Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Felicitari Mellisa, bine ai venit pe lume!!!!!
Danielle-brovo tie, refacere rapida, iar restul vezi tu daca reusesti, totul e sa nu te stresezi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Felicitari Danielle!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!!

Baga tzitzi,lasa formula!Vorba Sabinei-tb sa uiti ca esti in civilizatie si n-ai alta solutie decat alaptatul.Nu cred ca e mai greu ca nasterea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc frumos fetele de vb frumoase

am niste sfarcuri ca murele,da niste mure din alea mari fi faine
sabina,ma dor sfarcurile de nu mai pot.imi vine sa ma urc pe pereti cand pune gura si trage.e nasol rau de tot.am mai incercat insa tot chinuiala.pe mine ma doare,ea nu vrea sa traga cum trebe si se enerveaza ca nu prea curge nica
mai incerc,oricum ajunge mama in 2 ore cel mult si sa vezi atunci ce imi i-au de la ea macar de dragu` ei.sa ma vada cu fata la san macar si dupa aia ma dau la fund...
gluma e gluma insa eu incerc.nu am renuntat dintr-o data sa stiti

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bun venit pe lume, Melissa! Felicitari, danielle!

Nu-mi vine sa cred ca ai trecut de 2 ori prin durerile nasterii si te dai batuta cu alaptatul! Toate inceputurile sunt grele, iar alaptatul nu face exceptie.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

dor sfarcurile, danielle, insa numai la inceput, cand apuca bb, iar durerea dispare intr-o saptamana doua. Acum nu-i lapte, doar colostru, d-aia tre' sa ti copilul la san cat mai mult. Vei vedea ca, cu cat suge mai mult, cu atat vine laptele mai repede si scade durerea.
Tu faci exact asa cum crezi ca e mai bine pt tine si pt bb, insa pareai dornica sa alaptezi, de asta te bombardez cu sfaturi.

Cum se poarta Ebonee cu surioara? Tati ce zice la asa cadou de ziua lui?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ca sa nu te doara:
fii atenta si incearca sa vizualizezi, iti scriu pe puncte:

sa zicem ca alaptezi la sanu stang.
1. Pui pe melissa pe bratul stang, ca capsorul la incheietura cotului.
2. pui mana dreapta pe san astfel degetul 2 (aratator) sub sfarc, si tragi bine de tot in jos de sfarc. palma vine pe torace si in acelasi timp sustine sanul. Partea cu "sustine sanul" e f f importanta: pt gura de bebelus e ca o lingura de plumb un san lasat liber! le atarna greu si nu pot suge.
Apoi cu bratul stang o pui pe melissa sa prinda mamelonul si CAT MAI MULT din areola! pur si simplu o lipesti acolo.
Si gata!

Acuma, pana sa ajung si eu la erfectiunea acestei tehnici. eu luam cu mana dreapta mamelonul si il bagam bebelusului in gurita, f f mult, cat mai mult, dupa care ma mai pozitional eu corect.
Doare f rau primele secunde...daca apuca bine dupa aia trece. Crede-ma....

Sunt convinsa ca pentru copiii tai ti-ai taia si picioarele daca ar trebui...nu-i asa? Nu rezisti tu cateva zile pana se tabacesc mameloanele? mai ales ca ai lapte...

fa un efort! Hai ca poti, imi place ultimul tau mesaj...si te stiu eu ca dac-ti pui ceva in cap reusesti!

Si pup-o pe mama ta de la mine:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bine ai venit pe lume Melissa sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, felicitari si refacere rapida! Bine ai venit Melissa, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Danielle, sa-ti traiasca sanatoasa Melissa, sa fiti fericiti toti 4 ( sau 5 ca mai este si o catelusa pe-acolo, nu ?)
Tie iti urez refacere rapida ( mai, dar externarea s-a facut in aceeasi zi cu nasterea ?) si multa rabdare cu micuta. Cum reactioneaza Ebonne ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor, eu de aseara am o falca umflata, dupa ce-am stat 3 zile cu o nenorocita de nevralgie de ma dureau ureche-masele-gat pe stanga, de aseara s-a umflat si azi am trecut pe antibiotic.
Am o problema cu Andrei, musca , am reclamatie de la gradi ca a muscat 2 copii ieri unul si alaltaieri altul. Nu stiu ce sa-i fac, tot stam de vorba cu el, la gradi l-a pedepsit si-l pune la colt, ii da bulina neagra, mi-e mila rau de el. M-a muscat si pe mine aseara de mana si m-a intrebat imediat "mama buba? " si m-a pupat si cica "gata buba". I-am zis ca ma doare si nu-i bine sa muste, sa pape biscuiti daca-l dor gingiile sau covrigi, dar nu vrea. L-am intrebat, acum ca mi-ai facut buba cum sa te pedepsesc, te duci la colt ?si s-a dus saracul la colt
ziceti-mi cum sa rezolv chestia asta ca depaseste.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput