Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Diana stam in zona Cluj-Olimpia. Omleta o fac din galbenus si adaug lapte, putin ardei, rosie sau dovlecel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Miruna

Dormitul in pat eu nu pot sa dorm cu ea in pat bine noi avem in camera o canapea asa ca pe Dari o pun la perete ,dar isi pune piciorele pe fata mea,gat se mai impinge ,suceste,invarteste asa ca la ea in patut daca se trezeste peste noapte ii dau apa sau lapte si daca tot nu o ia somnul...o pun la noi in pat unde dupa ce adorme o mut in patutul ei

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, corectie: NU A FOST LUNA PLINA ASEARA, ci A FOST LUNA NOUA , am vazut pe net acum. Asta e opusul lunii pline, deci nu se vede macar un pic din luna, e neagra cu totul !
Oricum, Ilincu meu a fost mega agitat .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am facut azi un www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21946/Chec-Supercalifragilistic/" target="_blank">chec super usor de facut,in 5 minute.Foarte gustos.Cine e amator de dulciuri rapide fara cuptor,recomand calduros

Am mai pus ochii mai demult pe o www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21170/Lemon-Tart/" target="_blank">tarta,foarte usor de facut,si pare gustoasa tare...dar eu inca nu am apucat s-o fac.Asta Anka mi-a aratat-o.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dormitul in pat: Aida adoarme in patul mare ori langa mine ori calare pe mine (pana pe la 6 luni avusese si momente trecatoare in care adormea in patutul ei, dar atat ). Dar dupa ce adoarme o mut in patutul ei si asta e.
Dimineata, pe la 6, e mai odihnita deja si se prinde ca e la ea in patut si nu-i convine, asa ca de multe ori o mai iau in patul mare, moment in care Cristi se muta jos, pe o canapea de jucarie (de-aia extensibila de care se gaseste in cora) pentru ca Aidel doarme in diagonala pe jumatate de pat si ne-am inghesuii toti 3 desii avem un ditamai patul. Se roteste si ea in somn in toate felurile, dar nu cade din pat pt ca nu trece chiar peste mine, si o pun la perete. Si pana la marginea patului dinspre picioare... e cale lunga, daca ajunge acolo cred ca deja e treaza si coboara frumos . Cam asta e scenariul, dar de regula doarme in patutul ei, desii nu e de acord in mod constient cu treaba asta

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele...eu am dat comanda de carut....il am acasa pe 3 august...eu l-am cerut pt atunci ca sa-mi intre salariul....oricum..super ieftin...500 ron cu tot cu transport

este www.youtube.com/watch?v=LYTqZwBLvfc" target="_blank">asta

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pe albastru...NORMAL...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElizaClara

Diana stam in zona Cluj-Olimpia. Omleta o fac din galbenus si adaug lapte, putin ardei, rosie sau dovlecel.

Eliza, mami de Filip David

Nu suntem chiar asa aproape dar nici departe,noi stam in zona Brancoveanu-Kiriac, dar eu lucrez in zona Olimpia asa ca poate mai incolo ne vedem....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Cu dormitul in pat...Sebi doarme numai la el in pat si noaptea si in timpul zilei si in camera lui. Eu sunt opusul cred ca multora dintre voi, dar nu pot sa dorm cu el nici macar in camera. La ai mei are patul lui pus la ei in camera, iar cind doarme la sora-mea, doarme cu ea in pat. De faapt e singura cu care doarme in pat. La mare a dormit in patul lui, dar la sora-mea in camera. Nu stiu ce o sa ma fac cu el cind mergem in Turcia ca acolo nu o sa o mai am pe sora-mea .

Camy felicitari pentru carucior. Cred ca abia stepti sa il probezi cu tot cu propietar .

Xenaunde esti? Help!!!! Zi-mi de o florarie faina in Pitesti unde pot sa dau comanda de o lumanare pentru un botez. As vrea sa imi faca lumanarea cu dalii albe si o singura dalie rosie si lumanarea vreu sa fie din aia usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, felicitari pt carut, sa-l stapaneasca Flavius sanatos

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput