*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 24
Otiliav spune:
Neata!
Eu la cafea. Mi s-a trezit la 1 a supt un san am pus-o in patut, la 5 celalalt si am luat-o in pat. Am adormit cu ea langa mine si m-am trezit la 7 sa o pun in patut dar a mai vrut sa suga putin dupa care am reusit sa o pun in patut. Si m-am trezit la 10. Intre timp a luat-o sotul sa o schimbe, era uda toata, deci a bagat mult laptic la ghiozdanel asa ca a papat si ea 10 lingurite de cereale, atat.
Deci stam bine cu dormitul in patut dar cu mesele ca un nou-nascut, la 4 ore da alarma.
Edit: la mine ora 11
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Dandusa
dintos sa scape mai repede de durere.
Eli concediu placut! Noi bem cam 400 ml lapte, 230 ml ceai, 100 ml suc de fructe/legume si apa max 50 ml. Nu-i place deloc apa. 

Bertha Micki01 si eu sunt f incantata de programul de masa al lui Stef. ![]()
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Hera25 spune:
Amalia ce faci de produci asa mult laptic? As vrea si eu mai mult ca Lorena e disperata dupa tz si parca nu-i mai fac fata.
Dandusa multa putere iti urez. E frumos cu 2 copilasi dar e si greu. Care e diferenta de varsta dintre ei?Tu cum ai intarcat-o pe Crinuta?
Ginye ce bine papa Stefanut. Se si vede in poze ce mare s-a facut. Cum ai facut cu mamaliguta, ai dat-o prin blender cu tot cu smantana si branzica? Lorena nu prea a fost incantata de acest fel.
Eli ma bucur ca esti bine cu tzitzile. Sa ai un concediu relaxant la mare.
Mamiseli ai intarcat-o pe Miruna?sau doar acum cat esti
sub tratament? A acceptat usor biberonul cu lapte?Intreb pt
ca Lorena nu vrea sub nici o forma alt lapte si nici biberonul.Chiar voiam sa-ti scriu ca si eu am luat Claritine si nu-ti zic ce somn aveam pe mine, am dormit toata durata tratamentului. Din casa nu am putut iesi, ca ma impiedicasem o data pe scari de am crezut ca o sa cad de la etj 1. Ai grija mare. Poate nu reactioneaza la fel organismul tau, dar eu eram nauca.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
Hera25 spune:
A am uitat Iza ai un baietel tare frumos, iar pozele sunt tare reusite.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicus Raportam si noi ca mergem si noi de-a busilea.. si ne punem in funduletz singurica/ fara nici un pic de ajutor... ce mai ce crestem.. de fapt ce cresc cozanaceii.. FFF repede... Zboara timpul.. Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) pozele mele Povestea nasterii |
Felicitari multe!
Iar ne-ati luat-o inainte ca si la rasuciri. E precoce Ana nazdravana.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Cami fata ta doarme din ce in ce mai bine! 

Hera mamaliguta am facut-o mai moale si am amestecat-o imediat cu iaurt si a devenit o pasta omogena, fara cocoloase. Am lasat-o sa se raceasca si apoi a papat. Nu ii place mancarea decat putin calduta, cat sa spun ca nu e rece.
ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Otilia vreau si eu sa dorm pana la 10. 

Al meu pici se trezeste la 6 juma cel tarziu si dupa o ora il ia somnul si se mai trezeste la 9 juma. Dar eu nu mai pot dormi, nu ma mai ia somnul. 

ginye mami de
Stefanut
Povestea nasterii
cameliam spune:
Ca vorbeam de bone... ati vazut postul asta BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI?
Cica a fost si la tv...
Brrrrrrrr...
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Otiliav spune:
Ginye, tocmai m-am uitat pe pozele voastre. Tu nu spui nimic si aveti multe poze noi. Arati beton mamico si pustiul tare fericit in leagan. Cat de inocent este cu bonetica
Cat despre somn sunt atat de nedormita ca adorm la orice ora din zi sau noapte.
Mamiseli, ai intarcat-o pe Mirunica?E bine ca vrea lapte praf. Eu de la o intoxicatie am ramas fara lapte cu Ana.
Iza, eu zic ca seamana si cu tine. Oricum Raphael are trasaturi frumoase si se deosebeste de toti baieteii, e unic in felul lui, pare mai marisor francezul.
Iar editai:
Dandusa, pai bine ca ai avut titi si asa ati depasit mai usor perioada asta dintoasa.
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Hop si eu,
Isa, ai un baetel dulce rau de tot 
Eli, printesa mea bea intre 400 si 600 ml apa in 24 de ore, depinde cat de cald este si 230-240 ml laptic la 7 dimineata si 240-250 laptic cu cereale seara.
Nu stiu ce a avut azi noapte pt. ca s-a trezit de vreo 2-3 ori si plangea.I-a dat tati apa si pe suzi si a adormit la loc, pana la 6:45 cand am luat-o in pat si a baut lapticul si a dormit in continuare pna la 9:30.Acum doarme de la 11:40 si eu am facut supita, trebuie doar s-o bag la blender.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080