. Tocmai ca are nevoie de aer curat si mult mers pe jos.
Adi, zici ca Mariana stie de hematom? Sper sa nu fie probleme cu prietena mea. In fapt hematomul e asociat cu placenta previa si de aceea ma panicasem.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
`neataaaa
?
ori vb oboseala din mine,ori nu sunt obosita
ma bucur tare ca v-au placut pozele cu noi,intradevar,am 2 fete frumoase foc...cra cra cra :D
roxana,concediu placut
am vazut multe poze,dar nu mai stiu care ce si cum,scuzele mele,insa mi-au placut toate ca erau faine tare
Ebonee e o surioasa exceptionala,nu e geloasa absolut deloc.insa a inceput sa bea mai mult lapte ca niciodata,cred ca o vede pe sorasa si vrea si ea:D
in schimb,nu am treaba cu ea,bineinteles ca nazdravaniile tot continua,e intr-o continuare miscare,cred ca atentia celor din jur care i se acorda o face sa fie mai alintata si energetica.
nu stiu ce o sa fac cand or pleca ai mei
Melissa mai suge,insa eu tot pe pereti stau cand o pun la san.e cumplit.nu cred ca nu procedez bine cu mama si moasa pe cap care m-au invatat cum sa tin sanul si toate cele.murele mele sunt coapte bine,nu mai suport durerea.as umbla dezbracata prin casa,dar imi e de tata si mai ales ca de le las fara sutien,as umple 2 sticle de lapte,nu e rau ca e bun la cafea dimineata![]()
puteam sa am tripleti la cat lapte am.s-au reglat in functie de cat suge Melissa,inseamna ca fata mea nu se joaca daca mai dau pe langa:D
in fine...noi sa fim sanatosi...
roxana,am vazut ca intrebai de hematom,am avut si eu daca iti aduci aminte,am sangerat mult din cauza lui,si era mare la mine,de vreo 4 cm,am stat internata dar pe la 34 saptamani,cand am facut scan,nu mai era acolo.stiu ca la nastere am sangerat mai multicel,posibil din cauza lui.zii prietenei tale sa ia no-spa mereu daca are dureri,cate 3 pe zi,eu numai cu asta am "supravietuit"in sarcina,luam chiar daca nu prea ma durea burta,asa preventiv.
in Romania se poarta statul la pat,insa eu nu am stat decat foarte putin,nu aveam cum cu Ebonee,dar si doctorii la care am fost si moasele mi-au spus ca nu ajuta cu nimic statul la pat.
m-am rugat mult la Dumnezeu sa imi lasa puiul in burta si ma ascultat![]()
pozele cu tine,Roxana,sunt superbe,sunteti asa frumosi si tu esti asa slaba,deja te invidiez,abia astept sa scap si eu de kg astea.
copiii mei dorm(cand zic copiii) ma ia cu frisoane si mi se face pielea de gaina,inca nu m-am obisnuit:D
psihicu` meu vad ca rezista eroic,poate din cauza lu` mama care le face pe toate,inclusiv mancarea
tati e un super fericit,ca de nu e,nu sunt nici eu si nu e okai
sar fulgii,sa lasam gluma,chiar asa e,nu isi mai incape in pene de bucurie,toti colegii de munca l-au felicitat,il cinstesc cu bere sau il mai scot la masa in oras,ca deh,...barbatii nu gatesc,norocut ca munceste departe de casa ca de altfel trebuia sa alapteze el ca sa ies si eu![]()
s-a nascut chiar de ziua lui,asta se intampla ffff rar,ii spun toti,si el se umfla tot![]()
e tare grijuliu,mereu ma intreaba daca am nevoie de ceva ca sa trimita pe cineva sa imi i-a ce am nevoie.
mi-a zis mama ca intr-o seara,cand am adormit ca un bustean de oboseala,el m-a invelit,mi-a pus perna sub cap,Melissa plangea si a schimbato,a hranito,a tinut-o sa ragaie si a culcato apoi,tot tacamul,apoi a luato pe Ebonee sus in dormitor,inclusiv ia facut laptele si au dormit impreuna.cand mai scancea Melissa,el tzusti jos la ea sa nu ma trezeasca.
si eu care nu stiam ca poate face toate aceste lucruri si mai ales nu aveam incredere in el cand era vb de copiii,dusa rau is
mama a urmarit totul ca se uita la tv:~D
am fugit,m-am intins cam mult
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
papanash spune:
Neata.
cica nu s-a udat in piscina, ci cu furtunul. Ma rog, destul de neconvingator povestit. Azi dimineata primul drum acolo l-a facut, la piscina sus pe topogan. Cica nu o acopera fiindca ele sunt tot timpul acolo si nu se intampla accidente. De prevenire n-au auzit. N-am de gand s-o las asa, zilele astea vine directorul din vacanta si trebuie sa am o discutie cu el.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
nu pot sa nu va arat asta , mi-am facut nervi de dimineata. Eu as strange-o de gat imediat, pana-si fac organele datoria....
( 02.10.2007 )
tomasa spune:
Devylla, ce mogaldeatza dulce ai tu acolo! Induiosator de mititica si totusi se vede ca stie perfect ce vrea si ca este puternica.
Rox, foarte frumoase pozele de la nunta. Hmmm...ce cunoscut mi se pare finul tau!
oare de ce??
Alexandra s-a facut o frumusete, pozele cu ea balerina in diverse spectacole m-au impresionat extraordinar. Imi pare rau ca am citit printre randuri ca ai o atmosfera tensionata la serv., sper ca am inteles gresit sau ca nu e vorba despre ceva grav. Si la mine sunt tensiuni si stiu cat de nasol este sa lucrezi intr-un mediu ostil, sper ca nu e si cazul tau. Unde mergeti la munte?
Danuta, este o combinatie cred, a luat de la fiecare ce a fost mai bun
.
Bernix,
. Cum sa va uit? Este imposibil sa uiti cea mai importanta perioada din viata ta si pe cele cu care ai impartit zilnic ganduri, temeri, sperante. Stau insa fff prost cu timpul, stiu ca nu pot tine pasul, nu pot admira toate pozele, nu pot scrie raspunsuri tuturor fetelor, asa cum as vrea si prefer sa nu scriu decat sa para ca ignor anumite aspecte...sau ca nu sunt suficient de prezenta. Desi imi dau seama ca gresesc si ca as gasi intelegere, fiindca pana la urma toate suferim din aceeasi acuta lipsa de timp. N-am gasit pozele voastre din concediu, m-am uitat insa pe mutritzele de la semnatura, Degetica este o scumpa! super dulce.
Cecilia, de rondul cu trandafiri imi pare cel mai rau!
Era superb. Ce vor sa faca in locul lui? Cu Sim am mai vb la telefon, o data chiar urma sa ajunga la mine la serv cu treaba dar nu ne-am putut sincroniza.
Erina, 

Yaia, am vazut poze la intalnire, n-am mai recunoscut copiii!!!
Am banuit doar ca cea carliontata e Mirunica...frumosi insa foc si mari toti.
sigur mai tb sa scriu cate ceva, incerc sa revin...mi-am pierdut indemanarea in ale forumelii
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Mi-am amintit, vroaim sa-i urez sanatate multa Andreei! si sa-i dau pupici lui Roxali
.
tomasa spune:
Papanash, nici faza cu furtunul nu mi se pare ok, dar daca banuiesti ca a cazut in piscina chiar tb luate masuri, mi se pare foarte periculos si numai daca inghite apa. Noi si acum tragem dupa un episod din asta cu inghitit apa din piscina la Tudor, care e mare (s-a intamplat acum cca 1 luna).
papanash spune:
Tomasa, si eu uit ce voiam sa mai raspund, sunt aiurita rau.
Aseara am iesit sa duc gunoiul si cand ajung la ghena ( cu un etaj mai jos) mi-am dat seama ca-s numai in tricou si chiloti, cum stau in casa
. noroc ca nu m-am intalnit cu nmeni pe scara.
Carpatino, de ce sa incingi gratarele bre, nu-i destul de cald si-asa. Te-am intrebat sa ma asigur ca n-ai uitat de chestia aia cu gogosile ( sau gofre, ce-o fi ele)
( 02.10.2007 )
tomasa spune:
Dumnezeule, am citit linkul pe care l-ai pus, mi s-a facut efectiv rau, mi s-au umplut ochii de lacrimi si sunt la servici, zic colegele ca am innebunit. Pe Tigabitza o cunosc, mi-a fost colega la odiseea cu bradutzi...am stat la masa impreuna gravide
n-am cuvinte..... unii oameni sunt pur si simplu monstri cu chip de om 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Yaia, am vazut poze la intalnire, n-am mai recunoscut copiii!!! Am banuit doar ca cea carliontata e Mirunica...frumosi insa foc si mari toti. |
Da, fetita carliontata e miruna, al meu e cel cu salopeta verde cu maimuta pe ea si cu parul ondulat, cealalta fetita e Daria de Erina si baietelul cu maieu rosu e baiatul unei dragi colege de facultate.
Legat de forumeala, eu am zis de nenumarate ori ca ma bucur cand citesc mesaje de la fetele timide sau ocupate, macar o data la 2 luni sa ne mai spuna ce fac ele si piticii lor. Nu e intotdeauna timp sa raspunde fiecarei mamici in parte, dar nu cred sa fie motive de suparare. Eu una nu ma supar!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze