Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa
Raspunsuri - Pagina 17
gabitz78 spune:
danielle - felicitari.sa-ti traiasca micutza melissa, sa fie sanatoasa si norocoasa.eu ma dadeam pe sfarcuri cu garmastan, inmoaie pielea si nu trebuie spalat sanul cand pui fata.si aparatorile sunt bune, dar dupa ce a venit laptele..parerea mea...pupici si fi tare!

adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Adi a mea mi-a facut una sapt febra exact asa ...am asteptat 4 zile poate aparea explozia de la rosolia infantum, nik ...la doctor doar un pic rosie in gat, dar fara tuse...dupa alte 10 zile i-am data antib(dincauza unei tampite) , chiar si dupa antib imi facuse febra(normal!)...analize de tot felul +raze cevadoar viral...dupa mi-a mai facut doar i-au iesit si 4 dintosi ....cu astia de saptam asta 16 |
Roxali, multumesc pt detalii. La Lisa sigur nu e de la dinti! De miercuri nu a mai facut febra, dar are muci, stranuta la greu, e gata de somn la ore la care inainte o fugaream prin casa. Nu prea am iesit pe afara, ca a fost rece si mi-a fost frica sa nu faca ceva complicatii, sa ia vreun alt virus (ca data recuta). Musai ajung la dr sa o consulte, ca am acum un pitic mare pe creier
. Nu cred ca e caz de antibiotic. Oricum, dr noastra e reticenta sa dea antibiotic daca nu are motive ff intemeiate...Sunt varza. Ma duc la somn

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Sabina spune:
Adi, sanatate lisei! Pare o viroza, speram banala 
uitati aici ultima perla a odraslei de 6 ani si 10 luni:))
http://armonii.blogspot.com/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
gabitz78 spune:
valentina - si lui stef i-a iesit dintele stramb, dar s-a mai indreptat pe parccurs...![]()
Yaia spune:
Bine ai sosit, Melissa! Felicitari, Danielle! Sa fiti sanatoase toate 3!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
aniast72 spune:
Fetelor, jur ca n-apuc sa citesc nimic din urma asa ca nici nu se pune problema sa raspund. Intru doar sa va zic cateva despre noi. Vladi e bine, parca a uitat ca e operat, fasnet si vioi ca de obicei. Doar pansamentele ce ne mai aduc aminte... Marti scapam si de fire si atunci ne reapucam de program normal de plimbari si joaca.
Vestea cea mare nu e asta... operatia e deja de domeniul trecutului. Altceva vroiam sa va spun: Din seara asta Vladi doarme fara grilaj, in patutul lui de baiat mare. Sincer am emotii ca ma tabara la noapte pt ca a fost foarte incantat de "supiza" pe care a avut-o in seara asta. A urcat si coborat de n-spe ori in exclamatii de "wow-wow" (uau-uau) ![]()
Sper sa avem o noapte buna, va povestesc eu dimineata.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
bernix spune:
Am pus si io poze de la mare la semnatura. De povestit, am povestit de-atatea ori in gand pt voi si de-a devaratelea pt altii ca simt ca nu se mai leaga mare lucru acum.
Pe scurt, a fost super bine, Ana n-a fost deloc bolnava, s-a distrat ffff bine, si-a facut prieteni si noi pe langa ea. A fost insa extrem de activa si obositoare, incat dupa o sapt de stat la mare am sunat-o pe mama si i-am zis ca abia astept sa venim acasa, ca io nu mai pot sa alerg intr-una dupa ea. Oricum, nu alergam numai io, alerga si Bobo si uneori si chelnerii.
Se trezea devreme si era imediat la usa sa mergem la "apa!", nu manca mai nimic (de altfel, vreo 8 zile a trait numai cu cartofi prajiti, cirese si inghetata de cacao), iar la 9 dimineata intra in piscina la pas, fara cel mai mic fior din cauza apei reci ca gheata care mie imi imgheta inima, nu alta. A stat apropate numai in apa, cu greu reuseam s-o scoatem, cu proteste maxime, iar odata scoasa, o lua la picior pe langa sezlonguri si proba toti papucii care erau la vedere, ba daca-i placeau si erau "oze" - roz, adica, pleca incaltata cu ei indiferent cat ii erau de mari. La masa alerga disperata pe toata terasa, la capetele careia erau scari pe care n-a cazut deloc din grija celor care mancau in apropierea lor si a chelnerilor care o agatau in trecere, ca o zbughea cu o asa viteza, ca nu reuseam mereu s-o ajungem. S-a tarat (zilnic!) pe sub toate mesele urmarind o pisica, alerga de nebuna uitandu-se in alta parte si intra cu capul in te-miri-ce, nebunie maxima, ce mai.
N-a vreu deloc in mare, ca e "caca!" N-au prea interesat-o nimicurile ce se puteau cumpara de acolo. Punea stapanire pe jucariile tuturor copiilor si nu mai vroia sa le inapoieze, maximul a fost ca dupa ce i-a luat lopata si galeata, a intrat in piscina unui baietel si l-a impins usor afara, l-a tras si de puta.
In fine, in a doua sapt s-a mai linistit, s-a obisnuit cu peisajul si s-a mai potolit cu apa, ba chiar a si mancat cu entertaiment din partea lui Bobo care avea la el carticele si tablita magnetica pt desen. N-am reusit insa niciodata sa mancam toti trei odata, numai pe rand. A fost f atrasa de noutati, a participat la programele pt copii, desi erau concepute pt varsta de min.4 ani, ba chiar a rezistata o ora pe scaun la comedy show intr-o seara. A fost asa impresionata ca a tot povestit cu gesturi si franturi de cuvinte ce s-a intamplat pe scena.
Hotelul a fost foarte curat, mancarea f buna, totul perfect din punctul asta de vedere. E adevarat ca nu a fost ultraallinclusive la care au fost fetele in Turcia, dar am stat 15 zile pe aceeasi bani.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
aniast72 spune:
Nu m-am putut abtine si i-am facut o poza la lumina unei lanterne. Am trimis-o pe mailul comun. Traiasca aparatoarea de pat de la Ikea... buna inventie...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
bernix spune:
De la Sunny Beach am plecat la Mama la Alexandria pt 2 sapt. Degetica mea s-a rasfatat cu mamai si tata (tataie) cum n-am vazut-o niciodata pana acum. S-a inteles perfect cu ei, n-a plans dupa noi cand am fost plecati cu exceptia serilor, la culcare.
Noi am lasat copilul aici si-am plecat un we la Vama Veche. Nu mai fusesem in locul asta de pierzanie din sept 2006, cand nici nu ne gandeam la copil.
Daca e sa spun acum privind in urma a fost cel mai misto we al nostru de muuuulta vreme. Nici nu mai stiu de cand nu mi-am mai permis sa-mi fie lene, sa nu-mi pese cand si ce mancam, sa zac la plaja si sa cer ajutorul prietenilor la pozitionarea sezlongului ca io nu ma mai simteam in stare. Atunci insa, as fi zis ca e infect si scuuuump. Ziua era oribil, cald si ingrozitor de aglomerat. Noroc ca se insera, se destupau sticlele de whisky si incepea muzica. Concluzia a fost ca tre' sa bagam un we de Vama in fiecare vara, ce mai!
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
aniast, felicitari! Vladi ingroasa numarul copilasilor care dorm in pat de om mare. Bravos!
papanash, Erina a pus cateva pagini in urma un link in cares e trata si agresivitatea copiilor. Era ceva de pe babycenter, daca nu ma insel.
ancasilv, e normal sa fii nervoasa si amarata, dar incearca sa privesti problema realist pana la urma, ca nu-i dracul atat de negru. Si Ana are tal valg, iar Fodor de la Alexandrescu m-a speriat si pe mine si mi-a dat atele gipsate sa le poarte in fiecare noapte, insa Dr. Andrei de la Budimex si CMU m-a linistit asa tare ca nici nu m-am mai dus cu copilul la control.
Cere neaparat inca o parere.