Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cum dormiti voi cu copilasii in patul mare? Nu se rostogolesc? Eu cu Ioana nu pot sa dormn, cand ma asez cu ea noaptea in pat trebuie sa am grija sa nu cumva sa adorm ca sa nu cada din pat, ca am patit o data acum vreo luna cred, am atipit si eu, si ea zdrang direct pe parchet! ioana se roteste foarte tare in somn, isi schimba des pozitia, cand pe o parte, cand pe alta, isi ia pernuta si o muta si se duce dupa ea, se intoarce cu capul in directia opusa...ce sa mai, calareste TOT patul. Deci este imposibil sa dorm cu ea. Chiar nu inteleg cum puteti voi, poate dorm mai linistiti copiii vostri...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Diana si eu i-am propus sotului sa mergem noaptea, dar nu-i place sa conduca pe intuneric si oricum vroia sa o vizitam si pe bunica lui. Cred ca va dormi Andrei, mai ales daca e obisnuit sa doarma in masina, nu veti avea probleme. In ce statiune mergeti? Noi tot peste 3 saptamani ne gandim sa mergem pe undeva si cine stie, poate ne vedem la sute de kilometrii de casa, daca aici e prea mare orasul!!!
Cu mancarea, lui Filip ii place orezul si daca ii fac pilaf cu carnita si legume mananca. I-am mai facut paste, omleta cu legume si le mananca acceptabil.

Sun multumim frumos ! M-am inspirat din retele pe care le-ai postat si am inceput sa ii fac mancare ceva mai variata bietului copil care cred ca se saturase de cereale cu fructe si branzica cu fructe.

Vio sa treaca sperietura cu cazatura Alexandrei.

Mona multumim! Nu am parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI MIRUNA!!!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani cu intarziere pentru micuta Sara

Multa sanatate printesa scumpa!

si pentru Miruna azi.. La multi ani i tie scumpete mica, DD sa-ti dea sanatate si fericire!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Kimmy
o sa incerc sa pun azi!

Si noi dormim cu Karin in patul mare , asta pentru ca a vrut sotul, asa ca patutul cred ca o sa l strang ca mai mult ma incurca.Ea doarme cu picioarele pe fata sau pe pieptul lui taicasu si el e topit dupa ea, noaptea se mai trezeste si incepe sa l pupe si sa i spuna tata, rade cu el, asa ca eu ma chinui pentru ca ea se invarte in tot patul si ei dorm bine iar eu numai daca ma misc putin noaptea si Karin incepe sa ma caute prin pat. IMi place ca o simt dar e si fff obositor, ar trebui sa l chinui pe tati acum.Oricum, cred ca e rasfat , dar imi e asa de draga ca las sa treaca de la mine.
Apropo de jucarii, a mea nu se joaca cu ele, nici macar cu masinuta. CAt sunt alti copii in preajma se cearta pe ele dar mai apoi devin neinteresante.
Maine mergem sa facem vaccinul, sa speram ca va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Multumesc fetelor de ideea de a incepe petrecerea dupa amiaza. Cred ca o sa ii dau startul pe la 16:00-17:00, chiar daca Seb e posibil sa doarma. Sper atata ca cei mari (adica bosorogii ca noi) sa nu se intinda foarte mult .

Dr_anca ce rau imi pare ca voi sunteti la Sinaia cind eu taman plec in Turcia. Poate mai treceti si alta data.

Cred pina la urma ca voi alege tricicleta si nu masinuta. Am fost ieri la magazin si am probat-o, dar inca e mare pentru el.

Iriss chiar nu stiu de unde sa iei party stuff cu bondarei. Oricum esti super tare ca ai timp sa te ocupi de asta. Eu una nu stiu cum sa fac sa am cit mai putin de facut. Am luat doar niste farfurii, paie, baloane si servetele din alea funny pentru copii, dar am lipsusuri in ceea ce o sa le pun in farfurii . Cred ca o sa maa duc la restaurant aici si o sa vorbesc cu bucaatarul sa le faca cite ceva special pentru copii ca sa poata minca cu minuta, fara sa stea parintii sa le dea de mincare, iar la mosnegi le "ofer posibilitatea de asii face singuri gratar" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau fetele,

Vio, cu alaptatul, eu o alaptez aproape intotdeauna ca sa adoarma (mai adoarme ea si fara tzitzi, dar mai rar), dar si peste zi, mai ales ca acum e cald afara si ea nu bea mai nimik (apa, ceai, lapte din bibe).

Aveti dreptate, a fost si luna plina ! Racusorii sunt tare afectati de fazele lunii. La mine e mai jale, ca si Ilincu si eu suntem racusoare.

Cu dormitul in patul mare, eu o baricadez cu perna de alaptat pe o parte si eu in partea cealalta. Si ea se scoala plangand, asa ca o aud si ma trezesc, asa ca nu are cum sa cada. Ca de calarit tot patul, face aidoma cum ati zis si voi: ajunge cu capul in directia opusa pana la urma . Cu perna, si ea are tendinta sa se sprijine cu capul in ceva moale, sau se-si puna picioarele picioarele peste ceva. Asa ca o flanchez cu perne, paturi, si ea se arunca pe ele (sau pe mine) cum ii place si cu ce parte a corpului ii place.

De doua nopti m-am decis sa incercam din nou sa doarma in patutul ei. Pe la ora 2 noaptea, cand ma culc eu , am luat-o din sufragerie de pe canapea (unde adoarme in timp ce eu mai citesc DC-ul la laptop ), si am dus-o in patutz la ea. In prealabil i-am facut un culcus acolo, format din perna mea mare si foarte moale la cap (e din puf si e subtire) din patul conjugal, indoita ca sa stea mai mult de jumate in sus pe gratii si cam 1/3 din ea pe pat, perna de alaptat pe partea cu gratiile dinspre camera (unde patutul nu are protectii, ca sa nu se loveasca) si inca o pernitza pe la picioare, ca sa aiba pe ce le catzara. Toate pernele le avea si in patul mare, asa ca le stie textura si mirosul, ii sunt familiare. Cand s-a trezit, am luat-o si am alaptat-o pe scaunul de alaptat (si nu in patul mare ca pana acum) si dupa ce a adormit la san am dus-o inapoi in patutz. Ieri noapte insa, dupa ora 4 s-a trezit des, la juma de ora, asa ca pe la 5:30 am cedat si am luat-o la loc in patul mare . Iar azi am luat-o cred pe la 7 in patul mare. Noaptea s-a trezit pe la 4 si am alaptat-o pe scaun, am pus-o in patutz dar in 2 minute s-a trezit si era in picioare plangand la gratii si a trebuit sa o iau iar sa o adorm - dar apoi a mers sa o duc la loc in patutz pana la 7. De la 7 a dormit pana pe la 10, cu o trezire pe la 7:45. Asa a mai marait ea noaptea, dar am mangaiat-o si a tacut fara sa o iau (cred ca nu era treaza de-a binelea).Sper sa reusesc sa o reobisnuiesc macar o parte din noapte sa doarma in patutul ei.

Fug, ca am pus balta in curte (piscina adica ) si cred ca apa e calda deja. Vreau sa o balacesc putin, ca sa-i fac pofta de mancare.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Cristina, Monalac, si KArina a mea e agitata de vreo 2 nopti , se trezeste pe la 3 dimineata si trebuie sa o pun pe picioare cam pana pe la 4 sau sa ne jucam, ma gandesc ca poate de la vreun dintisor sau maseluta sau presiune atmosferica.
Oricum, e ceva ciudat in aer pentru ca eu ma trezesc cu mainile si picioarele umflate de ma dor ca atunci cand eram insarcinata si nu mananc sarat ci daor fructe si legume.

Kimmy, fetita mea adoarme cu o bavetica in manuta , nu cu jucarii, dar bavetica trebuie sa aibe jnurulet, nu arici , ca i place sa se joace cu ele. E bine ca ai abisnuit o asa...dimineata e unic momentul. Mie imi e dor de ea cand era micuta, ce repede trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

suntem pe pagina a doua...
hai sa mai zic eu ceva.

BUJO,am vazut pozele cu filip si m am prapadit de ras citind comentariile savuroase pe care le ai facut...e un dulce filip.

am vazut o si pe ALEXANDRA DE MAI3 LA MUNTE,e asa de expresiva !si frumoasa!mai3,scrii cam rar.

am vazut o si pe GARGA DE BOTI cu anais si cu miruna,frumoase toate 3,boti,te admir,as vrea sa am o vointa ca a ta,te ai descurcat sg cu bagaje,copil,mers pe tren etc.

revin mai tz ca tb sa intind rufe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eliza noi mergem la Neptun din 18 august!!!In ce zona stati in Timisoara poate ne vedem cine stie...poate om fi vecine.Omleta cum ii faci din galbenus doar?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput