*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bertha, .Suntem si noi pe aici, doar ca am avut musafiri si calculatorul a fost sub monopolul nepotului.Nu a fost chip sa se apropie careva de el.

Noi am fost sambata in excursie, cu colegii de serviciu ai sotului, la Vulcanii noroiosi si la manastirea Ciolan.Am fost cu autocarul.David a fost super cuminte.A ras si a distrat pe toata lumea.A papat tot ce i-am dat si a dormit aproape tot drumul.A stat la poze la toata lumea in brate, ce sa mai...am copil tare cuminte.Duminica insa a tusit un pic si era ragusit (au fost 2 fetite racite cu mucisori), asa ca acum suntem pe tratament.Avem si noi de ieri 5 dintosi si ,bertha, sa stii ca si David e tot vampir.I-au iesit prima data incisivii laterali superiori, exact ca Ioanei.Am vrut sa pun poze noi dar nu mai am datele de la contul comun.Asa ca rog si eu un binevoitor sa-mi de-a pe PM datele.Va pup si incerc sa recuperez cu cititul.

PS. CIne a dat paste copilului?Barca brie?As vrea sa-i fac si eu lui David dar nu stiu de care sa-i cumpar.Cred ca pana la urma le fac eu in casa cu faina si galbenus de ou, ca pe taitei.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia multumim pt complimente.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

]ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Eu i-am dat paste lui Andrei, zilele trecute. I-am luat paste din orez, f bune.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

PS. CIne a dat paste copilului?Barca brie?As vrea sa-i fac si eu lui David dar nu stiu de care sa-i cumpar.Cred ca pana la urma le fac eu in casa cu faina si galbenus de ou, ca pe taitei.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Frumoase poze...Am vazut un flacau gingas, babyzapi.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hera, nu am blenduit nimik pentru ca am folosit orez dintr-ala care se terciuieste, pentru risotto, adica sa nu fie cu bobul lung ca ala ramane cam intreg.
Am pus orezul la fiert in apa cam 20 minute, apoi am pus laptele pe foc si cand a dat in clocot am adaugat orezul fiert, ai am mai lasat sa fiarba si in lapte cam 10 minute bune. Apoi intr-un vas de iena am pus pus jumatate din cantitatea de orez cu lapte, peste care am razuit un mar si am taiat feliute o piersica, apoi cealalta jumatate din orezul cu lapte. Deasupra am pus cateva feluite de unt, scortisoara si vanilie si am dat la cuptorul incins 20 minute.
Si apoi am pasat cu furculita in farfurie si l-am servit

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
I-am facut in seara asta budinca de orez cu mere si piersici, a papat un castron plin

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

[/quote]

Mergi la inceput