*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 21
diamisha spune:
...eu i-am cumparat-o deja...a mea o uraste, Sonia nu suporta nimic pe cap...isi smulge toate palariutele si le-a arunca pe jos...a inceput sa urle cand i-am pus-o pe cap prima oara, pentru ca se leaga sub barbie si nu o poate da jos singura...i-am dat-o sa se joace cu ea, poate se mai acomodeaza, astfel ca, atunci cand va fi nevoie, sa o tolereze pe cap...ma rog, asta e speranta mea, nu stiu daca se va si intampla acest lucru...
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui cameliam bertha daaa... eu chiar am de gand sa-i cumpar asa ceva, vorbesc f. serios.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Diana,
de Sonia (02.11.2008)Meet Sonia!
BraveGirl spune:
Andy, nu prea vrea cereale. Le accepta mai bine pe cele cu laptic de la mine. Azi a papat 3 linguri de piure de pere pe paine 
Alra, 
So noi am avut trezirea nr1 de cand tot citesc. si am o groaza d etreaba. Maine mergem la bazin si apoi la dr.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
diamisha spune:
Eli, ma bucur ca esti mai bine...am citit aseara prin ce treci, insa la capitolul asta eu chiar nu ma pot pronunta, am alaptat putin si, dupa ce Sonia n-a mai vrut, a trecut de la sine in vreo 2 saptamani...oricum, era si cantitativ putin, mie nu-mi venea sa cred cand vedeam ce cantitati produceai tu...pot, in schimb, sa-ti spun ca, odata ce ai luat o hotarare, du-te inainte pe directia aia fara regrete, ca sa-ti fie mai usor emotional...
Corina, si eu m-am luptat sa-i bag suzeta, am reusit dupa vreo 2 saptamani de chin...pentru ca nu a fost alaptata prea mult timp si pentru ca reflexul suptului este vital, mi-am dat seama ca era o problema lipsa suzetei, nu prea reusea sa se consoleze/sa se calmeze cu nimic...si mi-a fost frica sa nu-si descopere degetul, in locul suzetei...ca pe ala il scoti mult mai greu, in plus isi face praf degetul...mi se pare ca faci o miscare buna, ca sa o mai dezveti de sanul pe post de suzeta...
As vrea sa intreb ceva legat de alaptare pe fetele care se pricep: o alta prietena a nascut prin cezariana joia trecuta, dar laptele nu a aparut deloc. Nici lapte, nici colostru, absolut nimic. I s-au marit putin sanii dupa ce a nascut si o dureau, dar nimic foarte rau (asa cum imi aduc eu aminte...). Ea are sanii foarte mari, stiu ca asta nu inseamna ca ai si lapte neaparat, dar cu siguranta glanda e acolo si e bine dezvoltata. Ma gandesc ca o fi ceva hormonal, nu? Adica, secretia de prolactina...Credeti ca mai are vreo sansa sa-i vina laptele dupa 5 zile? Medicii i-au spus la externare ca nu prea mai sunt sanse...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
cameliam spune:
Legat de dat cu capul, eu i-am luat fetei un tarc mare. Cel mai mare pe care l-am gasit, 118x110. Si SPER sa se joace cuminte in el de maine.
Zilele astea m-a fugarit prin casa o gramada, parca numai la calorifer, cotul mesei, priza si alte din astea vroia. Plus ca de cateva ori s-a dezechilibrat si a picat lemn pe spate de a dat cu capul. Nu a plans rau, pe jos e parchet si peste covor, deci foarte tare nu-i, dar oricum... ar fi prins bine casca
.
Fetelor eu am alt stres acum. Nu se ridica in picioare desi in genunchi sta bine deja de mai bine de-o saptamana. Si daca o tin eu de subsuori, sau o pun in play station sta in picioare pe varfuri sau chiar cu varfurile indoite spre talpa. E normal? In august am facut programare la ortoped, ca pana atunci e in concediu dr, dar parca nu mai am rabdare...
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
elilov3 spune:
seara buna fetele
sunt bine sanii mei nu s-au mai tensionat....mai picura de cand in cand insa numai dor...eu zic ca nu are sens sa ma mulg..oricum dacavadca sa strica ploile dau cu muls, nu?...ehehe ma speriasem da vad ca nu e asa de neagra situatia pe cat o vedeam aseara da sa zic ptiu ptiu sa nu ma deochi ![]()
iza arata tare bine rapha al tau e un scump da acu ma duce clar cu gandul la balacios ..a da si mama nu e mai prejos ![]()

anca cum mai esti cu tzzz? 
ginye gata data ai reusit sa il prog pe stef? 
va multumesc tuturor de raspunsuri si sugestii 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamisha As vrea sa intreb ceva legat de alaptare pe fetele care se pricep: o alta prietena a nascut prin cezariana joia trecuta, dar laptele nu a aparut deloc. Nici lapte, nici colostru, absolut nimic. I s-au marit putin sanii dupa ce a nascut si o dureau, dar nimic foarte rau (asa cum imi aduc eu aminte...). Ea are sanii foarte mari, stiu ca asta nu inseamna ca ai si lapte neaparat, dar cu siguranta glanda e acolo si e bine dezvoltata. Ma gandesc ca o fi ceva hormonal, nu? Adica, secretia de prolactina...Credeti ca mai are vreo sansa sa-i vina laptele dupa 5 zile? Medicii i-au spus la externare ca nu prea mai sunt sanse... |
ma, laptele asta nu prea "vine" - cel putin la mine nu
eu dupa nasterea laurei la 37 de sapt am pus pompa electrica la 3 ore timp de o saptamana, apoi pompa manuala acasa. la laura laptele a aparut in a 5-a zi, dar asa cateva picaturi. a crescut foarte lent in cantitate.
eu cred ca e hormonal. adica eu am avut mai putin lapte decat multe care au facut eforturi mult mai mici ca mine si bb nu a supt asa des. alta explicatie nu vad.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
criss703 spune:
Azi am vazut numai baieti frumosi si mamici tinere si draguteee 
Gynie cu Stef cel zambaret nevoie mare
,Babyzapi cu Rafa cel cu ochi de caprioara
si pui de Miki cu ochii lui albastriii si scaun de scaun la masina 
Diamisa si mie mi-a venit greu lapticul dupa ceza dar si a doua zi a iesit un strop -doua (asta prin dibacia moasei ca eu nu simteam ca as fi avut lapte ) dar cam asa am mers in primele zile 1-2-3 stropi si chinuiala mare sa traga Paula (care se obijnuise deja din spital cu lapte praf)
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andy08 Otilia, suna tare bine ce papati voi acolo. Noi mancam totul cu mere sau pere fierte Andy, mami de Andrei |
Nu i-am dat mazare si fasole verde. In plus i-am dat ardei, conopida,brocoli, rosie, ou, caisa, pepene galben, banana iaurt si branzica calcica. Si carnita de pui, vitel si putin peste de gust o singura data.
Dimineata papa maxim 100 de ml cereale cu fruct sau branzica mai nou. I-am dat si gris cu lapte si ii place. La pranz cam 120 de ml si seara in functie de cum a mancat ziua. In total, chiar si daca ii dau pranzul in doua reprize, deci 4 mese, nu prea depaseste 300 de ml de mancare toata ziua. Si titi cat cuprinde.
Diamisha, mie mi-a venit laptele dupa cezariana la 5 zile, copilul la san prima data dupa aproape 1 zi. Dupa nastere naturala la 2 zile, copil la san intensiv ca a fost mereu langa mine. Dupa cezariana am avut colostru, insa nu prea mult iar Ana a primit lapte praf completare dupa fiecare supt la mine. Conteaza ca organismul a fost anesteziat, conteaza si stimularea ca se declanseaza un mecanism hormonal cand e pus copilul la san. Dar ceva colostru tot trebuia sa fi aparut in aceste zile.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
julia16 spune:
Eli, ma bucur ca esti mai bine. Nu te mulge decat daca se intaresc sanii si te dor.
Cameliam, eu cred ca e cam devreme sa-ti faci probleme ca nu se ridica in picioare. Cu piciorusele nu poti intreba medicul ei sa te linistesti?
Mi-e tare dor de ai mei.

Maria e plecata intr-o tabara. Tudor e cuminte si tati se descurca bine cu el. Bona e foarte OK. Sta pana pe la 6.00 seara si dupa asta ramane doar cu tati. Astazi sunt mai bine. Dupa o raita prin H&M si alte magazine, acum pe seara. Abia astept sa ma intorc joi.
ginye55 spune:
Cris Micky_ea Bertha Monicus Andy Babyzapi multumim de aprecieri. 
Bertha felicitari pt dintoasa mica. 
Anca_27 "ma-ma-ma-ma"
felicitari!
Babyzapi Raphael e criminal de dulce.
E mai ochios decat fi-miu.![]()
Bertha nici al meu nu suporta nimic pe cap. Daca incxarc sa-i pun palariuta o da imediat jos. 
Eli ma bucur ca esti mai bine.
Ai PM. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii