Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)
Raspunsuri - Pagina 5
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus fetele...eu am dat comanda de carut.. ![]() ![]() ..il am acasa pe 3 august...eu l-am cerut pt atunci ca sa-mi intre salariul..![]() ![]() ![]() este www.youtube.com/watch?v=LYTqZwBLvfc" target="_blank">asta Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com 24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Sa il stapaniti sanatosi si voiosi. Ce carut ai cumparat?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
Cu dormitul in pat ... pfuu eu sunt asa de impotriva, dar David mi-a schimbat parerea. Noi am dormit cu el in pat de mic pt ca sa nu o scoale pe Yvo, de fapt la inceput a dormit cu noi in camera, apoi eu am fost atat de obosita ca uitam cand il luam in pat si ma trezeau ca e dimineata si copilul in pat. Asta fac si acum, dar ma rog.
Deci oricat mi-ar placea sa zic ca al meu doarme singur, nu se poate. Yvo era exact ca Sebi in multe privinte, si la somn, si la joaca. Dav mi-a daramat toate teoriile ![]()
Am fost azi in Carref si nu am gasit NICI macar un servetel cu albinute, nimic 

Ce fac eu cu petrecerea mea bondar??? Botiiii, ma poti ajuta cu ceva zburatoare? TE ROOGG
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss27
Sa il stapaniti sanatosi si voiosi. Ce carut ai cumparat? Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG ![]() Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
pai acolo gasesti link-ul..la cuvantul "asta"
se numeste chicco multiway
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
M&M spune:
Am vazut ca au mai aparut albume pe picasa; s-au intors si Dara si Denisa...
Camy, felicitari !! Sa se plimbe sanatos voinicelul Flavius!!
Citesc mereu ce scrii la subiectul lui Darius, dar parca mi s-a golit mintea, nu stiu ce sa scriu, nu stiu ce sa iti zic sa te incurajez ..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Ralu79 spune:
La multi ani Miruna si o copilarie fericita!
Tiberica- bine ai revenit!
Hmmm cu dormitul copilului- noi am trecut frumos de la faza de adormit in brate pana la adormit in patutul ei cu mana mea (pe care o ciupeste de zor) si inapoi in patul mare de unde o mutam in patutul ei. De ieri am reinceput operatiunea patutul ei fara prea proteste, dar in continuare trebuie sa ma ciupeasca de mana. Dupa ce vom veni din concediu am zos ca o sa incercam sa o mutam in camera ei. Om vedea ce-o fi![]()
Pupicei tuturor si o zi minunata!
M&M spune:
Cu dormitul...Mihaita doarme singurel de la 3 saptamani , in patutul si in camera lui ( in primele 3 sapt a dormit cu noi in camera , dar intr-un cosulet ) Eu nu as putea dormi cu el in pat , in primul rand nu as reusi sa ma odihnesc ( as sta in permanenta cu grija sa nu il lovesc , sa nu cada, sa nu dea cu capul de ceva) si, in al doilea rand, odata ce am adormit nu mai aud nimic , cad intr-un somn foarte profund ..Plus ca imi doresc sa il obisnuiesc sa fie o fire mai libera , mai independenta. Asta nu inseamna ca nu il iubesc ..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Ralu79 spune:
Am pus si io cateva pozici de la intalnirea cu Nancy. Din pacate n-am de la chef ca nasu' n-a adus cablu', asa ca ramane pe august
Pupicei tuturor
atb spune:
LA MULTI ANI, MIRUNA !!!
Salutare! Multumesc tuturor de urari! 
Mona, sa stii ca la sarcina asta sunt foarte relaxata. Nu mi-am mai facut nici un test de-atunci fiindca sunt ferm convinsa ca sunt insarcinata, deja sunt 9 zile de cand mi-au intarziat rusii, deci... nu mai incape problema. Daca as avea un test prin casa mi-as face cu siguranta, dar n-am nici unul si de fiecare data cand ies afara uit sa-mi cumpar.
Simptome ale sarcinii? Deocamdata doar somnolenta, beau f multa apa, si nu neaparat din cauza caldurii, asa eram si la sarcina cu Nick chiar daca atunci eram in plina iarna, si... uit de la mana pan' la gura.![]()
Inca nu m-am dus la dr. sa-mi fac programare pt. eco, am zis ca merg abia peste vreo o saptamana, cand o sa fiu in 6s, sa vad si cum ii bate inimioara. Faza e ca nu m-am decis inca la ce dr. sa merg, doctorita care m-a asistat de-a lungul primei sarcini mutandu-se intre timp la privat unde au scoruri de te usuca. Si m-am hotarat sa imi caut un dr. care are contract cu cealalata maternitate din oras, fiindca la cea la care l-am nascut pe Nicholas sunt niste conditii mizere, nu vreau sa mai repet experienta de-acolo. Deci... inca sunt in cautare de doctor, cand merg la prima ecografie si aflu tot, imi schimb si semnatura. ![]()
Cu dormitul, Nicholas a dormit intotdeauna in patutul lui, n-am avut niciodata probleme, doar in primele luni, cand il alaptam, il mai luam dimineata cu noi in pat de pe la 7 pana pe la 9-10. Seara, daca-l vad agitat si nu vrea sa doarma imediat, il iau in patul mare, imi pun un film la calculator si adoarme linistit langa mine, pentru ca ma joc in parutul lui si asta-l linisteste f tare. Dar imediat ce adoarme il mut la loc in patutul lui, n-am probleme, cred ca sunt o norocoasa, nu?
Kimmy, lasa ca nu e asa mititica Timea, ea o fi avand 72 cm daca Nicholas are 73cm, dar in schimb ia zi cate kg are Timi? Ca Nick la un an de zile e tot la 8,500 kg.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
Kimmy spune:
Camy felicitari pentru achizitie.Foarte frumos,si mai ales usor de manevrat.Si al nostru are exact acelas sistem,doar ca nu e Chicco ci Hauck.Al vostru e parca totusi mai frumos ![]()
Timi tocmai face prima baie cu tati
,cu mine nici nu a facut
Fug s-o spal ca aud ca bea apa ![]()
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
flo1980 spune:
Hello everybody!
Yupiiiiiiii, am neeeeet!!!!!!!!!! V-a fost dor de mine?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!