Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

danielle felicitari si refacere rapida, iar Melissei ii dorim o viata plina de realizari si fericire.

carpatino ii spun ieri Energiei: "Hai sa facem pipi la wc!" Raspunsul ei: "Mami, Inana auch pipi,ja?" Va .

Yaia sa va fie de bine concediul, frumoase pozele, frumoasa familie.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

SabinaY felicitari pt Lisa Maria si refacere rapida!

Vin si eu cu o intrebare mica la voi...Gelurile de dush pt copii sunt toate stilul ala de la Johnson's "no more tears"? Ca eu am folosit din alea pana acum...insa in magazin cand m-am uitat la restul nu precizeaza asta...daca e pt copii implicit nu ustura ochii? Ca nu as cumpara sa incerc doar....si asa face scandal cand pun dushul pe el, pe cap mai mult...de l-ar mai ustura ochii nu mai reusesc sa il convind sa facem dush

Crishtina & Robert 09.09.2007

Crishtina, am trecut si noi prin mai toata gama si acum ne-am oprit la cele din gama Nivea. Picii mei, in special Andrei le tolereaza forte bine si sunt "fara lacrimi". Ai de unde alege, sunt unele 2 in 1 care pot si folosite si ca sampon si ca gel de dus. Curata eficient si delicat parul si pielea copilului si o lasa frumos mirositoare! Mama ce reclama i-am facut...

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bun venit pe lume mogaldetzei cu nr 2~! Lisa Maria, sa ai o viata fericita alaturi de surioara si parintii tai, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Sabina Y, refacere rapida si felicitari

Ce barza harnica, daca si-a inceput drumul din Tara Soarelui rasare, inseamna ca mai e cale lunga pana ajunge in Europa!

Bun venit pe lume Melissa! ce tata mandru ai! Sa ai o viata luminosa, cu soare si cer senin mereu! Norocul si dragostea surioarei si a parintilor sa te inconjoare mereu!
Dany, felicitari!

Nu renunta la alaptat, stiu ca doare cumplit primele zile, e furia laptelui! Asculta de Sabina, ca ea stie cel mai bine.

Alina 33+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor! Iata ca scoatem capul si noi dupa
Inainte de toate tin sa urez tuturor celor care au avut ceva de sarbatorit in lunga perioada in care am lipsit de la apel, numai sanatate si bucurii in viata. Celor suferinzi,sanatate si refacere cat mai rapida.
Bun venit pe lume printeselor Lisa Maria de mami SabinaY si Melissa de mami Danielle! Felicitari mamicilor curajoase si refacere cat mai rapida!Micilor vedete numai bucurii in viata, sa creasca mari, sanatoase, frumoase,sa fie ascultatoare si papacioase!

Andreea, sanatate multa si refacere rapida lui Valdi!
Adi sanatate multa Lisei, sa auzim numai de bine!
Simona, sa va fie de bine vacanta! Am vazut si pozicile.O experienta frumoasa si de neuitat! I-a placut micului alergator de porumbei in gongola?
Luiza, ce bine imi pare ca Maria s-a acomodat la gradinita! Te-ai mai linistit si tu un pic!
Sabina,am vazut camera copiilor! Foarte relaxanta si spatioasa. Piesa de rezistenta, patul si nu-i de mirare ca domnul Gheo vrea sa fie la inaltime. Mie mi-a placut foarte mult bucataria are asa un aer rustic...Felicitari si pentru steluta!
Mari, pupici copiilor si petrecere frumoasa sambata la crestinarea micutului. Cum ti se pare acum cu doi?
Yaia, voi cum mai sunteti, dar delfinasul? Ti-am admirat carliontatul, se vede ca i-a placut foarte mult aici la noi,asa ca trebuie sa repeti experieta musai mai des! Petrecere frumoasa la nunta!
Bernix, bine ai revenit! Asteptam cu nerabdare povestioare din vacanta!
Bebeka,sanatate multa vorbaretei!
Ancasilv, sanatate multa lui Vladut. Cum spuneau si fetele mai cere o a doua opinie,abia apoi vedeti ce trebuie facut!
Madalina,sanatate si recuperare rapida!
Erina,drum bun!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Sabina si noi stam rau la capitolul olita si vorbit. Andrei se invatase intr-o vreme sa ceara olita dar l-am operat, apoi am fost din nou in spital si s-a dezobisnuit. Acum nici eu nu il mai fortez. O sa faca cand o vrea, pana la gradinita il dau eu pe brazda. La capitolul vorbit, nici nu ma mai agit. Mi-a spus mie ceva Sabinuta si mi-a intrat la capsor. Asa ca ma bucur acum de gandurerile lui , caci mai tarziu n-o sa-i mai taca gurita. Si el intelege absolut orice, executa orice rugaminte de-a mea si este fffff dragastos. Ma topesc cand il vad ca se ridica de la jucariile lui, doar ca sa vina sa-mi de-a gurita(cum spunem noi). El insa spre deosebire de sora-sa pe care o alergam peste tot prin casa cu mancarea, isi ia singurel scaunelul si imi arata sa il pun la masa. Nu mananca in alt loc decat la locul lui. In privinta asta sunt foarte multumita. Sta cuminte la masa si papa singurel. Ii mai scapa putin si pe jos uneori, dar papa aproape la fel de bine ca si Alex,iar eu am scapat de-o grija. .Avem si noi coastele la vedere, de cateva luni bune tot la 11 kg ne mentimen si noi mancam nu gluma, cel putin la pranz ma uimeste cat poate papa.
Rox, vroiam sa te intreb daca dintisorii Alexandrei au crescut drepti! M-am uitat zilele trecute in gurita Alexandrei curioasa sa vad daca se vede dintisorul cel de os si am vazut ca iese stramb!. Acum nu stiu ce sa fac,ma tot gandesc ca peste cativa ani trebuie sa-i punem aparat dentar.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, si Sofiei i-a crescut unu stramb

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, un dintisor este drept, unul putin stramb. Pe masura ce a crescut nu se mai vede chiar asa rau. Poate de mai indreapta cand vor cadea si incisivii laterali, mie mi se pare ca a crescut asa din pricina ca nu avea loc suficient.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Am vorbit cu Cecilia si tine si ea sa ureze toate cele bune printeselor lui SabinaY si Daneielle si pupici celorlalte. Din pacate are o problema destul de serioasa cu calculatorul si pentru o vreme nu mai poate intra pe net. Am vorbit si cu Cristian, care m-a uimit cu cunostintele sale!
Simona,intrebai de noi!
Nici nu stiu de unde sa incep ca in ultima vreme am avut parte numai de actiune!
La inceputul lunii ,l-am operat pe Andrei de hernie. Si-a revenit super bine, asa ca dupa o saptamana l-am dus la curte. Dupa nici doua saptamani, vinerea trecuta ne-am internat de urgenta dupa ce ne-am plimbat pe la trei spitale,cu obisnuita de-acum a lui problema.De la ciupiturile de insecta a facut o alergie urata, avea semne clare de inceput de soc, bubitele se infectasera din nou. Initial am fost la Budimex si in timp ce asteptam sa intram la medic am observat cum incep sa-i aparta pe corp pete neregulate de mari dimensiuni si foarte rosii. Aceleasi simptome le-a avut in aprilie cand l-am internat cu TSS la Colentina.Vazand astea nici nu am mai stat pe ganduri si am plecat la Colentina. Aici desi mi-au spus ca nu apartineam de ei, erau dispusi sa-l interneze dar din cauza gripei noi nu mai aveau locuri libere pe sectie. Asa am ajuns la Victor Babes la boli infectioase. In viata mea nu ma mai duc acolo. Desi avea semne clare de soc i-au tratat problema ca si o simpla alergie.Ia-u dat pe gurita un antibiotoc si injectii cu dexametazona.I-am incurcat medicamentele, noroc ca eram eu pe faza. I-au gasit cica ,glicemia 137 si abia cand le-am spus eu ca facea Dexa, au gasit explicatia glicemiei foarte mari. Ce sa mai spun ne-am internat vineri si luni am cerut externarea pe semnatura, cand am vazut ca nu stiu nici de capul lor. Recunosc ca m-am tiganit un pic cu ei dar era vorba de copilul meu si nu am acceptat sa faca din el cobaiul lor. Eu le spuneam ca varsa medicamentul respectiv, ei tot pe la mi-l aduceau,pana le-am spus ca daca nu il schimba cu altceva refuz sa le las sa-i faca tratamentul. L-au testat la oxacilina si mi-au spus ca este alergic.De fapt cand ne internasem el avea la incheietura manii o pata destul de mare si rosie si le-am tras atentia la asta. Cand l-au testat nu a iesit nimic ciudat in cercul ala insemnat de ei, dar au spus ca este alergic la asta pentru ca au vazut pata aia de la incheietuta cu toate ca eu le spuneam ca o avea dinainte de internare. A si sa nu uit partea cea mai tare vine la externare cand le spun ca vreau sa plec si cer rezultatul analizelor. Imi spun ca exudatul nazal si din gat este ok dar ca i-au gasit un microb in plaga pentru care sa nu-mi fac griji ca se rezolva. Pana sa-i intreb eu cum si in ce fel plecasera. In asteptarea biletului mai interneaza un adolescent cu HEPATITA si-l baga in salonul in care eram noi! Dupa o vreme vine asistenta si imi da biletul de iesire din spital cu analiszele. Va puteti inchipui ce fata am facut cand am vazut biletul fara semnatura si parafa si denumirea microbului: stafilococ auriu!
M-am dus din nou peste ei sa le cer explicatii, dar se pare ca-i stresasem prea mult pentru ca mi-au aruncat biletul in fata, dupa ce l-au semnat si mi-au spus ca daca nu sunt multumita de rezultate sa le repet in alta parte. Ceea ce am sa si fac pentru ca eu sunt convinsa ca Andrei nu are asa ceva. Am cautat pe net si m-am documentat, iar la Andrei nu am vazut nimic din cele ce se spuneau acolo. Nici nu am venit bine acasa ca au inceput seria accidenelor. Ieri a cazut ditamai pantofarul pe el de i-a invinetit tot spatele. Pur si simplu nu imi dau seama cum a reusit asta. Era destul de bine ancorat si intr-un loc ferit de cei mici. Tot ieri dar mai pe seara a sarit in pat si a dat cu fruntea de perete de si-a facut o frumusete de vanataie. Azi vad ca suntem bine. Ma tot astept ca din clipa in clipa sa mai faca vreo traznaie. Asa ca sunt in alerta maxima!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Danielle, bun venit pe lume Melissei, sa va dea D-zeu multa sanatate, fericire, implinire si intelegere!!!

Nu te da batuta cu alaptatul. Trimite-l pe sot sa iti ia dela farmacie www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SCF156_01_GB_CONSUMER/Nipple-Protectors SCF156-01" target="_blank">"sfarcuri de silicon" = "nipple shields" si www.lansinoh.co.uk/LanolinInfo.php" target="_blank">crema Lansinoh. Sfarcurile de silicon o vor ajuta pe Melissa sa apuce mai bine, ii va curge in gurita la inceput, poate cum e si mai mica nu poate sa traga suficient, plus ca te vor proteja pana ti se vindeca. Si crema e mana cereasca, mie mi-a salvat sanatatea mintala si m-a ajutat s ami se refaca ultra-rapid sfarcurile dupa rani.

Sabina ti-a zis ff bine de tehnica. Aici am gasit niste imagini despre pozitii. La noi nu a functionat pozitia clasica, ci ce-a de-a 2-a din imagine, "underarm position". Lui Lisa ii era mai usor sa se prinda sa suga si asa a supt pana la sfarsit. Trebuie sa incerci, sa nu te dai batuta si sa gasesti ce functioneaza mai bine la voi.

Si nu uita sa intri aici sa te plangi, Sunt sigura ca cineva va fi mereu pe faza sa iti zica o vorba buna, sa iti dea o idee sau sa te incurajeze, pur si simplu!!!

Si pt ca fetele nu au fost puse la treaba pt nastere, le pun acum pt alaptat: HAI DANIELLE!!!! HAI MELISSA!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am primit si eu sugestia cu aparatorile din silicon, dar eu nu prea sut impacata cu ideea, depinde ce gen de persoana esti, eu am doua maini stangi si nu reuseam sa le pun deloc (la Soifa, la gh n-am mai incercat)
Si oricat de corect l-am pus la san, tot am avut rani doau saptamani, am si "sensitive nipples", e adevarat, deci pe langa poziti corecta mai trebuie si rabdare....

Valentina, roman de groaza acolo , va pup! neaparat sa repetati analizele!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput