Dulceturi&papanasi(319)Bun venit Lisa si Melissa
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Si eu -am mai spus in engleza Darei si stie si ea ciine, pisica, baiat... |
Si Tudor zice:
-Hello, Papai (Popeye)!
-Ba-bai, Papai! Ti iu tun! (Bye-bye, Popeye! See you soon!)
Numai ca eu nu il stresez inca cu engleza, noi trebuie sa asteptam pana pe la 4 ani, ca el deja lucreaza cu 2 limbi si pana nu isi da seama de diferenta, nu il ametim cu a treia. Dar astea le-a invatat de la nepoti si dintr-un joc.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa La multi ani, Lisa Maria! Bun venit pe aceasta lume! SabinaY, FELICITARI si refacere usoara! |
Nimic despre voi?
Poze
Pinacolada spune:
Bine ai venit pe lume Lisa Maria!!! Felictari Sabina, refacere usoara si rapida!
Yaia- frumoase poze, frumos concediu, super Tudor.....
Sabina- vazut poze busteni,f dragut....si eu mi-as dori sa cumpar un apartament cu 2 sau 3 camere in busteni..........f dichisita camera copiilior, bucataria mare....f frumos, bravos!
Pinacolada spune:
Ancasilv- imi pare tare rau, normal ca esti un car de nervi, dar Roxana are dreptate, mai cere o a doua opinie!!!! tinem pumnii!!
Mada28-nasool, varicela, cred ca ti-a fost rau de tot....sanatate multa, bine ca nu a luat bb!!!!
Pinacolada spune:
Felicitari copilasilor vorbareti.....!!!!!
noi nu ne laudam cu nimic, de vorbit...numai mama, ga-ga, brrr, si atat, la olita nici atat!asta e!
Noi am fost 2 saptamani la Neptun, la o vila, ffffff frumos, vremea minunata, apa la fel, numai ca rares nici nu s-a apropiat, ii era o frica..., in schim luca era invers, nu il mai scoteai din apa...deci o nebunie totala!
o sa adaug si poze dragute!
Yaia spune:
Multumesc de complimente tuturor celor care ne-au vizionat pozele.
Saptamana mea de lucru s-a incheiat, va pup si pe saptamana viitoare!
Sa aveti un weekend frumos! (Noi avem nunta si cred ca mergem in 2 de vreme ce avem bunici care sa stea cu Tudor.)
Poze
danielle02 spune:
Melissa a venit ieri dimineata pe lume,exact de ziua lui tati.la 37s 3z cu 2.895kg.micuta micuta da duce![]()
noi am ajuns acasa ieri seara,toates` bune si frumoase,in afara de faptul ca ieri am alaptat frumos si azi nu mai pot.e cumplit de dureros.cu ajutorul moasei care abia a plecat si tot nu am reusit.decat sa ma chinui asa si sa chinui si fata,am renuntat.am bagat sticluta.
de fapt,cand a vazut tati cat ne-am chinui,a plecat si a cumparat formula.

sabina,stiu stiu....
da` nici asa nu ma pot chinui.
atat stiu...mamele care alapteaza,sunt adevarate eroine.nu stiu cum puteti,dar toata admiratia de la mine
ma doare spatele,am fugit.
aaaaaaa a fost mai nasol ca la Ebonee,epidurala nu a prins cum trebe
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Sabina spune:
Danielle...felicitari! Sa-ti traiasca Melissa , sa fie sanatoasa si implinita!
ce te doare? la toate femeile doare alaptatul...insa doar 10 zile...hai te rog eu....trebuie sa apuce bine sanul, e pacat.Nu renunta!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Bun venit pe lume Melissa! 
Sa ai o viata lunga si imbelsugata! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Felicitari Danielle! Sa fiti cu totii sanatosi! La multi ani si sotului tau! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ancasilv spune:
merci de incurajari, dar sigura are ceva la picior, pt ca am observat eu, asa am si ajuns pe la doctori. asta e. sper cu masaj si ghetute sa se mai rezolve.
danielle, felicitari pt bb Melisa. nu te descuraja, incearca sa ma alaptezi. foloseste aparatori pt mameloane, pt e mai bine pina se obisnuieste sanul. succese!!!asculta sfaturile Sabinei, ca ea cred ca stie cel mai bine. va pup!
anca si Vladut... 06.10.2007