*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Julia o sa treaca repede zilele si o sa ajungi acasa la puiutii tai.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Andy, Lauramiron, Cami, ELi, Criss multumim de complimente .
Cami toata lumea spune ca Raphael este bucatica rupta din tati , mi-e ciuda, dar eu nu il vad sa semene cu tati, dar nici cu mine...Raphael seamana cu...el
Julia ma bucur ca te simti mai bine, chiar era si de asteptat dupa terapia prin shopping. Rezultate garantate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye multumim

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata dragelor!
Eli ma bucur mult ca merge totul spre bine si ca nu mai ai dureri! Multa sanatate si-n continuare!
Am citit si eu de fiecare data cand scriai, dar in afara ca ti-am dorit multa sanatate, n-am avut ce ajutor sa-ti dau...si eu stau cu mare teama pentru momentul intarcarii, avand in vedere cantitatea de lapte pe care o produc (adica foarte mare ). La David am avut probleme, pastila luata (alta decat iei tu) mi-a facut rau, am varsat si mi-a venit rau de la ea..dar, ce-i drept in vreo 5 zile laptele nu mai venea.. Asa ca acum urmaresc cu maaare interes subiectul, sa bag la cap, sa pot face si eu cand va fi cazul.
BraveGirl, Eli, Andy, Miki01, Olivia, Cameliam, Hera, Ginye, Babyzapi, Bertha, Monicus, Miky-ea, Ramo, Criss va multumesc pentru gandurile bune si pentru urarile de la multi ani pentru David! Multa sanatate si voua si cozonaceilor!
Babyzapi dulce foc Raphael in poze! Este un ingeras scump si dragalas, o sa franga multe inimi cu asa ochisori!
Anca_27 ce-ti mai face sanul? S-a retras galma durereoasa? Pup si multa sanatate! Legat de sensibilitate si de cum privim ce fac si ce zic ceilalti...doamne cat te inteleg...da' asta e, o sa treaca si perioada asta..
Bertha multa sanatate!
Monicus felicitari pentru scumpa Ana care merge de-a busilea!
Miky-ea am vazut pozicile cu printesa scumpa! Este un copilas taaaare frumos si vesel! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Cu trezirile noaptea, am ramas la fel. Mai nou, in loc sa se trezeasca putin inainte de 8 cum facea inainte..se scoala ca-n primele luni intre 6 si 7. Avand in vedere ca este inca stirb, nu ma mai mira nimic..
Ieri l-am pus pe seara prin iarba si se certa suparat cu firele de iarba...era obosit si nu-i mai trebuia nimic..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

azi a intrecut orice masura.s-a trezit la 5.40.Crinuta la 6 si mai dormi soro' daca mai poti.grasu doarme acum,normallll.este obosit!noi ne facem de lucru pana la pranz cand,sper sa bag si eu ceva somn.asta-i greu cu doi...,ca tre sa faca vreunul o faza la somn.unul vrea,altul nu.se trezesc unul pe altul si pe masa' si pe toata lumea...
Raudu s-a luptat din greu cu al 7 lea dinte.a spart ieri.acum se vede 8vreauuuu o pauzaaaa de dintiiii
noptile sant hororrrr,probabil ca-l doare si mai tare.simte nevoia sa suga des,doar asa se linisteste.ar sta numai cu tz in gura.mancare pauza...vrea doar sa rontaie...,tot pe dinti dau vina.bine ca ,papa Crinuta ca maduceam pe vale,catinel...
asta ii spunema intr-o zi sotului mei.rareori am simtit ca nu mai pot.au fost putine datile in care i-a apucat pe amandoi.ba nervisorii,ba nemancatul,ba nesomnul.au perioade ca fiecare dintre noi si slava domnului ca nu prea se suprapun.cand are Radu perioade nervoase,Crinuta-i zen.cand are Crinuta,Raducu-i linistit.si tot asa...da' si cand se suprapun...,sa fugiiiiiii
ieri,Raducu a cazut din patul mare...abia il adormisem.dormea dus.a traversat 2 m,lungimea patului si a cazut.n-a scos nici un sunet...am smtit ca n-am aerrrrr,cel mai groaznic moment de pana acum.si el a tot avut.de cand cu mersul/cataratul pe langa/pe obiecte,si-a spart buza de oua ori ,s-a lovit de nush cate ori.mooor cand aud de cazaturiiii,efectiv mi se rupe sufletullll,dar nu pot evita decat daca-l tin in brate.in tarc nu sta,nicaieri nu sta...,misuna peste tot,se catara peste tot.
Cameliam,
asa sta si Radu cu labutele.el se ridica din propria initiativa,in picioare.niciodata nu-l tin de manute sa mearga.nici pe Crinuta nu am tinut-o.cand o vrea sa mearga,o sa mearga singur.el deja da semne.se ridica in picioare sprijinit de scaun si-si da drumul la manute,kamicaze
Bertha,
m-am regasit in mesajele tale.va pup
Eli,
f interesant articolul dat de Vrabiuta.si eu ti-l recomand
eu n-as lasa nemuls total.mulge putin,cat sa se mai detensioneze sanul,nu sa se detensioneze total...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Vorbeati de mancare pt bebei: ieri al meu a papat pilaf cu ficatel, azi ii bag o ciorbita de vita. Ma bucur ca si-a reglat f bine programul de masa: dimi 180-210 ml lapte, la 10 juma 2-3 fructe cu cereale (250 g), la pranz (14.00) 250-300 g mancarica, la 18 fructe cu branza/iart cu cereale; mamaliga cu branza/iaurt (250g) si dupa baita (21.30-22.00) 210 ml lapte.

In cartea lui Capraru e o reteta cu branza, ou, gris, unt: papanasi fierti. Am zis ca o sa incerc sa-i fac si perisoare cu carne de pui si vita si galusti cu gris. Cu smantana nush ce sa fac: sa-i dau deja sau sa mai astept putin.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Amalia,
si de la noi urari de La multi ani,pt puiul scump.sa creasca mare,sanatos.ce baiat mare aiiiiasteptam poze de la munte,distractie maximaaaa

ps:fetelor,scuze pt greseli.n-am timp sa editez.mananc litere,uit liniute.scriu anapoda.intelegeti voi esenta...daca,nu...,dati vina pe obosealauneori tastez incet sa nu fac zgomot,alteori pe fuga sau cu unul dintre ei calare,rareori in conditii de relaxare

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Dandusa 7 dinti? Cred ca e cel mai dintos cozonacel.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Vorbeati de mancare pt bebei: ieri al meu a papat pilaf cu ficatel, azi ii bag o ciorbita de vita. Ma bucur ca si-a reglat f bine programul de masa: dimi 180-210 ml lapte, la 10 juma 2-3 fructe cu cereale (250 g), la pranz (14.00) 250-300 g mancarica, la 18 fructe cu branza/iart cu cereale; mamaliga cu branza/iaurt (250g) si dupa baita (21.30-22.00) 210 ml lapte.

In cartea lui Capraru e o reteta cu branza, ou, gris, unt: papanasi fierti. Am zis ca o sa incerc sa-i fac si perisoare cu carne de pui si vita si galusti cu gris. Cu smantana nush ce sa fac: sa-i dau deja sau sa mai astept putin.

felicitariiii pt puiul mancaciosssss
smantana i-am dat un pic intr-o zi...zilele astea, incerc cu mamaliguta si branza
la fel si cu perisoarele...,ii poti toca doar carne macra,fara grasime,galbenus si cateva boabe de orez.
mersi de idei,fac si eu curand

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Dandusa 7 dinti? Cred ca e cel mai dintos cozonacel.

uf,mi-e asa mila de el.cu toata chamomilla,baby orajel si altele...,tot tz ramane ca si alinare.sufera cumplit.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput