*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 23
elilov3 spune:
neata fetele
sunt mult, mult mai bine cu tzz s-au retras si nu au mai acumulat f mult lapte..nu ma dor, nu ma jeneaza si sunt nemulsi de vreo 36 h...deci e spre trecere
ami eu am luat pastile dostinex o jumatate de 2 ori pe zi timp de 2 zile...am muls bine bine sanii inainte sa iau pastila si apoi am stat asa nemulsa vreo 38h groaznic durerosi, galmosi, cu mii de ace prin ei..apoi i-am muls nu detot ,,,am terminat tratamentul si am baut ceai de salvie 2 cani pe zi..si iata rez laptele numai vine..ma apuca si noastalgia, si depresia si toate cele insa constientizez cae mai bine..dupa ce mi-a venit cm balaciosul nu a mai vrut lapte de ltzz.asta a fost cauza primordiala a intarcarii....sper sa fi inteles ceva 
julia in scurt timp va veti reuni si va fi totul bine 

ginye 
mah unde sunt poznele de la micky ca eu nu reusesc sa le gasesc...nah mai dau o raita prin pag 
fetele o intrebare ce cantitate de lichid adunata in 24 de hbeau copilasii vostrii?....astept neaparat raspunsuri
eu fac bagajul deseara plecam la mare...am un stres de neimaginat in je....
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
elilov3 spune:
info f f utile
http://www.scribd.com/doc/13304657/Ghid-Alimentar-Bebe
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
bertha spune:
Buna dimineata!
Dandusa, chiar vroiam sa va intreb, pe mamele cu 2 prunci cum va descurcati cu programele lor diferite. Dupa o perioada de haos cumplit, in care unu' se scula, alu' se culca, unu' manca, altu' se jelea, am reusit sa o fac si pe Ioana sa adopte prog lui Darius, care mi se pare bun, mai putin ora de culcare. Mananca amandoi dimineata pe la 8, apoi ea doarme, el se joaca, plecam afara, la 13 masa de pranz, la 14 somn toti 3
, la 17 Darius gustare, Ioana un biscuitel, plimbare, la 20 masa de seara, la 21 Ioana nani, la 22 Darius in pat, dar adoarme pe la 23. Asa mai respir si eu putin, ca ma capiasera inainte.
Felicitari dintosului mic!
Ami, si noi la fel, dupa multe treziri noaptea, intre 6 si 7 e drepti si "vorbeste" pana-l trezeste si pe frate-su, care doarme in alta camera.
Ea se trezeste prima, nici nu mai enevoie sa sune telefonul lui tati, ca-l trezeste ea cu chiotele.![]()
Gynie, tare bine mananca Stef, si ca program si cantitativ.
Camelia, nici Ioana nu se ridica in picioare, desi sta f bine in genunchi de vreo luna. De cateva zile ridica unul din picioruse ca si cum ar vrea sa se ridice, ar mai avea doar sa impinga in celalalt, dar nu cred ca s-a prins ce sa faca.![]()
Diamisha, nici Ioana nu prea accepta palarii/sepci pe caput, dar aplic o tactica pe care am folosit-o cu succes la Darius: iau la plimbare toate palariile, sepcutele, baticele, ii pun una, ea o ia, incepe s-o studieze, eu ii pun alta, o ia, incepe s-o rontaie, eu mai scot una, apoi le rotesc, o pacalesc, astfel incat sa nu stea cu capul descoperit in soare.
Gata, se trezi, fugim afara!![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
miki01 spune:
Andy08, Bravegirl 
Iza, tare scump micutul Raphael! Stai linistita cu semanatul, are si de la tine cate ceva. Asa este si cazul nostru, Andrei seamana cu tati cel mai mult, dar putin, putin, eu descopar ca, are si de la mine (se vede mai greu).
Criss703
multumim!
Diamisha si eu am facut cezariana si prima data cand l-am pus la san pe pui mic a fost cam la 36 ore, cand nu cred ca a supt mare lucru. Abia a 4a zi, cand am ajuns acasa, mi-am dat seama ca am lapte (secretat de pusul la san) Cred ca secretul este sa-l puna la san cat mai des pe bebe si pompa ajuta si la desfundarea canalelelor (daca este cazul).
Julia16, hai ca mai putin si vii la puii tai! Super tati au ca se descurca, chiar si nu mai dupa ora 18.
ginye55, foarte bine mananca Stefanutz! Tot cam asa are si Andrei programul, iar in privinta cantitatilor, la pranz il intrece Stefanut, al meu mananca maxim 150-200g.
Fetele, cum ati pregatit fasolea verde la bebei? Vreau sa-i dau astazi puiului. 
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Eli, concediu placut si vreme super la mare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 eu fac bagajul deseara plecam la mare...am un stres de neimaginat in je.... Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remembersi de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Hera25 spune:
Laura spune-ne si noua cum i-ai facut budinca de orez cu mere si piersici. I-ai si pasat-o la blender?
Eu chiar nu mai stiu ce sa-i mai fac de papa care sa-i placa.
| citat din mesajul lui lauramiron I-am facut in seara asta budinca de orez cu mere si piersici, a papat un castron plin ![]() |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
Hera25 spune:
Cmelia, nici Lorena nu se ridica in picioare, desi sta f bine in genunchi si nu da semne ca ar vrea sa faca pasi. Rabdare, are timp.![]()
| citat din mesajul lui cameliam Fetelor eu am alt stres acum. Nu se ridica in picioare desi in genunchi sta bine deja de mai bine de-o saptamana. Si daca o tin eu de subsuori, sau o pun in play station sta in picioare pe varfuri sau chiar cu varfurile indoite spre talpa. E normal? In august am facut programare la ortoped, ca pana atunci e in concediu dr, dar parca nu mai am rabdare... |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
mamiseli_11 spune:
Je m-am intoxicat cu ceva de la mancare. Ma mananca pielea de luni dimi (ceva ce-am mancat duminica), azi de dimineata am gasit galme pe maini, coate, pe unde ma manca. Urgent mers la farmacie, luat claritine, sper ca nu ajung la hidrocortizon. (a se intelege ca am experienta in mancat prostii si intoxicat). Acum dupa prima pastila parca e mai bine (e posibil sa fie si gandul ca am luat pastila, cine stie). Mirunel e bine, cam maraie de somn, tre sa ma duc sa o pazesc la culcare ca de cand se ridica singura in tarc, e chinul de pe lume dormitul. Cum o pun in pat, cum e in picioare indiferent cat de obosita e. Am cronometrat, 30 de secunde ii trebuie sa se ridice 

Noi fusaram deja la plimbarea de dimineata, am mers sustinut o ora jumate, am spatele varza (asa imi trebuie daca nu m-am oprit pe o banca).
Eli Miruna bea cam 800 ml de apa + ceai+ lapte in 24 de ore (stiu sigur cat pt ca si noi am trecut pe lapte praf si stiu cate biberoane ii dau). Cand e cald tare afara bea fara numar fara numar, cred ca depaseste un litru. Faza tare e ca cere singura daca ii e sete (sau foame, e acelasi gest), plescaie din buze si maraie si se intinde dupa biberon. Distractie placuta la mare.
Pupici la fete
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
anca_27 spune:
He heee, Eli, as vrea si io sa stiu cat lichid bea zibe...apa nu bea aproape deloc, doar daca i-o bag cu seringa de la panadol, si-n rest tz cat cuprinde... mai bea direct din canita insa ii intra prea mult ca nu stie s-o dozeze si se inneaca.
imi sunt mai bine, ieri m-am tot masat, pusa zibe la supt, varza la purtator tot timpul, tot ma doare dar nu mai simt galma, si cand ma suge zibe sar pe pereti dar indur si merg mai departe. E normal sa doara, sau traumatizez prea tare sanul?![]()
Cami, `si-s grabita, si-s grabita` scrie pe tine
, `relax, take it easyyyy` , eu ce sa mai zic ca zibe e captiva in orteza si nu face decat ca se intoarce de pe burta pe spate si se roteste pe burta ca acele de ceasornic.... asta cand o mai eliberez cate 10 minute ca-n rest sta doar in funduletz si da din maini si picioare ca o caracatita.
Ami, Dandu 
Iza, tu cosmetizezi pozele? Sunt asa de perfecte!
Cu somnul... zibe doarme cu daddy dar el n-o aude cand se trezeste
, noroc ca se trez mai nou doar la 3 jumate-4, si-o iau cu mine in pat, si tot da-i cu tz de vreo 3-4 ori, reusesc s-o imping cu somnul pana la 7 jumate-8, nu-mi vine sa cred, ca si noi eram up la 6. Monsieur Spock spune ca majoritatea bebeilor de peste 6 luni tind deja sa-si lungeasca somnul doar ca parintii sunt obisnuiti sa sara la 6 c-asa le era vechiul program. Asa c-am mers pe mana lui si-o tot indes dimineata pe zibe cu tz, o mai iau pe mine, si mai dormitam pana cand gata, nu mai poate, urla si cat nu-mi spune `mami, iti ajunge!`![]()
Ati mai progresat cu sleep-food-play-sleep? La noi merge ziua, cand adormitul consta in purtat in mei-tai prin oras cu treaba/carucior/san dar seara, invariabil tot sanul e ritualul, chiar daca mai apoi o pun jos semiadormita.
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
cameliam spune:
Deci asa cu ridicatul in picioare, ziceti sa nu ma stresez. Saru'mana, asa o sa fac! 
Fetelor, azi a dormit si mai si: 22:30 - 7:10 neintrerupt.
Alra ai avut mare dreptate cu mesele din a doua parte a zilei, saru-mana de sfat. De cand aplic, doarme dusa. Ai facut o mamica odihnita din mine. Sper sa se linisteasca apele si la tine, sa te odihnesti si tu, cum a fost noaptea asta, s-au mai trezit fetele?
Eliza ma bucur ca te simti mai bine. Alexandra bea lichide in mod diferit in fiecare zi... cateodata baga 150ml suc de fructe la masa de dimineata, altadata de-abia 50ml. La pranz la fel, ii dau supica in cana cu cioc, tot asa.. uneori baga toata canita (150ml) alteori doar putin. Ii mai dau pe la 16 un 70 ml lapte. Si dimineata la trezire ii dau lapte, insa variaza cantitatea, uneori tot biberonul, vreo 240ml, alteori, ca azi de exemplu, de-abia 150ml. Seara invariabil 200-220 ml lapte. Daca m-as hazarda sa fac o medie, as zice undeva la 600-750 ml lichid in 24h.
Concediu placut! Si eu abia astept sa plecam in sept., de fapt sa ajungem sa pun fata cu picioarele-n apa marii sa vedem ce zice
.
Iza important e ca e frumos, ce conteaza cu cine seamana?
. Dar mie in continuare mi se pare ca iti seamana tie.
Julia te cred ca ti-e dor de casa si de puii mici. Ma bucur ca ai gasit bona de care esti multumita. EU planuiesc sa reincep activitatea in noiembrie si deja intr-un colt al mintii am stresul asta cu bona... oare gasesc sa fie ok? E ciudat ca nu-mi vine s-o las acasa cu altcineva, vreau s-o scot eu la plimbare, sa-i dau eu sa pape etc., etc. insa vreau si la serviciu. Si ma mai si scolesc ceva din toamna, ca parca nu mi-au ajuns examenele din faculta
. Sa vedem cum scot camasa, daca o sa mai stiu cum ma cheama prin decembrie.
Gynie ce bine papa Stef!
Anca
ma bucur ca te simti mai bine si ca dormi ceva mai bine. Nu-s grabita deloc, din partea mea sa stea in genunchi inca mult si bine. Ma ingrijora doar pozitia labutei piciorului atunci cand o tin eu pe verticala sau e in play-stationul ala si ma gandeam tocmai sa nu cumva sa fie nevoie si la noi de ceva ghetute gipsate cum am auzit la altcineva. Eu chiar nu astept cu nerabdare momentul in care va umbla, ca si asa de-a busilea o fugaresc prin toata casa, daramite daca o ia si la fuga... ![]()
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)