*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Babyzapi: Ce frumos e Raphael!!!! Ochisorii aia mari si frumosi sunt atat de expresivi! Bine ca nu ne face concurenta la Miruna, ca si asa ne luptam cu italianul, mai un francez ne mai trebuia!

Te-ai uitat la ingredientele biscuitilor? Poate contin lapte si de-aia a facut. Andrei a facut la mango, cred. Adica in a doua zi de mango a facut niste bubitze pe brate care au disparut cam intr-o ora. Nu stiu sigur daca de la mango, dar nu i-am mai dat. O sa mai incerc mai incolo.

Eli: Nu stiu ce sa zic daca sa te mai mulgi. Pe unde am citit eu toti zic sa mulgi sa detensionezi sanul. Dar nu stiu daca mai trebuie sa te mulgi daca nu mai e tensionat.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna seara, fetele!
Rebeca e cu tat-su la un meci de fotbal cu nocturna, cica prezentarea echipei Gloria Bistrita si un meci amical....sunt super curioasa cat va rezista fii-mea, deja sunt plecati de vreo ora jumate. Normal dureaza pana la 23.30, ii astept sa aud impresii

Nu prea am avut timp zilele astea, ma cam ajunge oboseala si pe mine cu grasana care se tot trezeste noaptea, asta e. Eu sunt convinsa ca se trezeste cu un motiv, si sunt 99% sigura ca sunt dintii, e inflamata gingia la incisivii centrali sus, deci avem distractie pana sparg
Alra, in special pentru tine am intrat, c-am citit ca ramai fara "baterie". Fruntea sus, capu-nainte, doamna, n-ai timp de clacat si de depresii, Laura are nevoie de tine. Stiu ca e greu, ca esti obosita, cu trezirile astea....ufff, si ale mele fac la fel, cand are Cati cate o noapte mai linistita, se trezeste Rebeca.....invariabil
Auzi, nu te necaji pe Laura, mai, e mica si asa stie ea sa va atraga atentia spre ea. Si Rebeca mi s-a pishat/kkat in pat de cateva ori de cand a aparut si Cati, este o modalitate prin care-si exprima gelozia. Si-a mai revenit in ultimele 2 luni as zice eu, s-au rarit cosmarurile si trezirile nocturne, n-a mai facut pe ea, sper ca suntem pe drumul cel bun si depasim perioada mai grea.

Uuuf, fug ca s-a trezit Trezirea nr. 1 deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

laura, laura mea noaptea are inca pampers caci il umple cu consecventa. azi de dim s-a trezit la 6.30; nicole la 6.10 insa am reusit sa o adorm repede inapoi. a stat taica-su cu ea, care tata a fost zombie azi.

azi le-am culcat mai tarziu, sper sa nu mai dea alarma.

da da, nicole urla ... a tacut ... tace? ... nu, urla

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

S-a calmat singura a mea,n-a fost nevoie s-o iau din patut.

Deci, sa revin N-am stiu ca-i pui inca pampers noaptea, pai tocmai de aia a facut pishu' pe jos, ca s-o vedeti, ca in pampers nu-i nici o sfaraiala Glumesc, stiu ca e greu, obositor, frustrant de multe ori...dar sunt ale noastre si e frumos cu ele prin casa
Asaaa, si ora normala de trezire a Caterinei dimineata este 6.30-6.45, are ceas cu cuc, deci nu rateaza ora Nu stiu cum s-o fac sa doarma si ea mai mult dimineata, am incercat s-o culc la tot felul de ore seara, degeaba, tot asa se trezeste dimineata....e matinala, stie proverbul cu "cine se trezeste de dimineara...."

Citat:
citat din mesajul lui alra

laura, laura mea noaptea are inca pampers caci il umple cu consecventa. azi de dim s-a trezit la 6.30; nicole la 6.10 insa am reusit sa o adorm repede inapoi. a stat taica-su cu ea, care tata a fost zombie azi.

azi le-am culcat mai tarziu, sper sa nu mai dea alarma.

da da, nicole urla ... a tacut ... tace? ... nu, urla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

a trebuit sa ii dau san.

da, nu stiu. nu ma simt mai bine azi, chiar mai rau. maine am concediu fortat, stau acasa cu amandoua ca cei de la cresa cica au o urgenta

Mergi la inceput

Isa, ai o frumusete de baiat
Amalia, si mie-mi place la Bran foarte mult. Sa aveti parte de zile frumoase si linistite, si sa-ti creasca mare si sanatos David

Felicitari pentru progresele copilasilor!! Am tot citit despre cozonacei cum se ridica, stau in picioare, in funduletz, merg sustinuti sau nesustinuti Sa ne traiasca si sa creasca sanatosi....tare repede mai trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

am vazut pozele, frumos flacaul, frumoasa si mama!
cu tine seamana, nu?

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Am pus 8 pozici noi cu Raphael :
http://good-times.webshots.com/photo/2069122600104281140abDWcg

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Hmmm... la aspectul asta nu m-am gandit . Ce-i drept, deja nu mai sta cu palarioara de soare in cap, o prinde si o arunca de pamant.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
S-o crezi tu ca o sa stea cu aia in cap cand e asa de interesant de scos la fiecare 10 secunde dupa ce o pui tu la loc!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Intrebati de mancare....azi i-am dat fii-mi ardei umpluti facuti pentru toata lumea, cu carne de vitel si pui si putin suc de rosii. Nu i-am dat mult, doar sa guste de cateva ori ca erau cam prea sarati pentru ea. Dar o sa-i fac doar pentru ea.

Ieri i-am dat supa de pui cu taitei si morcovi, i-a placut mult.

I-am facut in seara asta budinca de orez cu mere si piersici, a papat un castron plin

Succes mare are si mamaliga cu branza si smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu azi am avut o zi infernala
Anca, felicitari pt 'ma-ma'.
Nebunica, nici Arianna nu sforaie, deci mai bine reprogrameaza consultatia.
Eli, ma bucur ca est mai bine
Miki,tare scump Andrei in scaunel. Te sun maine sa ne vedem, dc poti.
ma oftic ca nu merge net-ul prea bine si nu vad ce a pus Bertha
A,,,tu te chinui sa scoti suseza, eu sa o invat cu ea
nu am terminat de citit...revin

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput